Şimdi Ara

Son karar: 175/65/R14 82T yazlık lastik alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, arabaya lastik alacağım ama, oldukça kararsız kaldım.

Conti Premium Contact 5: Etiket değeri ıslak a, yakıt c

Falken Sn832 Ecorun: Etiket değeri ıslak a, yakıt c

Hankook Kinergy Eco K425: Etiket değeri ıslak b, yakıt c

Nokian Line: Etiket değeri ıslak b, yakıt c

Fiyat olarak Conti>Hankook=Nokian>Falken şeklinde.

CPC 5: 290, Hankook ve Nokian 225, Falken 200 lira tanesi.

Yardımcı olur musunuz baya kararsız kaldım. Araç 1.6 clio Hb

Edit: Falken aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 1 Aralık 2018; 6:49:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• cok km yapıyorsan cpc 5 al ben kullandım 100bıne kadar dayandı ama son senesı suda kızakalma rıskı olmasına ragmen hala hamuru cok ıyıy ve ıslak kuru performansı guzeldı. Üstelik aracla sehirlerarası 180-190 la gidiyordum o donemler ve cpc 5 şimdiye kadar kullandıgım en ıyı lastık. Yuksek hızlara bıle cok dayandı ustelık 15 incti lastik ve konforuda harıkaydı. Yılda 60 bın km den fazla yol yapıyorum işim geregı ve tecrubem boldur bu konularda. Diğer lastıkelrı bilmiyorum ama ucuz lastıgı alman daha ıyı olur donem donem rekabet ıcın ucuza cok kalıtelı lastıkler cıkıyor. Son yıllarda dunlop, kumho boyle atılımlar yaptı ve ucuza cok guzel a sınıfı lastıkler satmıstı. Şu an ıse Falken bir atılım gerçeklestiriyor olabılır ama risk istemiyorsan cpc 5 derim. Şu an şirket aracımda michelin var ve berbat buluyorum. Kendı ozel aracım degiştiğinden dolayı 18 jant oldugundan ucuza dunlop aldım a sınıfı onu kullanıyorum dunlopta cok guzel cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 25 Kasım 2018; 22:49:7 >
  • konuyu kapattım kusura bakmayın :D
  • Teşekkürler hocam. Araç yılda 10 bin km yol yapar en fazla. Üstünde duragripler var 2012 üretim. Dişleri sağlam ama üstünde çatlaklar oluşmuş bayatladı anlayacağınız. Biraz sert frenlemede abs vuruyor ve ıslak zeminde pek güven vermiyor. Eskidiği için de ses yapıyor.

Benim için en önemli şey güvenlik. 4-5/yıl 40000 km boyunca beni ve ailemi güvenle taşımalı. Uzun yolda otoyolda biraz hızlı giderim. Kafamda lastik açısından soru işareti olmasın isterim.

• Hankook kinergy eco kullandık gayet güzel lastiktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size Falken As210 dört mevsim öneririm hem kışın işinizi görür hem yazın fiyatı da uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    4 mevsim düşünmüyorum hocam, ege’de yaşadığım için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205-55-R16 yaz lastik tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cpc diyecektım biri yazmıs gerçekten ıyı lastık
  • Falken aldım 1 takım. Üstüne yağmurda bir 200 km civarında kullandım. Elbette yeni olduğundan yorum yapmak erken fakat; lastik kendini belli ediyor. Oldukça yumuşak ve sessiz. Islak zemin yol tutuşunu çok beğendim. Kesinlikle bu fiyat aralığında alınabilecek en güzel lastik. Tavsiye olunur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.