Şimdi Ara

SON GÜNLERDE MALUM MEDYANIN YALANLARI **VİDEO**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkındaysanız son günlerde medyanın yalanların yatsıyı bile bulmadığını görüyoruz. Sizce bunun sebebi ne ola ki. Halk artık bu numaraları yemiyor mu? Yoksa bunlar eskisi gibi akıllı planlarla gündem kurcalayamıyorlar mı?

Ee ne olduki diyecekler için Milliyet, Hürriyet, Radikal ve en son dün Habertürk'ün rezilliği tek kelimeyle görülmeye değer diyorum..

HABERTÜRK'ÜN ATTIĞI İFTİRA HABERİNİN ATEŞLİ VİDEOSU TIKLA

HABERTÜRK'E TÜKÜRDÜĞÜNÜN ŞAPIR ŞUPUR YALATILMASI VİDEOSU TIKLA

Murat ONGUN son dönemlerde eşine az rastlanır derecede rezil olmuştur. Mutlaka hakaretler ettiği Türk halkından ve AA'dan özürdilemelidir.

Not: Haberturk kendi sitesinde ilgili habere gelen yorumları şu an sansürlemektedir. Eğer yorum yapacaksanız ve bu tepki içeriyorsa lütfen başka haber sitelerini kullanın ki yorumlarınız her düşünceye saygı gösteren!!! Habertürk tarafından katledilmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağdaşSavar -- 10 Ocak 2007; 2:12:23 >

• kendide yalama kanalıda yalama salyasını siler yarın gene çıkar tv ye gurur yok bunlarda
  • ya bunun direk youtube dan download için adresini de koyarmısın sana zahmet..bi türlü indiremedim bu adresten..böyle memlekette karışıklık çıkarmak için Atatürk'ü kullanan düzenbaz,siyonist rejim yanlıları,amerikan hayranlarına yazıklar olsun..bunlar en vatan haininden daha hain
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__
    böyle memlekette karışıklık çıkarmak için Atatürk'ü kullanan düzenbaz,siyonist rejim yanlıları,amerikan hayranlarına yazıklar olsun..bunlar en vatan haininden daha hain

+1
  • Araştırmacı gazeteci
  • Habertürk kendi sitesinde gelen tüm yorumları sansürlüyor ve göreceğiniz 3 tane yorumda da Murat Ongun'a yağ yakılması var.

Buyrun kaç paralık olduklarını kendiniz de görün.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=11664&cat=110&dt=2007/01/09
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇağdaşSavar

Habertürk kendi sitesinde gelen tüm yorumları sansürlüyor ve göreceğiniz 3 tane yorumda da Murat Ongun'a yağ yakılması var.

Buyrun kaç paralık olduklarını kendiniz de görün.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=11664&cat=110&dt=2007/01/09

burda bile o sansürler varken hatta bu konu hakkında orda niye olmasın

• Tamam spiker yapmış bir gerizekalılık fakat hiç kimsede asıl ordaki konuyu hiç konuşmuyor?
  • Hangi konuymuş bu?

quote:

Orjinalden alıntı: djan

Tamam spiker yapmış bir gerizekalılık fakat hiç kimsede asıl ordaki konuyu hiç konuşmuyor?
  • harbi bende merak ettim
    hangi konuyu ?
  • quote:

Tamam spiker yapmış bir gerizekalılık fakat hiç kimsede asıl ordaki konuyu hiç konuşmuyor?

Ben biliyorum ne diyeceğini...

(Neden öyle bir resim çekildi?)

Doğru muyum?
  • quote:

Hangi konuymuş bu?

quote:

Haberin yoksa nasıl haber izliyosun, sadece işine gelenimi algılıyosun?

Takvim konusu neden kasım ayında cami ve anıtkabiri yanyana koymaktaki sebep acaba bu sebep baştakilere yalakalık çekmekten dolayımı
  • hani diyorlarya Atatürk'ü kullanıyorlar sizce bu noluyor dini ve Atatürk'ü karıştırmış olmuyorlarmı??

düzeltme:çoğul eki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djan -- 10 Ocak 2007; 5:18:24 >
  • @djan

Benden 17 saniye sonra yazmışsın(Düşündüklerini de, diyeceklerini de önceden tespit etmek çok kolay).Buda demektirki standart bir tartışma sonunda konu kilitlenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 10 Ocak 2007; 5:21:48 >
  • quote:

hani diyorlarya Atatürk'ü kullanıyorlar sizce bu noluyor dini ve Atatürk'ü karıştırmış olmuyorlarmı??

mantığa bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

@djan

Benden 17 saniye sonra yazmışsın(Dediklerini, diyeceklerinide tespit etmek çoık kolay).Buda demektirki standart bir tartışma sonunda konu kilitlenecek.

Hııı yani görüşlerimiz çoooook uç noktalarda bunu sen daha önceden anlamışsın bravo sana nediyim seviyeyi bozmadan herşey gayet iyi gider merak etme...

peki sence niye çekmiş olabilirler senin fikrini alalım......
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

hani diyorlarya Atatürk'ü kullanıyorlar sizce bu noluyor dini ve Atatürk'ü karıştırmış olmuyorlarmı??

mantığa bak

Keşke siyasette mantık olsa......
  • quote:

quote:

Hangi konuymuş bu?

quote:

Haberin yoksa nasıl haber izliyosun, sadece işine gelenimi algılıyosun?

Takvim konusu neden kasım ayında cami ve anıtkabiri yanyana koymaktaki sebep acaba bu sebep baştakilere yalakalık çekmekten dolayımı

quote:

djan kardeş aşağıdaki yorumu internethaber'den aldım bir yorumcu eklemiş belki burda aradığın cevabı bulabilirsin. Ayrıca hazımsılık ve agresifliğe karşı eczanelerde bazı ilaçlar mevcut onları kullanırsanız cami görünce tüyleriniz diken diken olmaz..

--------------------------
    nerudax 09 Ocak 2007 Salı 22:15
    tam orası işte
    öküz altında buzağı ararken neyi tuttuğunu herkesin gördüğü habertürk çalışanı. allah düşmanıma tutturmasın. ayrıca da insanda bir göz olur nizam olur haber sunuyorsun olayın içindesin sokaktaki adam değilsin ki. kendisine fotoşoptaki büyüteç ikonunu hediye etmek istiyorum naçizane.
    --------------------------------------

Diğer yorumları da cevaplarıda görmek istersen buyur burdan yak
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=61721

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağdaşSavar -- 10 Ocak 2007; 5:31:44 >

• quote:

quote:

djan kardeş aşağıdaki yorumu internethaber'den aldım bir yorumcu eklemiş belki burda aradığın cevabı bulabilirsin.

--------------------------
    nerudax 09 Ocak 2007 Salı 22:15
    tam orası işte
    öküz altında buzağı ararken neyi tuttuğunu herkesin gördüğü habertürk çalışanı. allah düşmanıma tutturmasın. ayrıca da insanda bir göz olur nizam olur haber sunuyorsun olayın içindesin sokaktaki adam değilsin ki. kendisine fotoşoptaki büyüteç ikonunu hediye etmek istiyorum naçizane.
    --------------------------------------

Diğer yorumları da cevaplarıda görmek istersen buyur burdan yak
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=61721

Ne alaka şimdi bırak spikeri fln sana soruyorum kasım ayında Atatürk'ün son ayında kendi resmi yahut anıtkabir olması gerekli değilmi cami neden giriyor işin içine siyasetten başka birşey değil bu...bilirsinki şeriatçı kesimin Atatürk'ün tam karşında olduğunu, oyuzden bunlar propogandadan başka birşey değil....Agresif ve cami karşı biri değilim benim sana bahsettiğim şey eldeki bazı kozları kullnarak vatandaşı kendi yönlerine göre yönlendirmek ve kozları tektek oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djan -- 10 Ocak 2007; 5:38:18 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.