Şimdi Ara

Sonra öyle güzel utandı ki her şeyi unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirTuhafAdam -- 2 Aralık 2020; 22:10:18 >

• Özet: sınavdan sonra kız buna ben A yaptım demiş bu da ben B yatım demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Özet: sınavdan sonra kız buna ben A yaptım demiş bu da ben B yatım demiş

Çok güzel özetlemişsin kanki
  • sende güzel özetledin "KANKİ"
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirTuhafAdam

Anlam veremediğim bir tipti sınıftan fazla dışarı çıkmaz sağa sola pas vermez ama fazlasıyla güzel giyinirdi. Duru olan cildinden mi bilemedim ama hep bembeyaz yüzü bir hastanın bakışlarını andırıyordu ben o hastaya şifa olmayı belki de onunla hasta olmayı istiyordum ama kendimi buna ikna edemiyordum.. Olmadık bir anda karşılaştık saçma bir sınavın saçma bir sonucunu ona onaylatmak istedim her dersi en önden izlerken benim bir arka sıradan onun bakışlarını incelediğimi farketmezdi bile.. Soruyu sordum cevabımı vermemişti ama kendimi bir anda fırtınalar kopan bir denizde sakin bir limana sığınırken buldum.. Hadi yaa ben öyle yapmadım dediğimde kızgınlık belirdi bende sonra öyle güzel utandı ki her şeyi unuttum..

Yazdım rahatladım oda okur rahatlar belki buralarda geziniyormuş

Edit : İmla

Senin ben saniyenin onda birinde değişen duygusal durumuna. O hasta ben dokto ,fırtınalar kopan bir denizde sakin(!) bir liman.

• Monkey D. Garp kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirTuhafAdam -- 2 Aralık 2020; 22:10:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.