Şimdi Ara

Sonra vay efendim ülke puanını düşünün..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sonra vay efendim ülke puanını düşünün..

İşinize gelince ülke puanı blabla, ne bileyim bizi desteklemeyen şöylediyor böyledir diyorsunuz.
    Ama bunun gibi herifler ortaya çıkınca sus pus oturuyorsunuz. Garip

• Atkı açmamışsa sorun yok.
  • ahahahahahah
  • Hayatımda bu kadar amatörce hazırlanmış bir suikast planı görmedim
  • Böyle birşey yaparlarsa tt arenayı başlarına yıkarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :s şaka gibi.
  • Sende bunu yedin şaka bir yana facebook da sayfalarda konuşuluyor umarım doğru değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendini Akıllı Zanneden Bir Kaç Kişinin Yapmaya calıstıgı bişiy olabilir Ama Yinede Polise bildirmek gereklimidir acaba tereddütte kaldım sögütlüçeşmeye mi gitsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

İşinize gelince ülke puanı blabla, ne bileyim bizi desteklemeyen şöylediyor böyledir diyorsunuz.

madridi desteklemeden önce düşünceklerdi herşey karşılıklı bunları yapanlarda akşama lazioyu destekler tıpkı madridi destekleyen bazı fenerliler gibi

dün galatasarayı destekleyen fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlara teşekkür ederim. bu akşam feneri desteklicem.

• O değilde twitterin yeni android sürümü kötü olmuş güncellemeyin

Bu arada başarılar,alacağınızı umuyorum.
  • Liselinin biri aklınca milleti korkutmaya çalışıyor bi halt yiyemezler rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boomer347

quote:

madridi desteklemeden önce düşünceklerdi herşey karşılıklı bunları yapanlarda akşama lazioyu destekler tıpkı madridi destekleyen bazı fenerliler gibi

dün galatasarayı destekleyen fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlara teşekkür ederim. bu akşam feneri desteklicem.

Millet Madrid'i destekleyince laf atmasını, küfüretmesini bilirsiniz ama, noldu dönüp dolaşıp aynı şeyi mi yapıyorsunuz ?
    İlginç

• quote:

quote:

Rakibi desteklemek ayrı, men ettiricem demek ayrı.

• yahu
    başka bir takımı desteklemek ayrı
    kösteklemek ayrı

bunu ayırt ettiğimiz gün
    iyi günler yakındır diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Millet Madrid'i destekleyince laf atmasını, küfüretmesini bilirsiniz ama, noldu dönüp dolaşıp aynı şeyi mi yapıyorsunuz ?
    İlginç

arkadaşım ben herşey karşılıklı diyorum sözümün arkasındayım.

ben şimdi fenerliler madridi destekledi diye bir şey mi yaptım umrumda değil onların desteği eksik olsun. bizi destekleyenlere eyvallah. herşey karşılıklı bizdede lazioyu destekleyenler olcak şüphesiz.

beni ilgilendirmiyo yok madridi tutmuşlar yok lazio ben olanları yazıyorum işime geleni değil. ben Türk Milliyetçisiyim arkadaşım ben Türk takımlarını sonuna kadar desteklerim avrupada.

kimseyede küfrettiğim falan yok madridi tuttular diye onlar
    benim gözümde madiridi destekleyenlerle lazioyu destekliyecekler içinden desteklesin dışa vurursa birbirimizi kırarız bunlar kaçınılmaz .

• Pire icin yorgan yakmaya ne kadar meraklisiniz. 3-5 salak icin Gs'nin ne karaktersiz olmasi kalmis ne susu busu. Lutfen polise ihbar edin, tribundeki arkadaslariniza da biraz daha dikkatli olmalirini ogutleyin. Boyle bir sacmaliga kalkisacak birileri olursa engellemeye calissinlar.

3-5 kisinin koca bir camiayi temsil etmedigini, her camiada en kibar tabirle bunlar gibi gerizekalilarin olabilecegini kabul etmemiz gerekiyor. Bir avuc gerizekali yuzunden birbirimize dusman olacaksak vay halimize.
  • Şunu ciddiye aldınız ya ben de başka bir şey demiyorum size. Bunu başlatan adamlar goygoy yaptıklarını söylediler zaten. Hatta Fenerbahçeliler bile katıldı. Allah akıl fikir versin size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

quote:

Rakibi desteklemek ayrı, men ettiricem demek ayrı.

e kardeşim böyle ağır sonuçlarda olabilir ben istemem ama yaparlar burası Türkiye. 2 ye 3 e bölünmüşüz futbol takımları yüzünden ve birbirlerine karşı saygı sıfır her türlü holiganlık var yav Türkiyeyi temsil ediyor GS FB Gs maç yapıyor madridle en iyisi hiç anlatmayım bitmez... biz birbirimize düşman olmaya devam edelim boşver... yarın öbürgün ülke gerçekten bölününce görürüm ben o GS FB BJK lileri.... (futbol yüzünden ülke bölünmezde şuan için siyasi olarak bölünme yaşama ihtimalimiz yüksek)

• quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Şunu ciddiye aldınız ya ben de başka bir şey demiyorum size. Bunu başlatan adamlar goygoy yaptıklarını söylediler zaten. Hatta Fenerbahçeliler bile katıldı. Allah akıl fikir versin size.

+
  • abi konunun başlığına yazın olay gerçek falan değil amaçları goygoy yapmak.herkes sazan gibi atlamasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.