Şimdi Ara

Son soru!!256mb mı? 512mb mı? 2600xt AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulunduğum ilin hızlı sistem bayisene gittim ve sapphire hd2600xt agp versiyonu hakkında sorular sordum bana getirebileceklerini ve kartın 200 ytl olduğunu söylediler sizce fiyat normal mi? bu kart hakında fiyat daha önceden duymamıştım bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 16 Kasım 2007; 23:25:20 >

• fiyat çok iyi! eğer gerçekten 200 e getiriyorlarsa bende alırım hemde kesin!!!
    Ne zaman geliceğini ve kesin fiyatı öğrenince buraya yazarsan sevinirim.Bu arada uzun süre en iyi agp kart olarak 2600 Xt olucak sonra en erken ocakta yeni agp kart çıkıcak zaten fiyatıda böle uygun olmıycak.
  • ben kesin olarak aldığımda sanada iletirim gidip konuşup daha fazla bilgi almaya calışacağım çünkü kaç mb olduğunu sormadım.
  • bir şey daha danışmak istiyorum şuan palit radeon 9250 256mb ekran kartı var 2.elden kaça alırlar
  • 2600xt 200 ytl süper fiyat vallaa bizi mutlaka haberdar et alıncaaa
    9250 ler tam bilmiyorum ama 50-60 ytl aralığında olabiliir 2. el fiyatı..
  • alınca haberdar ederim pazartesi söylicem 3 güne kadar getirirler elimdeki oyunlarla yada dx 10 la test edebilirsen sonuçlarıda yazarım
    haftaya tamam inşallah..
  • EAedp sende kaç watt psu var?bende 400 watt fsp var acaba yeterli olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: recon83

EAedp sende kaç watt psu var?bende 400 watt fsp var acaba yeterli olur mu?

bende tam olarak bilmiyorum bende de 380 w var ama yeterli olacaktır.... video incelemelerinde high power 560 w psu nun testleride sistem hız aşırtılmışken kaç watt çektiği yazıyordu..onla kıyaslarsak yeter gibi duruyor zaten biz agp kullanıcısıyız çoğumuz ddr1 kullanıyor yani fazla güç gerektiren donanımlarda yok ...ama hayırlısı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EAedp

quote:

bende tam olarak bilmiyorum bende de 380 w var ama yeterli olacaktır.... video incelemelerinde high power 560 w psu nun testleride sistem hız aşırtılmışken kaç watt çektiği yazıyordu..onla kıyaslarsak yeter gibi duruyor zaten biz agp kullanıcısıyız çoğumuz ddr1 kullanıyor yani fazla güç gerektiren donanımlarda yok ...ama hayırlısı..

DDR, DDR2'den daha çok güç harcıyor, gerçi o da modul başına 5W fazlaymış.
    S478 Pentium'lar da 100W üzeri harcıyordur, hız aşırtılmamış düşük-orta hızda Core 2 Duo ya da düşük-orta hızda 65nm Athlon64 X2'ler 65W harcıyor. Ayrıca AMD'nin 45W ve 35W'lık bazı modelleri de var.

Yeni sistemlerde ekran kartları fazla güç istiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

Orjinalden alıntı: EAedp

quote:

DDR, DDR2'den daha çok güç harcıyor, gerçi o da modul başına 5W fazlaymış.
    S478 Pentium'lar da 100W üzeri harcıyordur, hız aşırtılmamış düşük-orta hızda Core 2 Duo ya da düşük-orta hızda 65nm Athlon64 X2'ler 65W harcıyor. Ayrıca AMD'nin 45W ve 35W'lık bazı modelleri de var.

Yeni sistemlerde ekran kartları fazla güç istiyor.

Açıklamaların çok doğru olivier ben bundan bahsetmedim tabiki üretim teknolojisi arttıkça güç azalıyor ama agp kullanıcıları cf yada slı yapan bir pcı kullanıcısı kadar güce ihtiyacı olmayacaktır yada ddr2 bellekleri dual olarak çalıştırmaz ben tabi ki çoğunluktan bahsediyorum ama alınca kartı deneriz burdan kaç watt çektiğii performansını yazarım ayrıca kartı bugun sordum stoklarda kalmamış.arada bir gidip sormam gerek inşallah daha fazla gecikmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 12 Kasım 2007; 16:38:32 >

• Bu arada güzel bir haber!Her iki kartta X1650Pro'dan daha az akım çekiyor ve gerçek bir 300wattlık power'la rahatça çalışabiliyor.Bunun nedeni de 65nm teknolojisiyle tasarlanmış olmaları.Hd, directx10 şimdilik güzel gözüküyor!...
    hd2600pro ve hd 2600xt den bahsediyor..
    sapphiretech sitesinden alıntıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 12 Kasım 2007; 16:42:37 >
  • hepsi burda da 184 lira vatanda 135$+kdv finanskarta 124$+kdv
    yani fiyat normal.

güçte ise 2600 ddr4 ü 380 watt collermaster ile sorunsuz kullanıyorum gerçek 350 watt diye biliyorum

bunlar proymuş sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAŞKOMİSER_ -- 12 Kasım 2007; 22:33:07 >
  • quote:

Bu arada güzel bir haber!Her iki kartta X1650Pro'dan daha az akım çekiyor ve gerçek bir 300wattlık power'la rahatça çalışabiliyor.Bunun nedeni de 65nm teknolojisiyle tasarlanmış olmaları.Hd, directx10 şimdilik güzel gözüküyor!...

bu haber süper oldu bi de psu ya para vermek istemiyodum
  • quote:

quote:

Bu arada güzel bir haber!Her iki kartta X1650Pro'dan daha az akım çekiyor ve gerçek bir 300wattlık power'la rahatça çalışabiliyor.Bunun nedeni de 65nm teknolojisiyle tasarlanmış olmaları.Hd, directx10 şimdilik güzel gözüküyor!...

bu haber süper oldu bi de psu ya para vermek istemiyodum

bende psu fiyatlarıda çok ucuz değil nerdeyse bir ekran kartı kadar tabi almışken iyi alırım diyorsan

• quote:

Orjinalden alıntı: BAŞKOMİSER_

hepsi burda da 184 lira vatanda 135$+kdv finanskarta 124$+kdv
    yani fiyat normal.

güçte ise 2600 ddr4 ü 380 watt collermaster ile sorunsuz kullanıyorum gerçek 350 watt diye biliyorum

bunlar proymuş sorry

Bahsettiğin kartlar 2600pro !

Sanırım o satıcı 2600pro ile karıştırmış.

Eğer gerçekten XT ise mükemmel fiyat.

Gerçi proya azıcık overclock yaparsan XT olur çünkü sadece saat hızı farkı var kartlar arasında.

Düzeltme : Hepsi buradaki ddr2 dikkat edin! Almamanızı öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 13 Kasım 2007; 20:22:17 >

• quote:

Bahsettiğin kartlar 2600pro !

Sanırım o satıcı 2600pro ile karıştırmış.

Eğer gerçekten XT ise mükemmel fiyat.

Gerçi proya azıcık overclock yaparsan XT olur çünkü sadece saat hızı farkı var kartlar arasında.

Düzeltme : Hepsi buradaki ddr2 dikkat edin! Almamanızı öneririm...

pro 600 800- xt 800 1400 arada baya bi hız farkı var oc la etsen pro yu xt ye pek yaklaşamaz....bide tabi en kötü yanı ddr2 olması pro nun ondan alınmaz pro..xt gerçekten şuan için en ii orta dereceli kartlardan biri...
  • quote:

bende psu fiyatlarıda çok ucuz değil nerdeyse bir ekran kartı kadar tabi almışken iyi alırım diyorsan

çok haklısın yaaa bende dün baktım psu fiyatlarına 550 watt lar bile pahalı...bide gerçek 550 watt olsun die iyi markalara bakmak lazım...onlarında fiyatları çok pahalı....dediğin gibiyse 2600 xt ye 400 watt yeterli....eğer yetmezsee 550 watt almak lazım o zaman....
  • yetmezse bende high power düşünüyorum ama çok pahalı bişeler bulmaya çalışacağız artık ..
  • aklıma birşey takıldı kartın 512mb da var 256 da bir şey duymuştum işte agp kartı 512 mb belleğin hepsini kullanmaz diyolar yani agp de 256 yeter diyolar sanmıyorum ama aklıma takıldı hangisini almaklazım şimdi 512mb mı? 256mı?
  • bence 512 likten almak daha iyi...sonuçta oyunlarda bellek miktarıda önemli...2600xt den haber var mı bu arada?....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.