Şimdi Ara

Sonisphere Festival boyunca izlenimler,resimler,görüşler(Festival takip konusu) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
855
Cevap
0
Favori
29.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 3.gün ordaydım.Buna rağmen haşatım çıktı.Kıçımı kaldırcak halim yok.
    Gruplara gelecek olursak Anthrax'ı oldukça arkalardan seyrettim.Çevremde şarkılara eşlik eden falan olmayınca da pek havaya giremedim.Ancak oldukça iyiydiler.
    Megadeth ses sisteminin boktanlıgına ragmen oldukça iyiydi.Dave'i canlı canlı görebilmek harika bi duygu.
    Slayer bildiğimiz Slayer'dı.Benim açımdan konserin en yorucu grubuydu.Hem pogolara katılıp,hemde zar zor ulaştıgım yerden uzaklaşmamaya çalışmak oldukça zordu.
    Metallica efsanevi bir performans sergiledi.James'in seyirciyle diyalogu çok iyiydi.Özellikle Master of Puppets,Sad But True ve Seek and Destroy'da statta ki atmosfer müthişti.
    Bu arada eve dönüş telaşında ki metalciler yüzünden sanırım Ankara'ya en erken boş otobüsü 16.00'da bulabildim.Saat 12.00dan beri tek başıma zaman geçirmeye çalışıyorum

• James Penaları Ağzına Taktığında Fotoğrafını Çeken Varsa Paylaşabilir Mi?
  • Saha içi en önden izledim. Sabahın köründe kalkıp gittim. Saatlerce sırada ayakta bekledim. Kapı açıldığı gibi hayatımın deparını atıp içeri girdim. Yukardan saha içine inişim ise anlatılmaz yaşanır. Köşelerde kayarak döndüm paso. En ön demirlere yapışınca da bir daha bırakmadım tabi. Saatlerce orda durduk fakat önceki günlerden tecrübemle yiyecek getirmiştim. Onları yedik. Su ise sahne önüne yalvararak ve sonra da dayanamayıp festival yetkililerinin bize su dağıtmaya karar vermesiyle giderdik. Anthrax ile başlayan big four ise mükemmeldi. Megadeth çıktığında inanamadım. Slayer da yukardan gelen adamları mı tutayım şarkı mı dinleyeyim bilemedim. Ayaklar falan gelip durdu yukardan. Zaten çıplaktık ve ben de o anda tişörtü demire sarmasaydım ölürdüm sanırım. Çok fena ittirdiler. Metallica ise muhteşemdi. Neden bu adamları çok sevdiğimi bir kez daha anladım yani. Yardırıp geçtiler. Hele ki One'ın girişi yaktı bizi. Resmen savaş ortamıydı birebir. Atılan yüzlerce penanın yarısı oralarda kalmıştır ona yanıyorum.

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!

• Big Four penası kapabilen var mı ?

Sonisphere Festival boyunca izlenimler,resimler,görüşler(Festival takip konusu)

Hoşçakal Efsane

•  Sonisphere Festival boyunca izlenimler,resimler,görüşler(Festival takip konusu)

Hoşçakal Efsane

•  Sonisphere Festival boyunca izlenimler,resimler,görüşler(Festival takip konusu)

Hoşçakal Efsane

Hoşçakal Efsane

Hoşçakal Efsane

bitti :)

Hoşçakal Efsane

• Ben de geldim dostlarım, gece benden de geliyor resimler videolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luas

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Ramşi hariç,bütün günler gittim.Ama bence en iyi performansı manowar verdi,headliner olmamasına rağmen.Diğerleri ışık gösterisi felan yaptılar belki ama manowar orayı saf heavy metal gösterisi ile inletti.Ne bir ışık ne bir efekt,sadece saf heavy metal.!

Ahhhh ahhh ahhh burada görmek istediğim ancak bir türlü olmuyor dediğim bir grup varki hiç sormayın.Keşke Iron Maiden da bu sahnede olsaydı diyorum sürekli.Umarım bir gün gelirler de onları da canlı canlı izleme fırsatım olur.

Ancak tekrar söylüyorum bu festivalden aklım da kalan sadece Manowar ve ''s**** olsunlar'' cümlesi kaldı.Boşuna demiyoruz, diğerleri çalar manowar öldürür diye.

Orası çok iyiydi heralde önceden çalışmıştı biri de kulaklıktan tekrarlıyordu sanırım :)

Ne olursa olsun ben o konuşmaları hayatım boyunca kolay kolay unutmam.Ama doymadım be abi! Doyamadık.yedikule zindanlarındaki gibi savaşamadık.!

Ahh ulan ahh.Bir daha gelin babalar,doyamıyorum sizlere !

he still waiting for god's choice

• Mesajlardan anlaşılan herkes ufak tatsizliklar haricinde festivalden çok buyuk haz almış.
    Hepiniz adına gitmedigim halde ben çok sevindim.
    Unutulmaz 3 gün yaşadınız.
    Bu arada bir iki gün daha burda resim ve görüş paylasilir daha sonra diğer konunun kilidini kaldiracam bilginize.
  • Bu arada benim pankart işe yaradı, Lars beni seçti, göz göze geldik, beni işaret etti ve bageti attı ama havada birine çarptı ve yön değiştirdi. Yine de Lars ile ufa bir iletişime geçmek bile bana 10 sene yeter
  • ya metallica da çok kötü oldum. toplasan 5 dk headbang falan yapabildim, zıplayabildim. önlerdeydim (saha içinin) ama tam olarak azamadım, megadeth te kopan boynum, ayklardaki ağrı falan tabi kötü oldu . ta ki seek and destroy a kadar... resmen iyileştirdi o parça

bu arada james gerçekten iyi bi solist. müthiş diyoloğu var seyirciyle. mustaine gitari konuşturdu, müziğini yaptı harika biçimde, o olağanüstü sesiyle veda etti ve gitti. kirk attı sololarını gitti, king verdi gazı gitti. ama james resmen kaldırdı milleti, sahne sanki tüm staddı. günün en iyisi metallica altında çıkaracağı heaven and hell den bi parça çalmalıydı. bi headliner dan, dio hayranı bi headlinerdan beklerdim.

• Pazar

Megadeth, Megadeth we love you Megadeth !!!
    Bu gözler Megadeth gördü, bu kulaklar Megadeth dinledi ulan.
    Dave Mustaine'i bile isyan ettirecek kadar rezalet sound check yapan adamlara ağır küfürler edesim vardı, dün ettim şimdi aşırı yorgunum bir de burda uğraşmayayım. Her ne kadar sorunlu da olsa kendimden geçmiş durumda olduğum için yetti zaten o bir saat bile.

Metallica iyiden iyiye kült haline geldi Türkiyede, staddaki coşkudan bunu anlamak hiç zor değildi. Biz de, sahnedeki 4 dev adam da çok memnun ve mutlu bitirdi geceyi. Stad ekranlarına Nothing Else Matters'ta ağlayan bi çocuk denk gelmişti o sırada güldük ama kısa görüntüden emin olamadık. İnternette okurken gördüm, doğruymuş. Bir kez daha gülüyorum kendisine

Anthrax'ı canlı dinleyebilmek büyük keyif verdi, ilk kez geldikleri Türkiyede seyirciyle oldukça güzel iletişim kurdu grup.

Slayer hayvanlarına yazacak yorumum yok, hayvanlar neticede. Bizleri de hayvanlaştırdılar gittiler

Ctesi

Volbeat'i fazlaca sevdim, o günkü gaz ruh halim sayesinde olmuş da olabilir ama kaliteli adamlarmış diyorum. Vokalistleri de lafları ve hareketleriyle gülümsetti, seyircinin dikkatini sahneye çekmesini başarılı buldum.

Manowar -grup olarak biraz abartılı ego patlaması yaşamış olsalar da- big four lafını çiğnedi geçti. Sadece biz varız dedi. Keşke sadece biz diyene kadar "biz de varız" diyebilselerdi o zaman çok daha olumlu fikirlerim olucaktı o konser hakkında. Yine de en azından headliner olmaları gerekiyordu, birkaç laf etmek haklarıdır. Bu kadar adam kings of metal diye boş yere yırtınmadık

Accept'i çok sevdiğim 4-5 şarkıları dışında pek tanımıyordum, canlı performanslarını ya da diskografilerini hiç dinlememiştim. Fazlaca şey kaçırmışım, hata yaptığımı gösterdiler sağolsunlar. Fast as a Shark ve Balls to the Wall'da sanki ertesi gün sabahtan akşama kadar tepinip boğazını patlatacak ben değilmişim gibi kudurdum arkadaşlarımla. Şu anki yorgunluğumun ana sebeplerindensin Accept.

Cuma

Stone Sour, Pentagram, Alice in Chains hepsi güzeldi de, Rammstein benim senelerce unutamayacağım görüntüler sergiledi, helal olsun adamlara. Duyduğum ve okuduğum yorumlara göre de zaten Rammstein tartışmasız en iyi sahne şovunu sergiledi, stadın seyirciden yükselen du hast bağırışlarıyla inlemesi de ayrıca güzeldi. O köpük! fışkırtan alet çok güldürdü
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moviemetal

Buda bonus Beşiktaş tezahuratlarıyla inledi stadyum ..

Orada ben varım hahaha kendimi görünce heycan yaptım :D
  • Meksika dalgası güzeldi ben saha içindeydim bizde eğilip kalktık
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.