Son zamanlarda çok karşıma çıkıyor. Adamlar surrender çekiyor diyelim surrender kabul olduktan sonra xxx has quit! yaziyor. Bunu yapmalarının sebebi nedir? Defeat geçmesin diye mi yapıyorlar?
zaten oyun bittiyse (victory defeat fark etmez) bundan kisa sure once cikinca leave olmuyor neyse o yaziyor. nexus turretlerinin onunde dc yemistim ordan biliyorum tekrar gireyim dedim defeat olmus haliyle. o cikanlar rage quit tarzi bi seydir hani defeat olmasin diye degildir.
Sanmam sonuçta defeat gözüküyor yine de. Defeat/Victory ekranı geldikten sonra client'e yeniden dönmek için bir süre var. Onu esgeçmek için yapıyorlardı diye hatırlıyorum.
oyunda bug var nexus patlarken dc veriyo bana hergün 1-2 kere olur hiçbiri leave gözükmedi daha
leave attıktan belli bir süre geçmeden oyun biterse oyun sizi leaver saymıyor ( düşünceme göre bu süre 5-6 dk ama tahmin bu süre).Çıktıktan sonra bu süre geçtikten sonra leaver sayılıyorsunuz.Yani boşuna nexus patlayışını izlemek yerine alt f4 yapın geçin işte
yenerken yenilirsem oyun sonunda quit atıp ekranı hızlı şekilde aşağı indirip yatarım.sinirlendikleri için yapıyolardır benim gibi
O oyundan sonra çıkıcaktır ondan.Çoğu zaman bende yaparım alt f4
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyim
leave attıktan belli bir süre geçmeden oyun biterse oyun sizi leaver saymıyor ( düşünceme göre bu süre 5-6 dk ama tahmin bu süre).Çıktıktan sonra bu süre geçtikten sonra leaver sayılıyorsunuz.Yani boşuna nexus patlayışını izlemek yerine alt f4 yapın geçin işte
10 dk geçmesi gerekiyo inan bana ben çok yaptım =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme