Şimdi Ara

SON MSI GTX 680 LIGHTNING'İ ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sonunda 3 aydır beklediğim kartı sanalmarketim'den aldım. Stoklar geçen hafta bitmişti çok kısa zamanda. Hatta gelmeyecek yeni stoklar demişlerdi. Rastgele siteye girdim. Stoklarda görür görmez aldım. Sayfayı yenileyince stoklarda yok yazıyordu. Sanırım son kartı ben aldım

Şimdi MSI N680GTX Lightning de hazır olduğuna göre canavar oyun sistemi için düşüncelerinizi bekliyorum.

İŞTE SİSTEM;

Ekran kartı: MSI N680GTX Lightning
    Anakart: MSI Z77A-GD65
    İşlemci:intel i5 3570K
    Sabit Disk: Seagate 2TB SV35 7200Rpm
    SSD:Corsair Force GT 3 120GB SSD
    RAM: GSKILL 8GB 1600Mhz CL9 RipjawsZ
    İşlemci Soğutucu: Thermaltake Frio Advenced
    Kasa:
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-high-power-b12s-750w-80-guc-kaynakli-big-tower-kasa-cift-23cm-fan.html

Kasa iyi mi? Gün kaynağı yeterli mi?

Olmuş mu canavar?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

benim tercihim şu yönde olurdu.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-performance-pro-750watt-80-plus-bronz-sertifikali-14cm-fanli-2-adet-kasa-fani-devir-kontrolculu-guc-kaynagi.html
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-advance-performans-kasasi.html

hayırlı olsun güzel sistem

Çok teşekkürler. Ben de bu kasayı alayım mı almayım mı çok dşündüm ama XPedator'un görünüşü daha etkileyici geldi

• Başka yorum yapan yok mu?

Oyun için bir sistemde GTX670 daha iyi bir tercih olmaz mıydı?Forumda özel soğutmalı sıfır GTX670'leri oldukça uygun fiyattan satan arkadaşlar var diye biliyorum.Eğer paranız fazla gelmiyorsa lider kârt almak mantıklı değil.Ciddi anlamda 2.elde çabuk değer kaybediyorlar

Orijinalden alıntı: *MoRTaL*

Merhaba arkadaşlar. Sonunda 3 aydır beklediğim kartı sanalmarketim'den aldım. Stoklar geçen hafta bitmişti çok kısa zamanda. Hatta gelmeyecek yeni stoklar demişlerdi. Rastgele siteye girdim. Stoklarda görür görmez aldım. Sayfayı yenileyince stoklarda yok yazıyordu. Sanırım son kartı ben aldım

Şimdi MSI N680GTX Lightning de hazır olduğuna göre canavar oyun sistemi için düşüncelerinizi bekliyorum.

İŞTE SİSTEM;

Ekran kartı: MSI N680GTX Lightning
    Anakart: MSI Z77A-GD65
    İşlemci:intel i5 3570K
    Sabit Disk: Seagate 2TB SV35 7200Rpm
    SSD:Corsair Force GT 3 120GB SSD
    RAM: GSKILL 8GB 1600Mhz CL9 RipjawsZ
    İşlemci Soğutucu: Thermaltake Frio Advenced
    Kasa:
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-high-power-b12s-750w-80-guc-kaynakli-big-tower-kasa-cift-23cm-fan.html

Kasa iyi mi? Gün kaynağı yeterli mi?

Olmuş mu canavar?

sistem çok güzel hayırlısı olsun. eğer almadıysanız anakartı asrock extreme 4 veya maddiyat varsa asrock'un sarılı yeni modeli var onu alın. asrock'ta çizgi elektrik olsuğu için öneriyorum.

• Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Sistem eksiksiz.Canavarın hayırlı olsun(GTX680)GTX680'i kaça aldınız?

Oyun için bir sistemde GTX670 daha iyi bir tercih olmaz mıydı?Forumda özel soğutmalı sıfır GTX670'leri oldukça uygun fiyattan satan arkadaşlar var diye biliyorum.Eğer paranız fazla gelmiyorsa lider kârt almak mantıklı değil.Ciddi anlamda 2.elde çabuk değer kaybediyorlar

GTX680 Lightning'i 1466 liraya aldım. Anakartı almadım. Öneri için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MoRTaL* -- 5 Eylül 2012; 0:34:15 >
  • Hayırlı olsun benim sisteme çok benzemiş.
    Kasa olarak Cooler Master Haf 912 plus 750W tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.