Şimdi Ara

Sons of anarchy 3.sezon finali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ulan bu kadar aksiyon dolu bi dizi olamaz dehset bir seydi.Ben ilk basta sandimki jax ihanet etti taragi yedi dedim sonra megersem oylamislar
    Prospectler korna calarken ben de diyorum ne oldu da bunlar guluyo boyle ulan hala etkisindeyim cildiricam ya tara o mektuplari jaxe gosterirse jax anasini da clayi de alninin catindan vurur ya yok boyle bir sey ya jax ihanet ettigini zannederek izledigimde az daha agliyordum boyle duygu aksiyon olamaz ayrica koznikle tig arasinda ne var da tig kabul etmiyor kozigi bir de jaxin babasi nasil biri hala anlayabilmis degilim

Siz de 3. Sezon hakkindaki yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kız mevzusu gibi geçiyor da köpek mevzusuymuş. 4. Sezona başladım ben de tam açıklanmadı ama olay böyle görünüyor şuanlık

Konuyu açtığın iyi oldu ben de bir soru sorayım izleyenlere. Şu Chibbs'le Jimmy arasında ne olay var onu çözemedim. Karısı madem Chibbs'i seviyor neden Jimmy'nin yanında? Kızına neden uzak Chibbs? Çok saçma geldi nedense bu mevzu bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Hocam kız mevzusu gibi geçiyor da köpek mevzusuymuş. 4. Sezona başladım ben de tam açıklanmadı ama olay böyle görünüyor şuanlık

Konuyu açtığın iyi oldu ben de bir soru sorayım izleyenlere. Şu Chibbs'le Jimmy arasında ne olay var onu çözemedim. Karısı madem Chibbs'i seviyor neden Jimmy'nin yanında? Kızına neden uzak Chibbs? Çok saçma geldi nedense bu mevzu bana.

Aynen aynen bu jimmye ne oluyor hic anlamiyorum herhalde karisi mi ne aldatmis tam emin degilim ya da en iyi ihtimal tanismislardir bir ara sonra bu jimmy sahip cikmaya calisma adi altinda bunlara eziyet mi ediyor ne tam anlamadim beni de aydinlatin
    Benim de sorularim var
    1 bu final bolumde jax kagidi imzalamadan once buyuk ihtimalle her sey dusunulmustu peki ya stahl jaxi ifsa etmesydi orada bunu niye hic dusunmediler o zaman butun plan suya baticakti ama yok vazgectim galiba sacmaladim cunku kizin eline bunlari hapse tikma kozu gecmis evet buldum cevabi

Bu arada hocam sen nasil 4.sezona basladin ya ben korkumdan dizi hemen biter diye yaz tatiline erteledim
    Boyle dehset bir sezon finali ben hayatimda gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.