Şimdi Ara

Son kullanım tarihi geçmiş Jole

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu gece İzmire tekrar gidiyorum galiba bu sefer Eylul ayına kadar donmeyecem ve bı kac sorum var..
    1.Şimdi bi jöle var baya bi eski,Hobby marka,Üzerinde 6-12-05 14 24 yazıyor.Kıvamı güzel gibi kokusu yerinde..Peki bu jöleyi kullanmamın sakıncası var mı? Jöle karışım olabilir kutu boşaldıkça yıkayıp aynı kutuyu başka bi jole için kullanan bi halam var galiba onun joleleriyle karıştırmış da olabilirim izmirde zaten şimdi çekmeceye elimi attım bu çıktı.Ben joleden,Jolenin benden haberi yoktu.
    2.İnternetten Lost izlememin bir yolu var mı indirmeden?İzmire giderken Bilgisayarımı evde bırakıyorum bu nedenle Lost Arşivim evde kalıyo kafam estikçe girer izlerim?
    3.Hepinizi Çok seviyorum Bütün kış boyunca çok tartıştığım insan oldu yinede herkes hakkını helal etsin.(Orada Internet cafeden internete girecem ama içimden geldi bunları söylemek)..

Edit:İzmirin denize girilmeyen yerine değil girilebilen bi yerine gidiyorum Çandarlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 9 Temmuz 2007; 20:13:54 >

• UPINGGEN JOPINGEN!
  • hoşgeldin hocam İZMİR'e
  • Hoşbulcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    içki Son kullanma tarihi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.