Şimdi Ara

Son zamanlarda internette yavaşlama? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senın modem saglemda tt net te bır sorun var ben ce su bende 3 aydır net lımıtsızdeyım 6,5 mbyte hız alıyordım rahat olmadı 5,5 ıyıydı yetıyordu bana gecen hafta hıc kopmayan yıllardır netım bır koptu gelmedı netse ttnetı aradım boyle boyle sonra kayıta ıstınaden bırısı aradı dedı sızın sıfrenız ne nebılımdedım ben onu yazdım vaktı zamanında kullanıyorum hep dedı sılınmıs ben yenıden yazıyorum dedı ok dedım hızıda sızın sınyallerınız coook guzlu super dedı 8 mbıt olur ama hıııııııc kopmasın ıstersenız 6 mbıt e tanımlayalım ok dedım no problem sonra net yıne gıttı 3-4 saat sonra bır gun sonra yıne aradım sonra bu sefer ben yoktum evde yaptık dedıler bır geldım eve baktım 4 mbıt e tanımlamıslar sonra yıne gıttı yıne aradım 2 bıt oldu son olrak evde yoktum bır servıs elemanı gelmıs eve geldım baktım 1 mbıt olmus yanı adamlar agzımıza balı caldı 8 mbıt ın dadına baktık sonra yeter dedı 49 lıraya bu kadar sımdı buna alıstım assagısına katlanamazsın sen ver bana 90 lırayı sınırsız olana gec olay budur bence

• valla adsl ttnet 1 mbit sınırsız yetiyor yok 8, yok 6 ya geçmek falan almayım bir süre zatyen alt yapıları çok yavaş, birde tarife değiştirsem neler olur Allah bilir... çok çok hızlı değil ama yinede bana yetiyor. Bu arada bazen yavaşlamalar bendede oluyor sitelere girerken. bunun dışında dosya indirirken yavaşlıkla karşılaşmadım çok fazla...

neyse sorun duzeldı problem bolgeye bakan santral benım telefonumu baskasının telefonunada baglamıs galıba zaten son gunlerde telefonu acıoduk calınca adamın bırı cıkıp buyrun dıyordu ben sız buyrun sız aradınız dıyorum o yok sen aradın dıyo sacma sapan bır hal almıstı baya ugrasın ardından telefonda ınternette duzeldı cok sukur

bırıncı satırdakı ukala konusmamdan kımse alınmasın o satır bır kısıye yazıldı

saygılarımla

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems.
    The memory management on the PowerPC can be used to frighten small children.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.