Selamun aleyküm beyler.Ben bi sistem topladım ve bu hafta sonu alıcam sistemim eksikliklerini artılarını yorumlarınızı beni kaç yıl götüreceğini yazarsanız çok iyi olur.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
güzel bir bilgisayar gibi duruyor. Yalnız soğutucularını da iyi almaya bak çünkü bu bilgisayarı soğutmak kolay olmayabilir
işlemci soğutucusunu seçtim fakat fanlar hakkında hiçbir bilgim yok öneriniz nedir ?
Hocam o konuda bir fikrim olsaydı emin ol daha ilk mesajımda söylerdim bende seçemiyorum soğutucuyu
en son yan kapağı açar vantilatörü dayarız şaka bir yana beni kendi fanıyla 1 ay götrsün yeter sonra fan alabilirim
Hocam Türk insanıyız demokraside çare tükenir bizde tükenmez.Vantilatör olur klimayı açarsın sonra buz kalıplarını bir poşete koyup kasanın içine atarsın yaparsın yani bir şeyler
quote:
Orijinalden alıntı: rapçiberesi
Selamun aleyküm beyler.Ben bi sistem topladım ve bu hafta sonu alıcam sistemim eksikliklerini artılarını yorumlarınızı beni kaç yıl götüreceğini yazarsanız çok iyi olur.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
oğlum benim önerdiklerimin yerini değiştirip yazmışsın.
güzel sistem güzel. 2 3 sene min.
quote:
bu ekran kartında ztn 7950 gpu su vardır 5 6 fps oynar rahat ol.
bende tam bunu diyecektim intel alsak mı diye ilaç gibi oldu bu yazdığın zaten monitörüm 1360x768 çözünürlükte arada televizyona bağlayacağım PES FİFA İÇİN önerin için teşekkürler aldığımda fotoğrafla birlikte imzandayım
quote:
bende tam bunu diyecektim intel alsak mı diye ilaç gibi oldu bu yazdığın zaten monitörüm 1360x768 çözünürlükte arada televizyona bağlayacağım PES FİFA İÇİN önerin için teşekkürler aldığımda fotoğrafla birlikte imzandayım
eyvallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme