Şimdi Ara

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanıyor? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
1
Favori
46.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hazal_hsgl

saat 17.00 da açıklanıyor beyler ntvyi açın

ciddi mi?

saat 17.00 da açıklanıyor beyler ntvyi açın

NTV de kılıcdaroglu var acıklanıomus bugun
  • quote:

şaka yaptım gençler ama sonra pişman oldum herkes gergin zaten

Hayatımdan 3 dk çaldın, bunun hesabını kim verecek ha kim?

çok fena küfürleri hakettiğini düşünüyorum da... insanlık bende kalsın.!

bi git yaa

15 Temmuz 2011 Cuma
    Anasayfa Site Haritası Arama

Hata Oluştu

Hata Mesajı : Bilinmeyen/Diğer Hata
    Detaylı Hata Bilgisi :
    System.Web.HttpUnhandledException: Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown. ---> System.Data.SqlClient.SqlException: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.GetConnection(DbConnection owningObject)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetConnection(DbConnection owningConnection)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.OpenConnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory)
    at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open()
    at Adasoft.WIY.DAL.VeriErisimYoneticisi.BeginConnectionOperations()
    at Adasoft.WIY.DAL.VeriErisimYoneticisi.FillDataTable(DataTable& DataTable, SqlCommand Command)
    at Adasoft.WIY.DAL.YoneticiSiniflar.BelgeBaglantiYoneticiSinif.AltAgacListeleDataTable(Int32 ustAnah, Boolean argKirli, Boolean argYayinda)
    at Adasoft.WIY.DAL.YoneticiSiniflar.BelgeBaglantiYoneticiSinif.AltAgacListele(Int32 ustAnah, Boolean argKirli, Boolean argBelgelereAitResimDosyalariYukle, Boolean argYayinda)
    at Adasoft.WIY.UI.Yardimci.CacheIcerikYonetimi.BelgeBaglantiAltDalGetir(Diller argDil, Int32 argAnah, Boolean argResimDosyalariYukle, Object argKirli, Boolean argYayinda)
    at Adasoft.WIY.UI.BelgeBaglantiBelgeler.get_DataSource()
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.Web.UI.Page.HandleError(Exception e)
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequest()
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequestWithNoAssert(HttpContext context)
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context)
    at ASP.genel_default_aspx.ProcessRequest(HttpContext context)
    at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()
    at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GR33K -- 15 Temmuz 2011; 11:31:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

Site de Lys açıklama moduna giriyor gibi sanki o iğrenç sayfa görüntüsü var:D

aynen o tiksinç sayfa görüntüsü geliyor
    Bir zamanlar izlediğim diziler yazardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

ösym sitesinde bunu diyor

15 Temmuz 2011 Cuma
    Anasayfa Site Haritası Arama

Hata Oluştu

Hata Mesajı : Bilinmeyen/Diğer Hata
    Detaylı Hata Bilgisi :
    System.Web.HttpUnhandledException: Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown. ---> System.Data.SqlClient.SqlException: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.GetConnection(DbConnection owningObject)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetConnection(DbConnection owningConnection)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.OpenConnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory)
    at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open()
    at Adasoft.WIY.DAL.VeriErisimYoneticisi.BeginConnectionOperations()
    at Adasoft.WIY.DAL.VeriErisimYoneticisi.FillDataTable(DataTable& DataTable, SqlCommand Command)
    at Adasoft.WIY.DAL.YoneticiSiniflar.BelgeBaglantiYoneticiSinif.AltAgacListeleDataTable(Int32 ustAnah, Boolean argKirli, Boolean argYayinda)
    at Adasoft.WIY.DAL.YoneticiSiniflar.BelgeBaglantiYoneticiSinif.AltAgacListele(Int32 ustAnah, Boolean argKirli, Boolean argBelgelereAitResimDosyalariYukle, Boolean argYayinda)
    at Adasoft.WIY.UI.Yardimci.CacheIcerikYonetimi.BelgeBaglantiAltDalGetir(Diller argDil, Int32 argAnah, Boolean argResimDosyalariYukle, Object argKirli, Boolean argYayinda)
    at Adasoft.WIY.UI.BelgeBaglantiBelgeler.get_DataSource()
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.Web.UI.Page.HandleError(Exception e)
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequest()
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequestWithNoAssert(HttpContext context)
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context)
    at ASP.genel_default_aspx.ProcessRequest(HttpContext context)
    at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()
    at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

neler demiş öyle vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

cumaya gidicez ona göre ayarlasınlar

+1 adamlar yoğunluğu önlemek adına cuma vakti açıklazlar umarım
  • Bu konudaki kullanıcılar: seker_gevese, mylifeisbasketball13, görkem , Re-1, cllyldrm, zallas003, hakan1993, Game of Thrones, FKD, hazal_hsgl, Ezique, GR33K, mckrap, Kampec, *GoDFatheR*, ZnZgr, Feel The Difference, Lorik.Cana, Norolim, wholet, CaSsErDoDo, Ece41, hikmet41, bluecancan, Vip_Emre, #Tuna#, M_fb**, yagmur583, skyymooonn, bmurat07, bilkerk, kanideli, DigitalFortress, arda29, Tenement Funster, MrBigStar, bahar27, melikeyimben, gs05bk, ozan101, JAMESx, msametg, onami, liliala
    46 kayıtlı üye, 60 misafir

her geçen dk. misafir sayısı da artmakta durduramıyoruz efendim

yanlış bilgi vermeyelim, ayıp olmasın!
    veriler yukleniyor olabilir.
    hadi hayirlisi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.