Bildirim
Sonsuz bütçeli sistem önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha iyisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4080ti yok 7600x mu kaldi sonsuz butcene 9800x3d yakisir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasaya veya NSA'ye giderdim abi bana oradan bir kuantum bilgisayar sar GTA 6 açacağım derdim.
-
Hocam tüm sistemi aynı sadece işlemci mi o olsun
Bunlar icin sinirsiz butceye gerek yok 100k getir dizelim
Ben bilmemek daha fazlasını , kurarsan görmeknisterim
4080ti yok 4080super var ortalama 45K,islemcinin fiyat balon 23-25 e belki bulursun,10 lira anakart,64 yerine 32lik ram al 4 lira(64 oyunsa cok zaten),kalanada biseyler uydurulur
Ne dedin bilmiyorum da vatana gidip 100k ya sistem diyince veriyorlar da ben burada biri yapsın. Onla karşılaştırayım istiyor mesela en iyisi ne
K yazan yerleri TL yap anlarsin ortalama sifir fiyat yazdim, vatanda indirimde almazsan bunlari alamazsin bu paraya.
Bilmiyorum neden bütçe yapıp duruyor yaşaa olum bana sistem yap 500k ise 500k olsun sen yap
Suan en pahali kart 4090 en son 70-80k falandi,bu butceye farki koy ort 150k eder ,fazla para kozmetik olur anca veya ufak tefek donanim farki.
Max fiyat ariyosan her sitede sistem kurma var al hepsinde en pahalisini sec parcalarin.
Okkeyy
9950x3D çekerdim ben olsam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X