Şimdi Ara

Sonradan Torpido Soğutma Yaptırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her yeni araç alışımda mutlaka torpido soğutması olsun isterdim hiç denk gelemedim.

Yav bunu sonradan yapma imkanımız varmı ne bilim en sağdaki klima üfüldeyeninin borusunu torpidoya çektirmek gibi ?

Hiç yaptıran oldumu , maliyeti ne olabilir, yapılabilirmi soğuk su için benzinlikçi aramaktan bıktım uzun yolda

• güncel
  • Olmaz bence, torpitoy deleceksin vs vs. araca yazık olur bence buzdolabı alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalandırma çıkışından ufak bir hortum alınabilir.

• Aracimda var bir kere bile isime yaramadi.

• Aracımda var hiç kullanmadım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda var uzun yolda çok işe yarıyor. Yaniniza 4-5 tane kola ice tea falan alin. Yolda hic durmadan elinizin hemen altinda buz gibi iceceginiz hazir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Aracımda var hiç kullanmadım..

marka model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Aracımda var uzun yolda çok işe yarıyor. Yaniniza 4-5 tane kola ice tea falan alin. Yolda hic durmadan elinizin hemen altinda buz gibi iceceginiz hazir.

Ne kadar soğutuyor hocam, baya baya ılık kola soğuk kola oluyor mu yoksa, soğuk kola alıp çabuk ısınmasını mı önlüyor
  • Aracımda sadece bir kere kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Aracımda var uzun yolda çok işe yarıyor. Yaniniza 4-5 tane kola ice tea falan alin. Yolda hic durmadan elinizin hemen altinda buz gibi iceceginiz hazir.

Ne kadar soğutuyor hocam, baya baya ılık kola soğuk kola oluyor mu yoksa, soğuk kola alıp çabuk ısınmasını mı önlüyor

Soğutma kapasitesi araca göre değişir. Benim aracim cok iyi bu konuda.

• sogutuculu toppido yani klimayi acinca soguk hava gelen bolum. bu bolum sadece muhafaza eder sogutmaz. benim kendi arabamdada var uzun yolda ise yarayabilir ama soguk kutu kola olabilir litreli olursa ise yaramaz.

• Bendede var , heryer benzinlik durup alin biyerde , hem sogutmaz fazla, klimayi sona dayayacak haliniz yok uzun yolda falan :)

Hic heveslenme bosa ugrasma bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş bir özellik, aracımda vardı, bir kere bile kullanmadım..
  • iki litre termos al tamamdır soğuk su buldukça doldur. bayağı idare eder
    ben şahsen öyle yapıyorum
    bende soğutmalı torpido var hiçbir işe yaramıyor

• Bizim arabadada var çok gereksiz sürekli klimayı çalıştırınca zaten felçden gidersin
  • Güzel oluyor, 2,5lt'lik cola, gazoz sığıyor; tabi ne kadar kullanılır bilinmez ama uzun yol giden adam için iyi bence, suyunu, içeceğini koyabilir, gayet serin tutuyor.
  • çakmaklıktan çalışan araç içi buzdolapları var.Bir tane alırsanız işinizi görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 17 Temmuz 2013; 0:13:32 >
  • Vallaha bize çok yaradı.

Uzun yolda yemek için aldığımız Çikolata'ları eritmemek için buzdolabı olarak gerçekten güzelce kullandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Vallaha bize çok yaradı.

Uzun yolda yemek için aldığımız Çikolata'ları eritmemek için buzdolabı olarak gerçekten güzelce kullandık.

Gerçekten çok faydalı bir yorum anca bu işe yarıyor soğutmalı torpido
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.