< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 10 Temmuz 2022; 13:47:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sonbaharda giyim ve ayakkabıya büyük zam geliyor

-
-
Bu durumda ne yapmalıyız? Biricik partimiz Akp'ye oy vermeliyiz...Oy vermeliyiz ki istikrar sürsün!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha da fazla gelir inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Neyseki geçen kış adeti 450 TL' den gerçek deriden yapılma 4 adet deri mont stoklamıştım...
başka konuya da yazdım, buraya da atayım:
" giyimi unutun. doğalgaz ve elektrik faturalarını ödeyemeyeceğimiz için, hem ısınmak maksatlı, hem de giyim anlamında, battaniye stoklamakta fayda var, maalesef. homeless'e beş kala durumundayız."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında çok sayıda mont almıştım. Sanırım 5-10 yıl boyunca onları giyeceğim.
-
Böyle giderse kara lastik falan giyeceğiz.
Neydiii.
Onlar konuşur, pirü pak içine eder.
Olan orta gelir grubuna oldu. Alt gelir grubu ne olsa giyiyor, olanı yamayıp giyer yine idare eder. Olmadı yaprak takar
-
klasik pantolon aldim 600 tl icim yandi ,dahada ne zammi olucak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
spor ayakkabılar ortalama 800 tl den başlıyor kot pantolonlar 350 tl den başlıyor tabi bunlar en uygunları biraz kaliteli levis alıyim dersen 1200 den başlıyor malesef
-
Belki o bile vazgeçmiştir
Kalite arttıkça fiyat artıyor tabi.
Normaldir.
Eskiden 1000 liraya ayakkabı yoktu. Parası olan bile alamazdı. En iyi ayakkabı 100 lira falandı.
Bu kıyafetleri aldığınızda asgari ücret 2800 idi şu an 5500
Gelirler aynı kalmış gibi konuşmuşsunuz
-
Çok mantıklı bunu hiç düşünmemiştim. Maaşlarıyla artık 2 tane eşofman alabilirler Nike'dan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 11 Temmuz 2022; 0:20:58 > -
Tüm maaşlar aynı şekilde arttı, asgari ücreti sadece örnek verdim. Asgari ücretli önceden de etro, versace alamazdı şimdi de alamaz. Siz etrodan, versaceden giyiniyorsanız eğer hala giyinebilirsiniz geliriniz de aynı doğrultuda arttı. Ben geçen seneye kıyasla 3 kata yakın daha fazla kazanıyorum geçen sene ne yiyip içiyorsam nereden giyiniyorsam hala aynı şekildeyim.
-
Benim gelirim dövizle oldugu için hiç farketmez ancak maaşlar aynı oranda artmadı. Pek umrumda da degil gerçi herkes hakettigi şekilde yaşar ancak dedigin yanlış. %40 maaş artışı zaten enflasyon altında eziliyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Bu durumda ne yapmalıyız? Biricik partimiz Akp'ye oy vermeliyiz...Oy vermeliyiz ki istikrar sürsün!
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X