Şimdi Ara

SONRADAN GÖRMELERDEN NEFRET EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Demek köle olmak istiyorsun genç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etseydi ve sende köle olsaydın keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben önceden görenlerden de nefret ediyorum amünyüm kimse görmesin gül gibi yaşayalım biz bize

• Starbaksssa gidicem onlarca foto çekip foruma atıcam Artık param var hava atma vakti bla bla bla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Starbaksssa gidicem onlarca foto çekip foruma atıcam Artık param var hava atma vakti bla bla bla

Starbucks zenginlik ölçüsü değil ki. Okul varken her hafta giderdim ben. Gayet de normal fiyatı.

Yurtdışına çıkıp da her çektiği fotoyu Instagram'a atanlar, ya da Snapchat'de yurtdışındaki her anı çeken insanlar sonradan görme değil mi?
  • Alın bunu burdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Starbaksssa gidicem onlarca foto çekip foruma atıcam Artık param var hava atma vakti bla bla bla

Starbucks zenginlik ölçüsü değil ki. Okul varken her hafta giderdim ben. Gayet de normal fiyatı.

Yurtdışına çıkıp da her çektiği fotoyu Instagram'a atanlar, ya da Snapchat'de yurtdışındaki her anı çeken insanlar sonradan görme değil mi?

Şaka bir yana..

Eski sevgilim üç farklı ülkeye gitmişti dakika başı fotoğraf atardı, gerçekten haz etmediğim durumlardan bir tanesi.
    Yeni araba, motor alan gençleri unutmamak gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Şaka bir yana..

Eski sevgilim üç farklı ülkeye gitmişti dakika başı fotoğraf atardı, gerçekten haz etmediğim durumlardan bir tanesi.
    Yeni araba, motor alan gençleri unutmamak gerekiyor.

Snapchatle her dk yayın yapmak daha kötü.

• Aynen aynen ve aynen. Instagramı vs açıyorum arada hep belli tip belli şeyleri atıyor. Rahatsız edici değil ama her allahın günü de aynı yerin farklı görüntüleri atılmaz ki. Tamam git eğlen arkadaş, ama millet gibi tek foto at geç yani. Sonra takibi bırakınca neden bıraktın takibi oluyoruz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.