|
aslında düşünceme göre böyle bir soruyu soran zaten baştan kaybeder ancak sadece kendime daha çok güvenmek istiyorum. bilmiyorum çalışmalarım bu kadar geç kalmayacaktı ama aksilik olacak ya, yazın ciddi bir kaza geçirdim. ailemde sıkıntılar oldu vs vs. şimdi tytde 280-290 bandındayım puan olarak. 0 değilim. ayt içinde öyle sayılır az buçuk. program yaptım dün, 20 kasıma kadar sınavlarım var okulda. 12. sınıfım bu arada. 20 kasıma kadar logaritma çembersel hareket elektrokimya vs oturtup bonus olarak 5/6 ayt konusu daha bitirip tytde matematik biyolojiye çalışacağım eksik olduğum için. 20 kasımdan sonra ise 25 aralığa kadar tytde eksik konuları bitirip ilerleyen süreçte ayt+tyt konu eksiği+tyt genel deneme ve branş denemeleriyle ilerlemeyi düşündüm. martta ayt bitecek ve ilerleyen zamanda da sadece deneme ve konu eksiği olarak devam edeceğim. sizce nasıl bu program? cerrahpaşanın kapısından girmemi sağlar mı |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
lisede 4 yıl boyunca it gibi çalışanlar var sen onları günde 50 saat çalışsan da geçemezsin. ama eğer cerrahpaşayı gerçekten istiyorsan mezuna kalmayı göze al şimdiden