48564+18944=67508:952 = 70,9011764705882352941176470588235 cevap budur .
71 bu sayıdan daha büyük.
zeki.gif
2
quote:
Orijinalden alıntı: heyoguzhan
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
Sonsuzluk yoktur bunu size kanıtlayacağım hemde bir iki adımda;
elinize cetvel alın ya da almanıza gerekte yok. Şimdi kalemle bir yere bir çizgi çekin. Atıyorum 2 cm olsun. Burda sonsuz tane nokta var değil mi? Şimdi daha uzununu çizin atıyorum 5-6 cm. Burda da sonsuz tane nokta var. Eee mantıken büyük olanda daha fazla nokta olması gerekmez mi?
Dağılabilirsiniz
Sonsuzluk soyut bir kavramdır. Somut deneylerle ölçülemez
O zaman ilk okuldan beri orda sonsuz nokta var demesinler. İşte böyle insanları somut düşünmeye itiyorlar.
72de Ondan Büyük
Ohoo bütün cevapları vermişler
Sonsuz diye bir sayı olduğunu sanıyosan böyle bir soru sorman da normal tabi.
sonsuzdan büyük sayı yine sonsuzdur çünkü artık sonsuz bir sayının küçüğü artık sonsuz olmaktan çıkar...
X
quote:
Orijinalden alıntı: Næccm
quote:
Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int
sonsuz soyut bir kavramdır. sonsuzdan büyük bir sayı olmaz. eğer sonsuzdan büyük bir sayı diyebileceğin başka bir sayı var ise. bir önceki sayı o zaman sonsuz değildir.
FORUMDA GERGIN DAKIKALAR
ilk defa yaptim bazi hatalar olabilir
olmadı
FORUMDA GERGİN DAKİKALAR
0
Sonsuz bir sayı olmadığı için ondan büyük bir sayı var mı diye tartışılması saçmalıktır!
sonsuz + ∞ veya sonsuz + Sonsuz
olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
∞ + ∞ = ∞ ∞ x ∞ = ∞ ∞ + 1 = ∞ ∞ - ∞ = ∞ ∞ - 1 = ∞
yanlışın var
sonsoz . sonsuz = 2sonsuz sonsuz - sonsuz = 0
ve gerilim artar
BİRAZDAN BU GERGİNLİKTE KİM HAREKET YAPACAK? AZ SONRA..
Saptırdınız
Uzayda sonsuz ama ötesinde bisey olmalı ne olmalı sizce bence su var ama öyle böyle bi su degil suyun dışında ne var derseniz yine bi evren onun dışında yine su yine evren sonra yine su cokmu saçmaladim off .
cCc SONUNU DÜSÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ REYiZ cCc
Sonsuzdan büyük sayı yoktur çünkü sonsuzdan büyük sayı da sonsuzdur
quote:
Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int
Sonsuz soyut bir kavramdır.Sonsuzdan büyük bir sayı olmaz. Eğer sonsuzdan büyük bir sayı diyebileceğin başka bir sayı var ise, bir önceki sayı o zaman sonsuz değildir.