Şimdi Ara

Sonic Generations Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki Sonic ile iki kat eğlence! Sonic'in 20. yaşında tüm yapımların derlemesi olan Generations'ı inceliyoruz.

• ghüzel inceleme olmuş :))))
  • Güzel değil bence. Eski oyunu deha güzeldi advunture olan oyunu vardı bitane.o daha iyiydi.Hadgehod fena değildi.
  • güzel inceleme
  • Ben demosunu indirdim.Benim kız bayılıyo bu oyuna.En ucuz nerden alabiliriz?
  • hayranlarını sinirlendirmek istemem ama ben pek begenmedim ....
  • Demosundan belliydi ne kadar güzel olacağı ve full sürümü ile bu düşüncemde yanılmadığımı gördüm. Oyun bence son çıkan Sonic oyunları arasından sıyrılıp kalitesini hemen belli ediyor ve kendini oynattırıyor. Ben Sega Genesis'de oynadığım Sonic oyunlarından aldığım zevki ve eğlenceyi Sonic Generations'dan fazlasıyla aldım. Teşekkürler Sega ^_^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Yakuza 4 İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    [sizer=blue]Tekken 6 İnceleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usta bu oyun yeni pahalıdır ama medya markt en ucuz olan yer bilgine
  • Küçükken az sonic oynamadım, eski günlerimi aklıma getirdi.
  • Bu nesilde çıkan en sağlam sonic oyunu fakat bu bile yeterli değil maalesef,belli bir süre sonra sıkıyor.
  • Çıksın herkese eksi basan yiğit.
  • Adam konuya eksi basmak için girmiş herhalde.
  • Ben çok beğendim ilk çıktığından beri oynarım sonic serisini,, ilk oynadığım tadı verdi eski sonic 3d olanda yeni olanın tadını verdi pinballda +sı ben çok beğendim müthiş bir eğlence veriyor insana 8.5benden :D
  • Gerçekten güzel olmuş oyun en yakın zamanda rayman + sonic edinmem lazım
  • Atarilerde Mario , Sega'lar vardı onlardada ya Contra yada Sonic''ti kim ne derse desin bu oyunlar kendilerini oynatıyorlar. Tamam artık yapımcılar işin içine ediyor ama eski günlerin hatırına insan oyunu oynayayım diyor.
  • Şu eksi basan adamı tespit edip uzaklaştırmaları lazım,çocuğun teki başka uğraşacak eğlencesi yok yazık. (Bunu da eksile içinde kalmasın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Aralık 2011; 23:50:58 >
  • @KAKÁ
    Şu eksi basan adamı testip edip uzaklaştırmaları lazım,çocuğun teki başka uğraşacak eğlencesi yok yazık. (Bunu da eksile içinde kalmasın )
    Haklısın manyak mı ne her yoruma eksi basıyor benim anlıyamadım nasıl bu kadar bekliyo ben 2. bir yoruma + vermek bile öldürüyo
  • Herkese eksi basan ile ilgili herkesin yaptığı süper yorumlar için teşekkürler gece gece gerçekten iyi güldüm.

Anlamadığım herkese eksi basan kişi tutulmadığını mı sanıyor yoksa gerçekten eğlencesine mi merak ettim.

Tutulmadığını sanıyorsa yazık çünkü yarın kendisini tespit edip tatile göndeririz merak etmesin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Valla ben 2 yoruma eksi bastim dogruya dogru

Bu arada oyun cerezlikmi nedens bayagi hosuma gitti alsammi almasammi feci kararsiz kaldim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Herkese eksi basan ile ilgili herkesin yaptığı süper yorumlar için teşekkürler gece gece gerçekten iyi güldüm.

Anlamadığım herkese eksi basan kişi tutulmadığını mı sanıyor yoksa gerçekten eğlencesine mi merak ettim.

Tutulmadığını sanıyorsa yazık çünkü yarın kendisini tespit edip tatile göndeririz merak etmesin.

Evet eksi basan üyenin bu yorumu da eksilemesini bekliyoruz,hadi gelsene aloo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.