Şimdi Ara

Son saatler hala kararsızım. Koç-Boun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalaar öncelikle tüm tercih yapan yapacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun birkaç sorum var şu son saatlerde diyceksiniz bunca gün napıyodun ama insanın içi hiç rahat etmiyor işte
    1 boun işletme 1660
    2 koç işletme tam burs 1820
    3 boun iktisat(ekonomi) 2440
    4 boun uluslararası 5 itü endüstri

tm1 1770 Koçun gelme olasılığı fazla mı sizce?
    Bir de gelse pişman olur muyum tam burslu sadece 16 kişi alırken ücretli 50 kişi almış sonuçta. Dersler burslulara göre mi işlenir yoksa ücretlilere mi? Çok zengin insanlar sinirlerimi bozar mı?eğer öyle olacaksa koçu direkt siliyim diyorum. Kafamda böyle sorular dolanıyo işte yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilecek bir babayiğit yok mu ya

• Hiç sanmıyorum koçta öyle bir şeyler olacağını eğitimi tartışılmaz bence, ayrıca ücretlileri de çok düşük puanla almıyor diye biliyorum

• koçta burslar bu sene değişti. sitesinden bi bak bence. ilk 300de değilsen yurt ve harçlık yok.
  • Ücretlisi 80binden alıyor eminim eğitimi iyidir ama boğaziçiyle karşılaştırınca yani

baktım önceden koşulsuz verilen yurt bursu şimdi değerlendirilerek verilecekmiş başvurmak falan gerekiyomuş

Sizce hangisi gelir büyük ihtimal peki?

• Hocam koç gelir zengin gelse bile öylr havalı tipler olmaz başarılar ve tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: fallen--angel

Ücretlisi 80binden alıyor eminim eğitimi iyidir ama boğaziçiyle karşılaştırınca yani

baktım önceden koşulsuz verilen yurt bursu şimdi değerlendirilerek verilecekmiş başvurmak falan gerekiyomuş

Sizce hangisi gelir büyük ihtimal peki?

yurt bursu çıkmazsa s.çarsın tabiri caizse. sarıyere hergün gidip gelebilecek misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeditepe'ye ne oldu ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2013te baya düşmüş ya sıralamalar şimdi de baya yükselir diye korkuyorum açıkçası teşekkürler tahmin için

• Seni iyice kararsiz birakmak istemem ben sahsen 5152. Yim odtu iktisat yazdim fakat sunu soyleyim sana.Koc bu isin icinde olan bir aile.Getircegi hocalari imkanlarida oldugu icin cok iyi biliyor , harika bi kadrosu var.Tercih doneminde tobb ve odtude 2 tane docente gittim baya yurt disi deneyimleride olan kariyer sahibi insanlardi.ve isletme iktisatta kocu cok ayri bi yere koydu ikiside . Bogazici bilkent sabanci tamam.Fakat gidebiliyosan koc demisti 2 side . Ortam korkunu yenebiliyorsan gercekten koc kardesim. Karar senin

• hayır tabi ki pendikte oturuyorum ama pendikten başvurduğum halde çıkmazsa ayıp be. Haklısın ama ya çıkmazsa

• quote:

2013te baya düşmüş ya sıralamalar şimdi de baya yükselir diye korkuyorum açıkçası teşekkürler tahmin için

Hocam inşallah olur ya

• quote:

hayır tabi ki pendikte oturuyorum ama pendikten başvurduğum halde çıkmazsa ayıp be. Haklısın ama ya çıkmazsa

şehir dışından gelenlere öncelik tanınacak sanırım. sana çıkmama ihtimali var baya. iyi düşün derim.
  • Kafamı karıştırmadın aslında birilerinin koçu övmesine ihtiyacım var ahah inşallah yurt sıkıntısı olmaz. Onu biraz daha araştırayım koç kalsın o sırada. Zaten boun işletmeden pek umudum yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.