Şimdi Ara

Son umut kırıntısını da alıp götürdüler benden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    18 temmuz 2021 jahrein'in tweeti
    https://eksisozluk.com/18-temmuz-2021-jahreinin-tweeti--6979195

Karşı tarafa koyun diyenler nasıl da koşulsuz şartsız kılıçdaroğlunu savunmuşlar.Böylesi basit ve net cevabı olan konuda bile yan basmaları başka hiçbir şeyle açıklanamaz

Bu ülke asla düzelmeyecek

Umarım bütün seçmen ekşi sözlük dallamalarından ibaret değildir

Not:Sırasıyla hepsini blokluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 18 Temmuz 2021; 20:22:31 >

• Bu adama o kadar gıcık oluyorum ki, haklı olsa bile sinir ediyor. (Konudan bağımsız)

Üslubu, konuşma şekli, tepeden bakmaları...

İşte sen meydanı vasıfsızlarla doldurursan bir tık az vasıfsız olanlar kendini adamdan saymaya başlar başımıza çoban olmaya kalkışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 18 Temmuz 2021; 20:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Bu adama o kadar gıcık oluyorum ki, haklı olsa bile sinir ediyor. (Konudan bağımsız)

Üslubu, konuşma şekli, tepeden bakmaları...

İşte sen meydanı vasıfsızlarla doldurursan bir tık az vasıfsız olanlar kendini adamdan saymaya başlar başımıza çoban olmaya kalkışır.

Jahrein haterı olmama rağmen ekşici dallamalara 50 kat daha gıcık oluyorum.Çünkü ona laf söyleyenlerin arkasındaki amaç belli.Boomerlıklarını kusuyorlar.O yüzden jahrein sen kimsincileri de blokladım çatır çutur

• Zodion Z kullanıcısına yanıt

Ya bu jahreine laf edenlerin bir kısmı öyle boş noktalar üzerinden vuruyorki adamı, herifin de bir tarafı kalkıyor belkide 

Adama yanlış muhaleft yapıyorsun adam da şovunu estiriyor meydanları kapıyor. Kitlesi de hüloğğ moduna geçiyor.

Ekşi sözlük kadar kamplaşılan bir yer görmedim. Adamlar belkide neredeyse her başlık altında bloklaşabiliyorlar ya fdfdsfsad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 18 Temmuz 2021; 20:32:2 >
  • quote:

Ya bu jahreine laf edenlerin bir kısmı öyle boş noktalar üzerinden vuruyorki adamı, herifin de bir tarafı kalkıyor belkide 

Adama yanlış muhaleft yapıyorsun adam da şovunu estiriyor meydanları kapıyor. Kitlesi de hüloğğ moduna geçiyor.

Ekşi sözlük kadar kamplaşılan bir yer görmedim. Adamlar belkide neredeyse her başlık altında bloklaşabiliyorlar ya fdfdsfsad

E tabi.Ekşici sığırın karşısına taşı koysan onun da bir tarafları kalkar;gerizekalılara bakıp ben neymişim ya der 

• quote:

Bu hülogcü jahorikler tarafından mini linç yemişliğim vardır.Neden videoları kaldırtığı için hesap sormuşum diye.Bakmayın buradaki yazdıklarıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 18 Temmuz 2021; 20:34:2 >

Adamlar her noktada kamplaşıyorlar. İstanbul yaz sıcağı konusu açılıyor "bu istanbulun sıcağından etkilenen tayfa bursaya gelsin hele bi!" 

"Aşı karşıtı pembeleri sinirlendirmiş haberdir "

ya arkadaş dafsffads

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ağlayarak günlüğüne yaz diyen tayfa var bir de  Öğrenmişler bir cümle anasını satayım...

Kendisi her gün günlüğüne jaho yazıyor bunun farkında değil ama awk karaktersiz sığırı.

Jaho domal dese "lordumun bir bildiği vardır" diyip domalacak adam etrafa sataşıyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 18 Temmuz 2021; 20:37:13 >
  • quote:

Ağlayarak günlüğüne yaz diyen tayfa var bir de  Öğrenmişler bir cümle anasını satayım...

Kendisi her gün günlüğüne jaho yazıyor bunun farkında değil ama awk karaktersiz sığırı.

Jaho domal dese "lordumun bir bildiği vardır" diyip domalacak adam etrafa sataşıyor 

Güç işte nelere kadir.Biz memnunuz sen değilsen önce susturup sonra yolcu ederiz diyebiliyorlar arkasına aldıkları avukat,mod ordusu ve kitlesiyle

Bunlarda sadece ağlamak ve ağlatmak vardır.Doğru ve güzele dair hiçbir şey olmamakla birlikte her bulduğunu ağlatmanın peşindelerdir.Sen kimsin ki sana ağlayayım

Bence asıl kötü jahreinden çok onun takipçileridir

Klişe şeklinde 12 yaşındalar diyemem ancak olgun(kemale erme, farkındalık) olan ama 12 yaş zihniyetine sahip biri gibiler.

Jahrein yanılmıyorsam kendisine hakaret edenlerin ailesine ulaşıp dava açmamı istemiyorsan bana tazminat olarak şu kadar para ver diyormuş tam turbolinea awk 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 18 Temmuz 2021; 20:47:18 >
  • lovecraftianism kullanıcısına yanıt

Bu son zamanlarda pek fazla hater göremedim hocam ya herkes adamı destekliyor.

Ekşi sözlük garip bir mecra  

Adamın biri hakkında her lafı söylüyorlar. O kişi soru cevap için geldiğindeyse adama öyle bir kibar, öyle bir onun hayranıymış gibi davranıyorlar ki utanmasalar kahve ikram edecekler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 18 Temmuz 2021; 20:53:6 >
  • quote:

Bu son zamanlarda pek fazla hater göremedim hocam ya herkes adamı destekliyor.

Ekşi sözlük garip bir mecra  

Adamın biri hakkında her lafı söylüyorlar. O kişi soru cevap için geldiğindeyse adama öyle bir kibar, öyle bir onun hayranıymış gibi davranıyorlar ki utanmasalar kahve ikram edecekler 

Siyasete girince jahoyu sevmem ama haklıcılar nasıl türediyse

Kılıçdaroğluna laf gelince aynı kesim 180 derece döndü 

• quote:

Orijinalden alıntı: lovecraftianism

Bu mesaj silindi.

Dertleri kendileri gibi yaşayamayıp 9-5 işe gitmemesi.Nasıl oyun oynayıp götünü büyüterek para kazanıp,benim yapamadıklarımı yapıp hiç kimsenin beni takmadığı önemsiz hayatıma inat bu kadar umursanabilir kafası tamamen.Sövdükleri jahreinden bile kibirliler,hem de gizli kibir.Egoizm başka,düpedüz kibir bambaşka

Barış atayı, kılıçdaroğlunu, ali babacanı merak eden jaho, muharrem inceyi merak etmiyor 

Tamam eyvallah merak etmeyebilirsin de izleyicin merak ediyordur, başka insanlar merak ediyordur. Git yayın yap adamla işte la. İstemesen eyvallah da böyle bir sebep de sunulmazki awk

Doğukan🇹🇷🇪🇺twitter
    “Yayının ilgili kısmı: https://t.co/Tg99q5hhVU”
    https://twitter.com/mpdogukan/status/1411428141843820546

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 18 Temmuz 2021; 21:0:21 >
  • quote:

Barış atayı, kılıçdaroğlunu, ali babacanı merak eden jaho, muharrem inceyi merak etmiyor 

Tamam eyvallah merak etmeyebilirsin de izleyicin merak ediyordur, başka insanlar merak ediyordur. Git yayın yap adamla işte la. İstemesen eyvallah da böyle bir sebep de sunulmazki awk

Doğukan🇹🇷🇪🇺twitter
    “Yayının ilgili kısmı: https://t.co/Tg99q5hhVU”
    https://twitter.com/mpdogukan/status/1411428141843820546

Jahrein aboneleri için metin 2 oynamış bir adam.Hadi gene soru falan hazırlamasın.En azından chatten gelen soruları sorar

Acaba tamamıyla pragmatist mi düşünüyor.Nasıl olsa ince oyundan atıldı artık oyundakilerden mi devam edelim diye mi düşünüyor

Oyundan atılmış olsa bile ben görüşürdüm adamla şahsen. İnsanları bilgilendirmek amaçlı. Amme hizmeti olarak.

Ayrıca jahonun bay kemalle bir menfaat ilişkisi olduğunu duymuştum. Çamur at izi kalsın olmasını istemem bu sadece bir duyum. Dediğim %100 doğru vs kabul edilmesin zihinlerde. 

• Demokrasi tiyatrosunun kukla figüranlarından medet umup da, üzerine düşünüp eleştirmek dahi vakit kaybı. Demokrasi bir dükkandır, ticarettir, işletmedir. Figüranlarının eylemlerini sorgulamak da vakit kaybıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.