Şimdi Ara

Sonunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir hafta sonraki update ile Mirror World ve Jupiter Temple'den Magic itemler dusucekmis.

Ayni zamanda karakter ve guild isimleri de degistirebilicekmis.

Joymax sonunda sesimizi duydu.

Silkroad'in kendi sitesinde yazilidir , hurafe degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 8 Kasım 2011; 23:15:05 >

• Neden bu kadar geç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Neden bu kadar geç?

Hocam ben GM degilim yetkili degilim bi fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Neden bu kadar geç?

şu anda 50+ private serveri var ve bunların 2 3 tanesi 120 lwl gidiyo kısa sure icinde 120 oluyorsun lag yok hersey var isroda 120 olman ömrün yetmez her gun yeni serverler acılıyo ve gun gectıkce oyuncu kaybediyo bu yeniklerin gelmesinin tam zamanı ™
  • Ne kadar yenilik gelirse gelsin private serverlarının akışını durduramazlar sanırım. Joymax Ecsroyu kapamak için kaç kez dava açtı? En sonunda davayı kazanıp ecsroyu kapattı. Şimdi sayamayacak kadar private server var. Ki private serverlara geçen oyunculara hak veriyorum, joymax hızlı level'a bir çözüm bulmalı. Çözüm bulmalıki oyun eski değerini kazanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Ne kadar yenilik gelirse gelsin private serverlarının akışını durduramazlar sanırım. Joymax Ecsroyu kapamak için kaç kez dava açtı? En sonunda davayı kazanıp ecsroyu kapattı. Şimdi sayamayacak kadar private server var. Ki private serverlara geçen oyunculara hak veriyorum, joymax hızlı level'a bir çözüm bulmalı. Çözüm bulmalıki oyun eski değerini kazanmalı.

Hocam level kasmak ne kadar zor olsa bile "Gercek" bir oyuncu icin bence oyun eglenceli hale gelmeye basladi.

Templelar olsun , icindeki unique ve yeni gorevler olsun bence bu 120 level capi cok guzel oldu. O kadar da level kasmak kolay olmamali degil mi ? Zaten iSro'da tutunamayanlarin bir cogu Private Server'lara geciyor , dogruyu soyleyeyim isimize geliyor. Ayiptir soylemesi serverlarda bir cok gerizekali gormektense "Gercek" oyuncular ile oynamak cok daha eglenceli ve zevkli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

Ne kadar yenilik gelirse gelsin private serverlarının akışını durduramazlar sanırım. Joymax Ecsroyu kapamak için kaç kez dava açtı? En sonunda davayı kazanıp ecsroyu kapattı. Şimdi sayamayacak kadar private server var. Ki private serverlara geçen oyunculara hak veriyorum, joymax hızlı level'a bir çözüm bulmalı. Çözüm bulmalıki oyun eski değerini kazanmalı.

Hocam level kasmak ne kadar zor olsa bile "Gercek" bir oyuncu icin bence oyun eglenceli hale gelmeye basladi.

Templelar olsun , icindeki unique ve yeni gorevler olsun bence bu 120 level capi cok guzel oldu. O kadar da level kasmak kolay olmamali degil mi ? Zaten iSro'da tutunamayanlarin bir cogu Private Server'lara geciyor , dogruyu soyleyeyim isimize geliyor. Ayiptir soylemesi serverlarda bir cok gerizekali gormektense "Gercek" oyuncular ile oynamak cok daha eglenceli ve zevkli oluyor.

Gerçek oyuncu mu? Eminim içlerinden bir tanesi bile eliyle kasmıyordur. Botun ismi ne zaman "gerçek oyuncu" oldu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bazı dediklerinize katılıyorum, bazılarına katılmıyorum. Gerçek oyuncu bot kullanmayan oyuncudur. Gerçek oyuncu elle kasamaz, kasarsa 1 yılda (yaptıgım hesaplara göre) 120 lv olur. Ki bu mümkün değil.
    Şahsen ben oyunda iyi bir karakteri olan, yaşı büyük dürüst insanlarında private serverlara geçtiğini gördüm. Ama gelin görünki, wow,aion, ve başka bir çok oyunlarda level kasmak kolay. Ama joymax bu konuda hiçbirşey yapmayı planlamıyor bence, yaparsa kimse pre plus çekmez o zamanda joymax kazanmaz. Neyse saçmalamış olabilirim, yol yorgunuyum.

• quote:

quote:

quote:

Bazı dediklerinize katılıyorum, bazılarına katılmıyorum. Gerçek oyuncu bot kullanmayan oyuncudur. Gerçek oyuncu elle kasamaz, kasarsa 1 yılda (yaptıgım hesaplara göre) 120 lv olur. Ki bu mümkün değil.
    Şahsen ben oyunda iyi bir karakteri olan, yaşı büyük dürüst insanlarında private serverlara geçtiğini gördüm. Ama gelin görünki, wow,aion, ve başka bir çok oyunlarda level kasmak kolay. Ama joymax bu konuda hiçbirşey yapmayı planlamıyor bence, yaparsa kimse pre plus çekmez o zamanda joymax kazanmaz. Neyse saçmalamış olabilirim, yol yorgunuyum.

Estafurullah hocam , ne sacmalamasi.

Hocam simdi yukarida Allah var. Legit donemi artik bitti denilebilicek kadar az , hatta yok bile.

Her oyunun kurulma amaci bir nebze oynayacaklar icin zevk olsada , asil kurulma amaci PARA ustune kuruludur.
    JoyMax , Blizzard vs. vs. Ve JoyMax Silkroad uzerinden cok buyuk bir kar yapiyor. Musterilerini bazi konularda aldirmiyor , bazi konular ile gec ilgileniyor. Ama ayiptir soylemesi hayvan gibi para kazaniyor.

Iste hic bir oyunda olmayan , level kasmayi kolaylastiricak(!) bir imkan sagladi bize. O da "Bot". Hic bir oyunda "Bot"lara taviz verilmez , direk oyundan men edilirsin. Ama JoyMax level kasmanin zor oldugunu bildigi icin ve 120 level haric , onceki level caplarinda gorevler cok az oldugu icin hatta hic olmadigi icin boyle bir sisteme taviz vermistir ki "Bot"lardan bile deli bir para kazaniyordur JoyMax.

• @-Cronus
    İnşaallah gelir magic itemler.Yoksa gerçekten kasmanın bir mantığı yok.Gelen sadece stone.111 olduk FW gidemiyoruz item düşüremiyoruz.101-110 arası ne yaptıysan o novan varsa o yoksa...Geri dönüp yeni eleman kasacan ona item yapacan silk alacan falan falan...Diğer yandan +7 yapıp novanı rare yada magic yapacan.Onun içinde silk alacan astral immortal alacan.Offf sayması bile zor.Elbette oyuncu kaybedecekler.111 den sonra tüm gün kassan yüzde 5 falan gelir.Pre kullansan %10 belki ekibin sağlam olacak dc olmayacak gerçekten sayması bile uzun.
    Bu hengamede tek yüzümüzü güldüren kasmaya katlanma sebebimiz itemlerdi.Nova düşer kendimizi geliştiririz diyorduk.120 gelince kalmadı hiç bir şey kas kas kas nereye kadar simya sistemi zaten patlama üstüne kurulu.
    120 capte görevler güzle demişsin hangi görevi yaptın? tek başına yapacakların var.2 kişi ile girilen ve görev olan yerde 11k -15 k yiyorsun.8 kişi ile geleceksin ki ilerle.7 adam bulman mümkün değil herkes afk herkes level kasıyor amaçsızca...
    Astral immortal fiyatları düşşe göreceklerki alış veriş canlanacak.Neyse belki yapacaklar belki bakacaklar.Ama bu politikaları değişmez ise sadece karları azalır.Yazılacak çok şey var ama yeter bu kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

@-Cronus
    İnşaallah gelir magic itemler.Yoksa gerçekten kasmanın bir mantığı yok.Gelen sadece stone.111 olduk FW gidemiyoruz item düşüremiyoruz.101-110 arası ne yaptıysan o novan varsa o yoksa...Geri dönüp yeni eleman kasacan ona item yapacan silk alacan falan falan...Diğer yandan +7 yapıp novanı rare yada magic yapacan.Onun içinde silk alacan astral immortal alacan.Offf sayması bile zor.Elbette oyuncu kaybedecekler.111 den sonra tüm gün kassan yüzde 5 falan gelir.Pre kullansan %10 belki ekibin sağlam olacak dc olmayacak gerçekten sayması bile uzun.
    Bu hengamede tek yüzümüzü güldüren kasmaya katlanma sebebimiz itemlerdi.Nova düşer kendimizi geliştiririz diyorduk.120 gelince kalmadı hiç bir şey kas kas kas nereye kadar simya sistemi zaten patlama üstüne kurulu.
    120 capte görevler güzle demişsin hangi görevi yaptın? tek başına yapacakların var.2 kişi ile girilen ve görev olan yerde 11k -15 k yiyorsun.8 kişi ile geleceksin ki ilerle.7 adam bulman mümkün değil herkes afk herkes level kasıyor amaçsızca...
    Astral immortal fiyatları düşşe göreceklerki alış veriş canlanacak.Neyse belki yapacaklar belki bakacaklar.Ama bu politikaları değişmez ise sadece karları azalır.Yazılacak çok şey var ama yeter bu kadar..

Hocam aynen geliyor itemler , JoyMax aciklama yapti , kesin yani.

Dediklerinde haklisin , bir sey haric.

Bir sey demistim "Gercek" oyuncular diye.. Ben su anda 116 levelim , 111 , 113 ve 116 temple gorevleri bitti. Benim 7/24 kastigim bi partim var , genelde bir gun belirleriz , o gun gorevlerimizi bitiririz , kasmaya devam ederiz.

• Hergun 3 kere jüpitere gidiyoruz.Elimizde yaklaşık 10 adet destruction item var ama hiç bir işe yaramıyor.Yarısı pretector yarısı h.a satın alacak kişi sayısıda az 2 tanesini sattık ama gerisi elimizde kaldı.Magic gelirse iyi olur denildiği gibi.Yeni server sesleri duyuyorum.İnsanların artık yeni swlere tek bakışı gold kasıp golduda silkle takas edip gerçek karakterlerine harcamak.Ben bu şekilde argos açıldığında ciddi kar ettim hala silkini yiyorum diyebilirim Karakter ve guild isimlerinin değiştirilmesi hırsızlığa kolaylık sağlayacaktır.Hiç ısınmadığım bir konu.
  • . Stat/Skill Reset Item eklenecek
    - Stat veSkill Reset Item Level 1- 100 ve Level 101-120 için uygulanabilir olacak .

bu iyiymiş...
  • bence saçma olur ilk başta yapılması gerekiyordu milllet o güzelim blue itemleri sıfırladı onlara tablet basmaya çalıştı bu esnada artı 7 yapcam diye yanan itemler oldu vs vs uzar gider bence magic item yerine nadirde olsa rare koyabilirler yada legend

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2003 -- 9 Kasım 2011; 21:30:06 >
  • @-Cronus
    111-113 tek başıma yapılacakları yaptım.Senin ekip iyi imiş günün bir vaktinde bu işe vakit ayırıyor benim ekipte bu yönde bir alışkanlık yok.Belkide serverde tüm görevleri yapan nadir insanlardan biriyim.Sürekli şu görev nasıl bu görev nasıl danışıyorlar hatta bir kaç kişi karakteri teslim etmişti görevlerini yaptım 1-2 günde.Sp yi görünce hayretten defalarca teşekkür edene rastladım.
    Neyse gelecek olan yenilikler ile ilgi artacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

quote:

Gerçek oyuncu mu? Eminim içlerinden bir tanesi bile eliyle kasmıyordur. Botun ismi ne zaman "gerçek oyuncu" oldu?

Hocam , cevabinizi vereyim.

Silkroad bildiginiz gibi level kasmasi en zor oyun haline geldi. Senelerdir boyleydi , hala boyle.

Artik Bot olayi gayet normal bir hal aldi iSro'da , oyunun bir parcasi olarakta dusunebiliriz. Ama benim "Gercek" oyuncudan kastim , JoyMax'in anlik zevklerine isyanla karsilik vermeyip , "Bir bildikleri vardir , canlari sagolsun" deyip oyuna devam eden , "Aga 1 em piliz , Hotan'a gidicem" diyenler icin bahsediyorum.

Biz kendimize "Gercek" oyuncu diyoruz , cunku guild icinde hep bir organizasyon var. Uniqueler olsun Kale Savaslari olsun , Arenalar olsun hep bir organizasyon icindeyiz. Kale savaslarinda master partileri belirler , ve o partiler savastan 1 saat once Ventrilo'da ne yapacagini konusur. Ilk parti lideri konusur , biz dinleriz. Sonra biz de fikirlerimizi soyleriz , uygunsa yapariz degilse yapmayiz. Tam bir takim oyunu icerisindeyiz. Guildimizde azinlikta CH karakter var , ama onlari solo kasmaya mahkum birakmadik. Partilerimizin icinden birine koyduk. Sonucta hepimizin cikicagi ayni yol 120. Aceleye ne gerek var degilmi ? Herkes birbirini dusunur , item , gold , stone yardimi yapar. Ondan dolayi bu bizi en iyi Turk guildi yapiyor ve kolay kolay adam almiyoruz guildimize. Iste bu bence "Gercek" oyunculuktur ve diger oyunculardan bizi farkli kilandir.

• Bu exp eventi falan sadece xian ve argos serverı için mi ? bu mesaja cevap önemli :) cevap verenlere sonsuz hürmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

Bu exp eventi falan sadece xian ve argos serverı için mi ? bu mesaja cevap önemli :) cevap verenlere sonsuz hürmet

Her server icin gecerli hocam.
  • quote:

Iste hic bir oyunda olmayan , level kasmayi kolaylastiricak(!) bir imkan sagladi bize. O da "Bot". Hic bir oyunda "Bot"lara taviz verilmez , direk oyundan men edilirsin. Ama JoyMax level kasmanin zor oldugunu bildigi icin ve 120 level haric , onceki level caplarinda gorevler cok az oldugu icin hatta hic olmadigi icin boyle bir sisteme taviz vermistir ki "Bot"lardan bile deli bir para kazaniyordur JoyMax.

bilmesek yutturacaksın bize :) bu imkan falan değil masum playerın etinden sütünden faydalanma yöntemidir. Pay to Win 'i ilk günden bu yana en agrasif biçimde uygulayan joymax 'ın extradan biraz dolar gelse fena mı olur mantığının eseridir.

eğer yatırım yapıp bir oyuna gerçek anlamda içerik kazandıramıyorsanız lvl sınırını yükseltir exp ve drop rate 'i düşürürsünüz, masum player ha bire tırmalasın dursun joymaxın çok ta . umrunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: drkegle

quote:

bilmesek yutturacaksın bize :) bu imkan falan değil masum playerın etinden sütünden faydalanma yöntemidir. Pay to Win 'i ilk günden bu yana en agrasif biçimde uygulayan joymax 'ın extradan biraz dolar gelse fena mı olur mantığının eseridir.

eğer yatırım yapıp bir oyuna gerçek anlamda içerik kazandıramıyorsanız lvl sınırını yükseltir exp ve drop rate 'i düşürürsünüz, masum player ha bire tırmalasın dursun joymaxın çok ta . umrunda.

Evet hocam , bir yerde dogru soyluyorsun.

Ama etinden veya sutunden faydalanma yontemini silk ve gold ile bol bol yapiyor. Kaymagi da bot oluyor.

Ama bot olmasa oyuncularin yarisindan fazlasi oyunu birakirdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.