Şimdi Ara

Son saniyede quit atmanın nedeni nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda çok karşıma çıkıyor. Adamlar surrender çekiyor diyelim surrender kabul olduktan sonra xxx has quit! yaziyor. Bunu yapmalarının sebebi nedir? Defeat geçmesin diye mi yapıyorlar?

• zaten oyun bittiyse (victory defeat fark etmez) bundan kisa sure once cikinca leave olmuyor neyse o yaziyor. nexus turretlerinin onunde dc yemistim ordan biliyorum tekrar gireyim dedim defeat olmus haliyle. o cikanlar rage quit tarzi bi seydir hani defeat olmasin diye degildir.
  • Sanmam sonuçta defeat gözüküyor yine de. Defeat/Victory ekranı geldikten sonra client'e yeniden dönmek için bir süre var. Onu esgeçmek için yapıyorlardı diye hatırlıyorum.
  • oyunda bug var nexus patlarken dc veriyo bana hergün 1-2 kere olur hiçbiri leave gözükmedi daha
  • leave attıktan belli bir süre geçmeden oyun biterse oyun sizi leaver saymıyor ( düşünceme göre bu süre 5-6 dk ama tahmin bu süre).Çıktıktan sonra bu süre geçtikten sonra leaver sayılıyorsunuz.Yani boşuna nexus patlayışını izlemek yerine alt f4 yapın geçin işte
  • yenerken yenilirsem oyun sonunda quit atıp ekranı hızlı şekilde aşağı indirip yatarım.sinirlendikleri için yapıyolardır benim gibi
  •  Son saniyede quit atmanın nedeni nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tür rage quit.
  • O oyundan sonra çıkıcaktır ondan.Çoğu zaman bende yaparım alt f4
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

leave attıktan belli bir süre geçmeden oyun biterse oyun sizi leaver saymıyor ( düşünceme göre bu süre 5-6 dk ama tahmin bu süre).Çıktıktan sonra bu süre geçtikten sonra leaver sayılıyorsunuz.Yani boşuna nexus patlayışını izlemek yerine alt f4 yapın geçin işte

10 dk geçmesi gerekiyo inan bana ben çok yaptım =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.