Bildirim
Sona kodu verene Lux+Nasus kodları
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Niye anlamiyorsunuz? Lux kodlari zaten rahatlikla aliniyor. Tabi 520lik kostum ile 1350lik kostum takas edecek varsa beni ilgilendirmez (520=galaktik nasus)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow
Niye anlamiyorsunuz? Lux kodlari zaten rahatlikla aliniyor. Tabi 520lik kostum ile 1350lik kostum takas edecek varsa beni ilgilendirmez (520=galaktik nasus)
arkadaşım o kodlar birkaç gün verildi bitti o gün alamayanlar almak isteyebilir, ayrıca isteyen verir istemeyen vermez. Beni ilgilendirmez diyorsan bu mesajı atmaktaki amacın ne ?
hadi git ben10 izle.
edit: ayrıca arcade sona kodu da dağıtıldı turnuvada paralı bir kod istemiyorum zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quake- -- 29 Temmuz 2013; 15:50:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Quake-
quote:
arkadaşım o kodlar birkaç gün verildi bitti o gün alamayanlar almak isteyebilir, ayrıca isteyen verir istemeyen vermez. Beni ilgilendirmez diyorsan bu mesajı atmaktaki amacın ne ?
hadi git ben10 izle.
adam haklı git bence sen izle -
quote:
Arkadaşlar arcade sona kodu olan takas etmek isterse muhafız lux ve galaktik nasus kodu verebilirim.
ö.m den ulaşabilirsiniz yalnız saat 4 de işe gidiyorum hergün saat 4 e kadar buralardayım
TBF'ye giden adam lux kostümünüde nasus kostümünüde kaçırmaz boşa çabalıyorsun -
quote:
quote:
hadi git ben10 izle.
edit: ayrıca arcade sona kodu da dağıtıldı turnuvada paralı bir kod istemiyorum zaten
Dedigim gibi galaktaik nasus ile arcade sona'yi takaslayacak varsa onun bilgeligi. Bu arada ben 10 izlemem ama South Park ile Family Guy izlerim. Yasin tutuyorsa tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizene arkadaşım ha sizene veren verir ö.m atacak konuşacağız belki rp ile alacağım nerden biliyorsunuz?
bi bitmedi her konuyu baltalama cabanız -
quote:
quote:
hadi git ben10 izle.
Ben10 ne la?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam adamın üstüne gitmeyin sinirlendirdiniz adamı veren verir harbiden -
quote:
quote:
quote:
hadi git ben10 izle.
Dedigim gibi galaktaik nasus ile arcade sona'yi takaslayacak varsa onun bilgeligi. Bu arada ben 10 izlemem ama South Park ile Family Guy izlerim. Yasin tutuyorsa tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=fD4w3RYvqkM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxctheworld -- 29 Temmuz 2013; 16:40:40 >
-
Galaktik nasus için paypaldan para verebilirim -
Söyle insanlara gerçekten uyuz oluyorum ya. Adam bir şey yazmış iyi niyetli olarak hemen gelmişsiniz yok o kodlar herkeste var. Madem herkeste var neden sürekli fazladan Galaktik Nasus kodu olan var mı ? veya Muhafız Lux var mı konuları açılıyor ? Ayrıca herkeste olsa bile sizi ilgilendiren bir durum yok. İlla birilerine sataşacaksınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X