Şimdi Ara

Son kontroller , nasıl olmuş sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sistemi sipariş edicem , son kontrolleri yaparmısınız nasıl olmuş sizce ? Herhangi bir öneriniz var mı ?

FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nm İşlemci

970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

23" S23C350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

DVR-S20LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH

3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

R9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

CLF SERİSİ 120MM KIRMIZI LED FAN

CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA

• Asus R serisinde çok vasat. Özelliklede GTX760 ve r9 270x'de... O para Asus'a verilmez. Heleki şöyle bir tercih dururken.
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-devil-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    Bu segmentteki bir kart için tam bir f/p ürünüdür. Soğutması Asus r9 270x'den çok daha iyi.

Anakartıda 970a-UD3P yap. Digi Power Control özelliği olsun bu sayede anakart üzerinde tam hakimiyet ve stabilite sağlayabilirsin.
    Soğutucuda almanı tavsiye ederim. Şayet AMD'nin stok fanı epey seslidir. Seni çıldırtabilir...
    Ramlerse Low Profil diye hatırlıyorum veya olmayabilir ancak Ram seçiminide 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram şeklinde yaparsan daha iyi olur.

Onun harici bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

Asus R serisinde çok vasat. Özelliklede GTX760 ve r9 270x'de... O para Asus'a verilmez. Heleki şöyle bir tercih dururken.
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-devil-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    Bu segmentteki bir kart için tam bir f/p ürünüdür. Soğutması Asus r9 270x'den çok daha iyi.

Anakartıda 970a-UD3P yap. Digi Power Control özelliği olsun bu sayede anakart üzerinde tam hakimiyet ve stabilite sağlayabilirsin.
    Soğutucuda almanı tavsiye ederim. Şayet AMD'nin stok fanı epey seslidir. Seni çıldırtabilir...
    Ramlerse Low Profil diye hatırlıyorum veya olmayabilir ancak Ram seçiminide 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram şeklinde yaparsan daha iyi olur.

Pekala işlemciyi fx 6300'e çekip ekran kartını R9 270X TOXIC GDDR5 2GB 256Bit ya da GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit yapsam nasıl olur sizce ? daha mantıklı olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 2 Mayıs 2014; 21:32:23 >

• Güzeldir alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Güzeldir alabilirsin..

işlemciyi fx 6300'e çekip ekran kartını R9 270X TOXIC GDDR5 2GB 256Bit ya da GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit yapsam nasıl olur sizce ? Daha fazla bir performans artışı sağlarmıyım ?
  • D.Garp kullanıcısına yanıt
    Sakın..270x top ve 8320 kalsın değiştirceksen anakartı bi tık üstünü al gerisi iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Garp

quote:

Asus R serisinde çok vasat. Özelliklede GTX760 ve r9 270x'de... O para Asus'a verilmez. Heleki şöyle bir tercih dururken.

Pekala işlemciyi fx 6300'e çekip ekran kartını R9 270X TOXIC GDDR5 2GB 256Bit ya da GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit yapsam nasıl olur sizce ? daha mantıklı olmaz mı ?

O zaman dar boğaz olur böyle kalsın daha iyi. peki SSD almayı düşünüyomusun yoksa zaten bütceni aştın ve gerek yokmu? çünkü güzel ama sahi pahalı.

not: Kediq'in profilden geldim bu konuya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Bu Nasıl Oluyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bide bi sistemin ne kadar enerji kullanıcağını söyleyen bi site vardı hatırlayan varsa baksın. Bana 600w değilde 650w falan gerekir gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Orijinalden alıntı: D.Garp

quote:

O zaman dar boğaz olur böyle kalsın daha iyi. peki SSD almayı düşünüyomusun yoksa zaten bütceni aştın ve gerek yokmu? çünkü güzel ama sahi pahalı.

not: Kediq'in profilden geldim bu konuya.

SSD olayı aklımda ama biraz lükse kaçıyor , ancak ileride almayı düşünüyorum ve dediğiniz gibi bütçemi zorluyor biraz :)

• su_şişesi kullanıcısına yanıt
    Yeterlidir o psu onun için 770 veya 280 dahi takabilir..yeni nesil oyunlar geçmeye başladı 8 çekirdeğe 8320 her türlü iyidir.
    Tüm çekirdekler canla başla calısıyor sistemimden cekmiştim bu resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 2 Mayıs 2014; 21:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Bide bi sistemin ne kadar enerji kullanıcağını söyleyen bi site vardı hatırlayan varsa baksın. Bana 600w değilde 650w falan gerekir gibi geldi.

CORSAİR'in r serisindeki kasalarında bulunun PSU'lar oldukça kaliteli bence , şahsen ben r200 550w kullanıyorum diğer PC'mde fx6300 ve 7870xt ile beraber 4 fan var ledli üstünde ve bu zamana kadar PSU'nun yetmemesi için bir sorun çıkmadı . Sanırım bu sistemde de bir sıkıntı çıkmaz
  • quote:

Yeterlidir o psu onun için 770 veya 280 dahi takabilir..yeni nesil oyunlar geçmeye başladı 8 çekirdeğe 8320 her türlü iyidir.
    Tüm çekirdekler canla başla calısıyor sistemimden cekmiştim bu resmi.

ultra + 4x MSAA mi oyun ayarları acaba ?

aynen öyle mantle off..
  • quote:

aynen öyle mantle off..

Çok iyi o zaman , mantle off nedir acaba ?
    Mantle kapalı yani dx11 le calısıyor resimde..
  • quote:

Mantle kapalı yani dx11 le calısıyor resimde..

Anladım teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.