Şimdi Ara

Son karar PROFİLO vs BOSCH 9kg (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
7.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuk sensoru ile ne alakası var. Yuk sensoru çamaşırı tartıyor. O yüzden sizde insanları yanıtmayin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 8 Temmuz 2015; 21:47:26 >
    Ses çıkmayınca deniyor heralde diye aklıma da gelmişti :))

Yalnız alergy hassasta bana olmuyor gibi geldi. Denemeyin sonra denersiniz.

Ben de yok diye biliyordum Bu özelliğini görünce ben de çok şaşırdım ve sevinmiştim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 8 Temmuz 2015; 21:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: batu25

Bu konu sinirimi bozdu gittim denedim Boş vaziyette açtım 2.35 idi suyu aldı 2-3dk sonra durdu biraz bekledi 1.28 e düştü. Çamaşır varken en fazla 4-5dakika değiştirdiğini gördüm ama. Bu durumda süresiz miktar otomatiğinin süre belirlemesi aynen devam ediyormuş test ettim, onayladım ve sevindim bunun olmasına

Speed perfect seçili Pamukluda tamburu tamamen doldurun o zaman da 1:06 dan 1:40-1:50 ye çıkaracak Süreyi

• quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Bu konu sinirimi bozdu gittim denedim Boş vaziyette açtım 2.35 idi suyu aldı 2-3dk sonra durdu biraz bekledi 1.28 e düştü. Çamaşır varken en fazla 4-5dakika değiştirdiğini gördüm ama. Bu durumda süresiz miktar otomatiğinin süre belirlemesi aynen devam ediyormuş test ettim, onayladım ve sevindim bunun olmasına

Speed perfect seçili Pamukluda tamburu tamamen doldurun o zaman da 1:06 dan 1:40-1:50 ye çıkaracak Süreyi

Bilmediğim bir özellikti teşekkür ediyorum size ve arasira nickli arkadaşa sayenizde önemli bir özelliği öğrendim makinemdeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 8 Temmuz 2015; 21:55:09 >

• batu25 kullanıcısına yanıt

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: arasira

İddiaya girebilirim:)

Siz bir daha az atın bir deniyin. Önceki yaptığınızı biraz daha azaltın. Makinenin başında 10-20 dakika bekleyin. Ben de 3-4 dakika dan bahsetmiyorum. Olmaması imkansız.

Örneğin yaklaşık 2 saat 10 dakikadan bir anda 1:40'a düşüyor. Daha azsa daha da düşer.

Waw da yük sensörü yok muhterem.was way da var yük sensörü. Waw en fazla 4-5 dk oynar.

Ben de aynı düşünüyordum ama boşken açtım 2.35 den 1.28 e düşürdü süreyi

• quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Yuk sensoru ile ne alakası var. Yuk sensoru çamaşırı tartıyor. O yüzden sizde insanları yanıtmayin lütfen.

Aferim bi acigimi yakaladın

quote:

Yuk sensoru ile ne alakası var. Yuk sensoru çamaşırı tartıyor. O yüzden sizde insanları yanıtmayin lütfen.

Aferim bi acigimi yakaladın

Açık değil bu. Sadece yanlış bilginizi düzelttim. Burada kimsenin açığını yakalama derdi yok. Ama sizin bakış açınız öyle.

Güzel özellik gerçekten ama bosch hiçbir yerde bahsetmemiş kullanma kılavuzunda yazıyor ama süreyle bu kadar oynadığını tahmin etmemiştim. Çamaşır varken ki 4-5dk dan bahsediyor diye düşündüm. Aquasensörün bilgisi de mevcut.
     Son karar PROFİLO vs BOSCH 9kg

Ama modele göre demiş:-) Miktar otomatiği bütün modellerde var.

Ben de tesadüfen farkettim üst modellerde var sanıyordum:-)

Orijinalden alıntı: arasira

Alergy hassasta boş çalıştırdım 10-15 dk falan kısalttı:) belki yüksek derecede daha fazla kısaltır ama bunu pamuklu daha iyi yapıyor sanırım:))

Bu doğru. Süre oynaması en çok Pamuklu programda oluyor. Sadece miktar otomatiği değil diğer fonksiyonları ekle-sil yaparken de en çok süre oynaması Pamukluda oluyor.

Yav ne kadar takildiniz şu kazan işine.waw way serisinden kafanıza yatanı alın.iki seride kaliteli cihazlar.Kolay kolay rulman arızası verecek cihazlar değil.

rulman arızası anca maksimum yükün üzerinde en az 10 yıkama gerektirir...
    +
    neden arcelik öneren eksileniyor? amma çok yabancı hayranı varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garez-zork -- 19 Temmuz 2015; 16:05:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: garez-zork

quote:

Yav ne kadar takildiniz şu kazan işine.waw way serisinden kafanıza yatanı alın.iki seride kaliteli cihazlar.Kolay kolay rulman arızası verecek cihazlar değil.

rulman arızası anca maksimum yükün üzerinde en az 10 yıkama gerektirir...
    +
    neden arcelik öneren eksileniyor? amma çok yabancı hayranı varmış...

Rulman arızası öyle 10-20 yıkamada ortaya çıkacak bir şey değil.

Burada arkadaş mesala makinenin kapasitesi 9 kg ise daha da fazla kapasitesini aşarak çok zorlayarak yıkamayi kastetmis.

Ki böyle olsa bile kolay kolay rulmanlarin bozulacagini düşünmüyorum.

Çok su çeken parçalar çok yanlış programlarda yikanırsa bir süre sonra belki olabilir onun dışında gayet kaliteli cihazlar kolay kolay ariza verecek cihazlar değiller. 15 20 seneden sonra olur anca belki makine o zaman da makine ekonomik.ömrünü çoktan tamamlamış oluyor.

Teyzem alman mali Bosch u ufak tefek bir sorunu hariç 20 yıldır sorunsuz kullanıyor

Arkadaşın ne demek istediğini anlayacak düzeyde Türkçe'ye sahibim. Tercümanlık yapmanıza gerek yok.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.