Merhabalar,
0 araç bulmanın zor olduğu bugünlerde, başlıktaki Toyota Yaris Hybrid aracını bir bayiide buldum. Ancak nette yaptığım üstünkörü araştırmalar dışında hybrid araçlar hakkında çok bilgi sahibi değilim. Bu sebeple spesifik olarak ne soracağımı bilmiyorum.
Ancak özellikle Toyota Yaris serisinin Hybrid modelleriyle ilgili olumlu/olumsuz bilgi sahibi olanlar, beni fikirleriyle aydınlatabilirse çok memnun olurum. Şehir-içi yakıt tüketimi Türkiye'de en az olan araç olarak gözüme çarptı 2.2lt/100km ile. Kasasına zaten bayılıyorum. Bunun dışında genel olarak hybrid veya toyota hybrid hakkında fikre ihtiyacım var.
Bakımları, servisleri, hasar çıkarma durumları ve bunun maliyeti vs tarzı konularda özellikle aydınlatabilirsiniz. Aracın zaten uçmasını kaçmasını beklemiyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhabalar, DH dahil internette verilen bilgilere bakarsanız denen şu, tecil tarihinizden sonra bedelliye başvuramazsınız çünkü bakaya olmuş olursunuz. Bunu ben de böyle biliyordum. Bugün şubeye gittim. Benim mezuniyetten sonra 2 yıl tecilim 19.08.2021 de doluyor. Bana şubeden çok net bir şekilde denen şu oldu. Tecilim bitiyor diye acele edeceğin bir durum yok. Zaten bittikten sonra o otomatik yıl sonuna (31.12.2021) atar. Bakaya durumu söz konusu bile olmaz şeklinde idi. Peki bu kadar kolay öğrenilebilecek bir bilgiyi neden herkes yanlış biliyor, şubeden mi yanlış bilgi aldım diye sizlere, tecrübeli arkadaşlara sormak istedim.
Tecili bitmesine rağmen sonrasında bedelliye sorunsuz bir şekilde başvuran var mı? Veya bu süreçte gerçekten yıl sonuna kadar bakaya kalmadığını gören? Tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilirse çok sevinirim çünkü vaktim gerçekten daraldı. Şimdiden yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim. İyi akşamlar.
|
|
TM-1 DE 429 PUAN?
|
ODTÜ İKTİSAT YAZAN?
|
ODTÜ İKTİSAT/İŞLETME
|
|
ODTÜ işletme ? TOBB işletme ?
|
3K-15K ARASI İKTİSAT-İŞLETME İSTEYENLER
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 131
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.562 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar