Şimdi Ara

Sonbahar (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yusuf 1997 yılında 22 yaşında üniversite öğrencisi iken girdiği cezaevinden, 10 yıl sonra sağlık nedenleriyle tahliye edilir. Yusuf 'u, cezaevinden çıkıp geldiği Doğu Karadenizde ki köyünde bir tek yaşlı ve hasta annesi karşılar. O cezaevinde iken babası ölmüş, ablası ise evlenip büyük bir kente taşınmıştır. Ekonomik nedenlerle sadece yaşlıların kaldığı bu dağ köyünde Yusuf bir tek çocukluk arkadaşı Mikail ile görüşmektedir. Sonbaharın kendini yavaş yavaş kışa teslim ettiği günlerde, Yusuf Mikail ile gittiği bir meyhanede fahişelik yapan genç ve güzel Gürcü kızı Eka ile karşılaşır. Farklı dünyalardan gelen bu iki insanın birlikteliği için ne zaman ne de koşullar uygundur. Yine de Yusuf için aşk son bir kez hayata tutunma ve kendi yalnızlığından sıyrılma çabasına dönüşür. Eka içinse Yusuf bu dünyadan çok uzakta, hatta şimdiki zamanda yaşamayan, Rus romanlarından kaçmış bir karakterdir. 90 sonrasını arka planına alarak bir dönemin ironisini, acımasızlığını ve gerçekliğini ele alan filmde, yakın tarih hem belgeleniyor hem de eleştirel bir süzgeçten geçiriliyor.

Sinemamızın son dönemlerde çıkardığı en önemli eserlerden biri olan bu filmi tavsiye etme gereği duydum.Gerçekten çok başarılı ve bir o kadar da yürek burkan bir başyapıt.

• çok güzel bir film. herkesin bu filmi görmesini tavsiye ederim.

Bu filmin acaba blurayı falan çıktı mı, varsa hemen indirmek istiyorum.

Herkes Haddini Bilecek !
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

Çok güzel, insanın içini burkan bir film... Ayrıca olağanüstü güzel manzaraları içeren sahneler oldukça fazla filmde, izleyen arkadaşlar hak verecektir.

Bu filmin acaba blurayı falan çıktı mı, varsa hemen indirmek istiyorum.

Pek bilgim yok o konuda ama çıkmamıştır büyük ihtimal.

I LOVE THIS GAME
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    08/02/2005 Tatil
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.