3 gündür araştırıyorum bi kaç konu açtım 2 kere karar değiştirdim şimdi kesin bi kanıya vardım. Başlarda oyun ve günlük işler için düşünüyordum ama laptopla oyun oynamamaya karar verdim hassas aletler bütün marka modellerde bi sorun çıkmış çoğu kişide ısınma problemi var en iyisi ileride oyun konsolu almak laptoplada günük işlerimi halletmek keşke masaüstü bilgisayar kullanacak durumum olsa.
Bilgisayarla internet, müzik, film gibi işlerimi halletmek için kullanıcam ısınma proglemi yaşamak istemiyorum. Bundan dolayı en az ısınan core 2 duo ve paylaşımlı ekran kartı düşünüyorum zaten fazlası gereksiz olur heralde. Sıfır bir ürün almaya karar verdim çünkü garanti önemli bu kadar sorun cıkan aletlerde ve aldığım günden itibaren metal soğurucu üstünde tutucam bakımını yaptırıcam. Zaten oyun oynamayıda düşünmüyorum uzun süre beni idare eder diye düşünüyorum.
Sizce yanlış düşündüğüm bişey var mı ? Core 2 duo yerine i3 düşünüyorum bazen ama gerek yok diyorum. Ben 3 ürün belirledim sizin fikriniz nedir ? Pazartesi alıcam yardım ederseniz çok sevinirim.
Yani nesil işlemcili bi makina almanız hem ısı hemde pil tasarrufu açısından çok ideal olur tercihinizi o yönde yaparsanız ileriye dönük bişey almış olursunuz
O zaman ASUS K52F-EX1289D nasıl olur ? Yandan havalandırmalı olduğu için soğutucular işe yaramaz ama di mi ?