Şimdi Ara

SONUÇLAR YARIN AKŞAM YADA PERŞEMBE SABAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle baştan söyliyeyim bayramda çalıştıklarını varsayarak söylüyorum bu dediklerimi. Çalıştıklarını düşünüyorum çünkü.

2013 ÖSYM Sınavı tercihleri 8-18 temmuz arasında yapıldı ve 25 temmuzda açıklandı yani 7 gün sürdü. 2013'te son LYS yapıldıktan 8 gün sonra sonuçlar açıklanmıştı.
    2014 ÖSYM Sınavı tercihleri 7-17 temmuz arasında yapıldı ve 23 temmuzda açıklandı yani 6 gün sürdü. 2014'te son LYS yapıldıktan 6 gün sonra sonuçlar açıklanmıştı.

2015'te bildiğiniz gibi başkan değişti ama bence başkanın değişmesiyle geç açıklanmasının bir ilgisi yok. Karkodlarda sınıflarda bile sorunlar çıkmıştı. Yani gazetecilerin falan dediği gibi bir sorun oldu ve 9 gün sürdü sonuçların açıklanması.
    Yerleştirmede böyle bir sorun olma ihtimali yok çünkü her şey dijital, birkaç kez bilgisayar kontrol ettikten sonra zaten açıklayacaklar ve eğer geçen senelerde kullandıkları teknolojiyi satmamışlarsa 7 günden çok sürme ihtimali yok gibi. Çünkü çıkabilecek hatalar az çok belli.

Özet olarak 7. gün 23 temmuza denk geliyor yani perşembe. Bence en geç perşembe açıklarlar ama yarın açıklanma ihtimali de yüksek.

• Katiliyorum hocam haftaya sarkamaz cunku e-kayitlar basliyor. Bu hafta icinde aciklanacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım açıklarlar forumu yenilemekten haber sayfalarına girmekten sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

Katiliyorum hocam haftaya sarkamaz cunku e-kayitlar basliyor. Bu hafta icinde aciklanacaktir

Olağanüstü bir durumda onu erteleyebilirler o sorun değil pek, ama olağanüstü bir durum olma ihtimali yok. Çünkü her şey dijital ortamda. ÖSYM merkezi yansa bile veriler ÖSYM'nin serverlarında duruyor.
  • Yarın 1'de diyorum.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yada cuma yada cumartesi...
  • Hala aynı şekilde düşünüyorum fikrim değişmedi, ama dediğim gibi eğer bayramda mesai yaptılarsa geçerli bu dediğim. Bayramda mesai yapmadılarsa üstüne 3-4 gün daha eklemek gerek. Bayramda mesai yapıp üstüne 10-11 günde açıklarlarsa zaten bıraksınlar mümkünse bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OUaTime

Hala aynı şekilde düşünüyorum fikrim değişmedi, ama dediğim gibi eğer bayramda mesai yaptılarsa geçerli bu dediğim. Bayramda mesai yapmadılarsa üstüne 3-4 gün daha eklemek gerek. Bayramda mesai yapıp üstüne 10-11 günde açıklarlarsa zaten bıraksınlar mümkünse bu işi.

dostum mesai derken bir tane bilişimden sorumlu kişinin gidip bilgisayarları kontrol etmesi yeterli değil mi sonuçta her şeyi bilgisayar hallediyor...
  • şu sonuçlar açıklansın daha yüzüne bile bakmıcam bu sayfanın
  • Mesai yapmak önemli değil ki eskiden di o istesinler en fazla 1 günde açıklanır itiraz çok o yüzdendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

quote:

Orijinalden alıntı: OUaTime

Hala aynı şekilde düşünüyorum fikrim değişmedi, ama dediğim gibi eğer bayramda mesai yaptılarsa geçerli bu dediğim. Bayramda mesai yapmadılarsa üstüne 3-4 gün daha eklemek gerek. Bayramda mesai yapıp üstüne 10-11 günde açıklarlarsa zaten bıraksınlar mümkünse bu işi.

dostum mesai derken bir tane bilişimden sorumlu kişinin gidip bilgisayarları kontrol etmesi yeterli değil mi sonuçta her şeyi bilgisayar hallediyor...

İşte sistemlerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum, sonuçları bilgisayarda nasıl kontrol ediyorlar falan. Sonuçta bir sürü insanın hayatı söz konusu. Bilişimden sorumlu tek bir kişiye emanet ediceklerini sanmıyorum. Bayramda tatil yapmaları da mantıklı gelmiyor bu kadar önemli bir konu varken ama hayırlısı.

• Yarından itibaren tetikte olalım bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide hesaba katmadığınız şeyler var. O tarihe 3 gün bayram ekle. 3 gün bayram ekleyince araya birde haftasonu girecek. +2 gün daha ekle. Yani 28'ine kadar yolu var.
  • Her şeyiyle sorun bir süreç.Ygs sonucunu bekle lys sonucunu bekle tercihlere kafa patlat sonra bi daha tercih sonucunu bekle
  • Ben 2014'te yerleştim. Sizin biraz şansınıza, çok ters zamana geldi. Hem araya bayram girdi hem hala kpssyi açıklamadılar.
    Ben cuma ya da pazartesi diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamı sabahı mı kaldı arkadaş , hıyar herifler açıklamıyor işte. Bir film dönüyor ya içerde hadi hayırlısı , insan en azından şu gün der o da yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.