Şimdi Ara

Son günlerde swdeki tuhaflık (QQ değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugünlerde baya şanssızım sanırım. Yeni patch geldikten sonra ranked oynamaya biraz ara verip normal oyun atmaya başladım(yeniliklere alışmak için). 1 hafta boyunca o kadar kaliteli normal oyun attım ki bütün sezon boyunca attığım ranked oyunlardan daha fazla zevk almışımdır. Bu yüzden ranked oynamayı bile bıraktım

Gel gelelim geçtiğimiz haftasonu ve bugün dahil toplam 6 maç attım 6'sında da afk kalan oldu takımda. Neyse demin aram atıyım bari dedim tak orda da afk Sanırım çok çok kaliteli geçirdiğim 1 hafta nedeniyle bu hafta baya zorlayacı olacak. Riot'un böyle dengelemeye başladığını düşünesim geliyor Neyse sanırım 1-2 gün daha sabrımı zorlayıp normal denerim olmadı dereceli girmeye başlarım herhalde.

• Riotun işi yok bunun oyunları iyi geçmiş , dur şunun oyununa 2 afk koyalım mı dediler . Arada olur öyle takma. Zevkine bak
  • İşin şakası o zaten . Zevk almaya çalışarak oynuyorum sorun değil yenmek yenilmek afk olmadan maç yapmak isterim sadece. Afk yerine feeder olsa eyvallah derim şu an o kadar ard arda geldi Hani win streak yaparsın hemen defeat serisi başlar ya o tarz oldu
    @BlazeR ` myth
  • Hangi serwer acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sepulchure -- 10 Aralık 2013; 2:10:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.