Şimdi Ara

Sonuç Yayınları Fasikülleri HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://www.sonucyayinlari.com.tr/setler.php?sayfa=4 buradaki tüm fasikülleri almak istiyorum sizce nasıldır bu kitaplar deneyen var mı ?

• Benim arkadaşımda var biraz basit ama nerdeyse tüm soru çeşitleri var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Benim arkadaşımda var biraz basit ama nerdeyse tüm soru çeşitleri var.

amacım pratiklik kazanmak soruları 2-3dk da çözdüğüm oluyor sizce almalımıyım ? fem simetriden daha mı kolaydır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymenimozum

quote:

amacım pratiklik kazanmak soruları 2-3dk da çözdüğüm oluyor sizce almalımıyım ? fem simetriden daha mı kolaydır ?

Bana kolay geldi ama sonda testleri oluyor orda belki biraz zor olanlar vardır. Genel anlamda kolay simetriden kolaydır büyük bir ihtimalle simetriyi görmedim.

• quote:

quote:

quote:

Bana kolay geldi ama sonda testleri oluyor orda belki biraz zor olanlar vardır. Genel anlamda kolay simetriden kolaydır büyük bir ihtimalle simetriyi görmedim.

peki önerebileceğiniz fasikül seti var mı ?

• seviyeniz bu kitapsa üstüne 3-4 soru bankasi sıralayin. Sinavla yakindan uzaktan alakasi olmayan kaynaklar. Ogrenmenin %20sini falan anca yapar. Üstüne dedigim gibi kolaydan zora 3-4 soru bankasi çözmeyen sinavda zorlanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap değilde şu konuyu önerebilirim :D

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107809554

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 Yayınları Kurumsal Deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalitesiz boş ver, Gür yayınları alabilirsin fasikul olarak daha kaliteli

• problemler fasikülünü bitirdim. Ygsde hiç bir problem sorusunu çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisalfa

seviyeniz bu kitapsa üstüne 3-4 soru bankasi sıralayin. Sinavla yakindan uzaktan alakasi olmayan kaynaklar. Ogrenmenin %20sini falan anca yapar. Üstüne dedigim gibi kolaydan zora 3-4 soru bankasi çözmeyen sinavda zorlanir

zorluğunu bilmiyorum hangi seviyede olduğumuda bilmiyorum fem konu özetli çözdüm 3-4 test gidiyorum sonlarda zorlanıyorum. Amacım fasikül şeklinde gitmek soru bankası sıkıcı oluyor amacım pratiklik kazanmak. ve ince kitap.
  • Sonuç yayınları benim öğretmenimin. Sadece para kazanmak amacıyla hazırladı adam.sorular aşırı basit. İlkokul 1 talebesi bile çözer. Pratiklik böyle dandik yayın çözerek kazanılmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cisalfa

seviyeniz bu kitapsa üstüne 3-4 soru bankasi sıralayin. Sinavla yakindan uzaktan alakasi olmayan kaynaklar. Ogrenmenin %20sini falan anca yapar. Üstüne dedigim gibi kolaydan zora 3-4 soru bankasi çözmeyen sinavda zorlanir

zorluğunu bilmiyorum hangi seviyede olduğumuda bilmiyorum fem konu özetli çözdüm 3-4 test gidiyorum sonlarda zorlanıyorum. Amacım fasikül şeklinde gitmek soru bankası sıkıcı oluyor amacım pratiklik kazanmak. ve ince kitap.

Fasikül gideceksen gür daha zor, sonuç gerçekten kolay. Apoteminin ygs fasikülleri olsa al derdim de yok galiba. Ama fem k.özetli harbi iyidir, sıkıcı falandır ama hız kazandırır, pekiştirir

• Ygs icin onermem .Lys olarak parabol 2.dreceden denklem polinom ve trigo aldim .Konu hakkinda bilgin 0sa alabilirsin ama az bucuk biseyler biliyorsan zaman kaybi .Mesela ben trigosunu aldim baktim hep ayni seyler tekrar ediyor ve basit biraktim apotemi trigo aldim

• sağolun arkadaşlar yarı fiyatına 40 liraya sıfır setini veriyordu arkadaş ondan yazdım almaktan vazgeçtim diğer yayınlara bakıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.