Şimdi Ara

Son zamanlarda artan sağlık programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her kanalda özellikle hafta içileri sabah doktor yada doktor kılıklı birilerini çıkartıyorlar yok şu kanser yok şu ot iyi yok bu böyle hastalık şu şöyle hastalık. Bunlar bence özel hastanelerin birtakım oyunları bu programları izleyen sağlam insanlar bile hasta zanneder kendini rütüğün bi çare bulması lazım.

• Bencede son zamanlarda baya çoğaldı, rtük bi el atmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fikirdeyim, evlilik programları yetmiyor gibi bir de bunlar çıktı başımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 12 Kasım 2013; 18:29:02 >
  • Sağlıklı bir insana günde 10 kere sen hasta olabilirsin derseniz en iyi ihtimalle kendini 2 gün sonra, kontrol yaptırma amacıyla hastanede bulur. Bu programların da amacı bu sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar.Aang

Sağlıklı bir insana günde 10 kere sen hasta olabilirsin derseniz en iyi ihtimalle kendini 2 gün sonra, kontrol yaptırma amacıyla hastanede bulur. Bu programların da amacı bu sanırsam.

Geçen gün izliyordum ulan ben hasta mıyım acaba falan dedim kendi kendime. Yaşlılar falan izliyor insanları boşa tedirgin ediyorlar.
  • Favorim Dr. Feridun Konak Şov
  • Bugün de fox'ta yeni biri başladı. Çok sıkıcı programlar. Aynı nakarat. Hep aynı aynı...Yarısı bayat. Hatırlayana elbet de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.