Şimdi Ara

Son gün uyku ve yapılacak listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat olmuş 03.00 şimdi sabah 8.30 gibi kalksam zorla ve akşam 10 a kadar hiç uyumasam ardından uykuya dalıp sabah kalksam sağlıklı olur mu yani önceki günün uyku eksikliği ne bileyim zinde olmak gerekiyor sınav anında of keşke bugün 2de kalkmasaydım öğlen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 12 Mart 2016; 8:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 de kalktık bakalım akşam en az 9.30'a kadar uyumamak şart. Az sonra yarının provası başlayacak, önce bir kahvaltı. Ardından evden çıkıp tam 10 da kütüphanede denemeye başlayacağım. Tahmini 12.30 gibi evde olsam, 1 e kadar kafa tatili, ardından mat akademi 100 soru çözümünü izleyip son olarak coğrafya kanallar konusuna çalışarak noktayı koyacağım. Keşke şu kanallar mevzusunu son güne bırakmasaydım, şimdi çalışmayıp da çıkarsa çok pişman olurum..

• Kardeşim her şey gönlünce olsun, sen 45-50 net'te yapsan, 75-85 nette yapsan bu YGS senin başarını ölçmez. Bilgiyi ölçmeyen bir sınavdan bahsediyoruz. İstersen 500 bine gir, LYS ile onu 40 45 binlere çekecek olan sensin. Ama şunu da unutma, YGS'de ilk 10 bine girip LYS'si sıfır olup 200 300 binlere gerileyen insanlar da var. LYS'yi sıkı tut. Yarın kendine de ki "Ben bu sınavdan en ufak sıyrıklarla nasıl ayrılırım" de. Perşembe yada Cuma sonuçlar açıklanır, en geç haftaya Cumartesi LYS'ye başla ve hiç bırakma.

Orijinalden alıntı: Levs

Kardeşim her şey gönlünce olsun, sen 45-50 net'te yapsan, 75-85 nette yapsan bu YGS senin başarını ölçmez. Bilgiyi ölçmeyen bir sınavdan bahsediyoruz. İstersen 500 bine gir, LYS ile onu 40 45 binlere çekecek olan sensin. Ama şunu da unutma, YGS'de ilk 10 bine girip LYS'si sıfır olup 200 300 binlere gerileyen insanlar da var. LYS'yi sıkı tut. Yarın kendine de ki "Ben bu sınavdan en ufak sıyrıklarla nasıl ayrılırım" de. Perşembe yada Cuma sonuçlar açıklanır, en geç haftaya Cumartesi LYS'ye başla ve hiç bırakma.

Teşekkür ederim. Lys çalışması ygs ye göre daha rahat olacak diye tahmin ediyorum, her şeyden önce ağırlıklı olarak sadece edebiyat ve matematik olacak çalışacağım, ygs gibi 7-8 ders iç içe girmeyecek onun rahatlığı var. Bir de matematik kötü ve teraziyi eşit ağırlıkta tutmak gerekecek olduğundan mat 2den +10, edebiyattan +50 için uğraşacağım, elimden geleni yaptıktan sonra mezuna kalmış olsam bile en azından elimden geleni yaptım içim rahat derim, tabi tüm yılın boşa gitmesi gibi bir burukluk olur fakat en azından donanım olarak seneye daha büyük oynarım.

Çalışmaya cuma-cumartesi gibi başlayacağım, keşke sonuçlar dediğin gibi erken açıklansa ama 25inden önce umudum yok

• Geçen yıl 4 günde açıklanmıştı ki
  • Ve son deneme de Meb 2.denemeyle bitti, umuyorum ki olduğum son üniversite hazırlık ygs denemesi olur. Matematikte adeta döküldüm, 4 doğru 3 yanlış çıktı o neydi öyle. Fende ilk defa üçten fazla soruyu işaretledim ne var ki 5 yanlış 3 doğru çıktı. Matematiğin berbat ve moral bozucu sonucuna karşılık Türkçe moral durumunu dengeledi, Türkçe için hâlâ umut var. Türkçe soruları her ne kadar özgünlükten uzak basmakalıp hazırlanmış olsa bile tam 39 net çıkmış olması hiç yoktan iyidir, şuan kadarki ikinci 39 nete ulaşmam oldu, keşke 40'ı görmüş olarak sınava girseydim fakat nasip buymuş hayırlı olsun.

Sonuç olarak son denemeden 77 küsür net çıkartarak eh işte dedik. Sırada Mat akademi ve coğrafya kanallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 12 Mart 2016; 12:47:18 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.