Şimdi Ara

sonax bayisi ve ürünleri çok kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boya temizleme ,parlatma ve koruma işlemi yaptırdım Sonaxda tam bir rezalet boya temizlemek için tiner kullanılmış.Eleman söyledi ne yapalım çıkmadı kir diye de bahanesi vardı.
    arabamı bıraktım almaya geldiğimde cila yaptık kurusun dediler.Arabaya baktım tamponda kapıda kirler zift lekeleri oldugu gibi duruyor bunları temizleyin dedim pamuğa tiner döküp sildiler silinince farkettik tabi olan olmus artık.Cila kuruyunca bezle komple sildiler. Arabayı aldım gittim acık havada baktım sildikleri tiner akıntıları tamponda duruyor lekeler çıkmamıs.Tekrar bayiye gittim.bezle sildi hızlı cila sıktı sildi tamam dedi.Bastan savma yaptılar.Sonax firmasına olan güvenim kayboldu.Yapılan yer sonax yetkili servisi dir.yağmur camur kayıp gitmesi gerekirken üstüne yapışıyor.Sonaxdan uzak durun arabanızı seviyorsanız.Sizde yanmayın.Firma bayilerini kontrol etmediği için rahatlıkla tinerde kullanır.

• kötüsüne denk gelmişsin gerekli şşikayeti bence sonax merkeze bildir bayiliği elinden alınır...

benım arkadasım hadımkoy b.cekmece yetkılı bayısı mükemmel çalışıyorlar ve dev gimi markalar onlara araç yolluyorlar.
  • Geçmiş olsun
  • ARKDAŞLAR TAHMİNİ AKSESUAR FİYATI ADLI BİR KONU AÇMIŞTIM.ŞU AN GÖZÜKÜYOR ZATEN.BENDE ARACIMI ZİEBART A VERMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM AMA ARKADAŞLAR ISRARLA SONAX DEDİLER.SEN HANGİ BAYİİNDE YAPTIRDIN BAKIMINI ARACIN BENDE ONA GÖRE BİR YER SEÇECEĞİM AMA HERALDE ZİEBARTTAN ŞAŞMA DİYENLERE İNANMAMIZ LAZIM!
  • Hangi bayii olduğunu söylerseniz oradan uzak duralım
  • hangi bayi oldugundan cok hangi fiyata yaptırdıgın daha önemli...yaptırdıgın işe dair fiş fatura veya harhangı bır belge aldın mı ? yoksa kdv yı odememek ıcın ucuza mı kactın ?

arkadaslar artık sonax ulaşılmaz bır fırma degıl vede heryerde war...bizimde işimiz detaylı oto temizligi sonaxla mucadele edılmesı tabıkı ımkansız bır kere marka farkı war baskada bır fark yok...nasıl kı bimler dia lar acıldı ufak esnaf kan aglıyo sonaxta aynen boyle...adam koskoca afıs asmıs sonax ta detaylı temızlık 100 ytl dıye... arkadaslar 100 ytlye 110 ytlye aracınızın temızlenmesını aklınız mantıgınız alıyor mu?

ben hem galerıcı esnafına hem musterıye hıtap etmekteyım benım galerıye fıyatım 150 ytl dır hesabını sız yapın...galerı sık araba gonderır bu ındırımlı fıyattır fazlada detayına bakmaz galerıcı ustten temız mı temız der gecer onemlı olan musterıye şık gözuksun...

gelelım sonax a..boş durmaktansa merdıven altı uretıcılerı dedıgımız sabun uretıcılerınden 5 10 lıraya arap sabunu yesıl sabun gıbı alt sınıf temızleyıcılerı ellerınde bulunduruyolar...musterı geldıgı zaman ben 100 e yaptırcam dıyınce tabıkı deyıp aracı teslım alıyorlar...iş bıtıncede ee bu fıyat bu kadar bızım asıl fıyatımı şu şu cart curt deyıp uste cıkıyorlar...kımıne pahalı gelır kımıne ucuz bu işin hakkı 200 250 ytl arasındadır...kdvnızı verırsınız..aracınızı 2 gun bırakırsınız koltuklara kadar sökulup adam gıbı bır temızlık yapılır...elınde tazıklı suyla yesıl sabunla arabaya dalan sonaxta olsa aracınızı teslım etmeyın...kırlı bının yıne teslım etmeyın

• arkadaşlar 20 yıla yakın cam filmi işi yapıyoruz. yıka temizleme koruma işleri ile alakamız yok ama yakında çalıştığımız için biliyorum.

tufan arkadasın dediği gibi ole 100 ytl ye filan yapılmaz detaylı temizlik. tabi parasını verip hizmeti tam alamadığınız yerlerinde kullandığı ürün ve ustanın ne kadar usta olduğunda şüphe edin ve uzak durun ordan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaptırdığın yer çok önemli ben arabamı idealtepe sahildeki SONAX a götürüyorum gayet titiz ve kaliteli çalışıyolar. ZİEBART te es geçilmicek bi firma ama film falanda yaptırcaksan arabana kesinlikle ZİEBART derim
  • ziebart olsun aklım kalmasin en iyisi
  • sikayetvar.com
  • Ziebart Sonax'dan daha iyi. Yani benim tecrübelerim bu yönde...
  • arkadaslar sahte nickler alarak insanların birbirlerine rakip olan firmaları kötülemeleri iftira atmaları hem cok gunah hemde cok ahlaksızca. gercekten sikayeti olan kişiler gercek isimlerini ve cep telefonlarını mesajlarının altına yazsın. boylece magdur olanlara dönülebilir

arkadaslar sahte nickler alarak insanların birbirlerine rakip olan firmaları kötülemeleri iftira atmaları hem cok gunah hemde cok ahlaksızca. gercekten sikayeti olan kişiler gercek isimlerini ve cep telefonlarını mesajlarının altına yazsın. boylece magdur olanlara dönülebilir

arkadaslar sahte nickler alarak insanların birbirlerine rakip olan firmaları kötülemeleri iftira atmaları hem cok gunah hemde cok ahlaksızca. gercekten sikayeti olan kişiler gercek isimlerini ve cep telefonlarını mesajlarının altına yazsın. boylece magdur olanlara dönülebilir

• bu arkadaş sonaxın sahibi heralde
  • Malatya sonax bayisi arkadaslar zaten şimdi kapandı herhalde yaptıkları iş iyi olmadığı için sonunda kapandı.
  • gayet güzel temizlenmiş bir motor ....http://renaultyardim.com/otosmf/index.php?topic=434.msg1679;topicseen#msg1679
  • ben kendi temizliğimi kendim yapıyorum, gerek yüzeysel gerek detay, meguiars ve sonax vazgeçilmez 2 markam. Sonax bence mükemmel bir firma
  • bende arabayı sonaxta boya koruma yaptırdım o kadar kötü olduki bazı yerler pasta yememiş kıyı kenar kısımlar olduğu gibi duruyor resmen s...mışlar bide dünyanın parasını ödedim haram zıkkım olsun 3 te 1 fiyatına daha güzel yapan yerleri keşfettim yazıklar olsun...
  • nerede çapulcu adam var hepsine sonax servis kurdurmuşlar sivastaki ve erzincadaki sonax lar da tam bi felaket elemanlar çok amatör ve çoluk çocuk çalıştırılıyor, erzincandaaz daha birini eziyolardı
  • sonax Türkiyenin takip etmesi gerekiyor bunu. şikayetler iyi incelenmeli. tabi bir yer açılmadan kalitesi hakkında bilgimiz olamaz... sonaxında olamaz

Türkiye de 2 isim çok biliniyor sonax ve ziebart, meguiars ad konusunda duyulmaya yeni başladı(kalitei tabi ama bizim gibi sürekli otmobillerle ilgilenenlerin dışındaki duyumlardan bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 28 Şubat 2010; 22:14:23 >
  • ben bir süre araba yıkamada çalıştım. sonax'ta inanın her hafta eleman değişiyordu. bir ara elemanlar işinde çok iyiydi, adamın biri yeni tempra almış, 200 milyona full bakımdan geçirtti, geri döndüğünde inanamadı.(olumlu yönde:)

ama olmuyor işte, bilinçsiz, iş tecrübesi olmayan personel çok alınıyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.