Şimdi Ara

SON DAKİKA TÜRKİYE'DE MİLYONLAR SOKAKLARA İNEBİLİR SKANDAL KARAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKK konusunda yapılan düzenlemelerin hayata geçirileceği 1 Mayıs gününe saatler kala ortaya atılan bir iddia, internet kullanıcılarını kızdırdı. İşte tepkilerin çığ gibi büyüdüğü o iddia!

AKK yerine kota sistemine mi geçiliyor?
    AKK konusunda yapılan düzenlemelerin hayata geçirileceği 1 Mayıs gününe saatler kala ortaya atılan bir iddia, internet kullanıcılarını kızdırdı. İşte tepkilerin çığ gibi büyüdüğü o iddia!

İnternet kullanıcılarının yıllardır dert yandığı Adil Kullanım Kotası konusunda yapılan düzenlemelerin hayata geçirileceği 1 Mayıs gününe saatler kala ortaya çıkan bir iddia, kısa bir sürede gündeme oturdu.

Adil Kullanım Kotasız hayat neden önemli? Adil Kullanım Kotasız hayat neden önemli?
    İnternet servis sağlayıcıları AKK'siz paketlerini duyururak kullanıcıların dikkatini çekmeye devam ederken, aslında 1 Mayıs günü kullanıcıların hayal kırıklığına uğrayacağı ortaya çıktı.

Zira, 02:00 - 08:00 arasındaki kullanımın AKK'den sayılmaması ve hız düşüşlerinin paketlere göre belirlenmesi gibi düzenlemeleri hayata geçirmek istemeyen ISS'lerin, kota sistemine geçtiği iddia ediliyor.

İnternet servis sağlayıcılarından kullanıcılara kota şoku!

Kablonet ve Superonline gibi firmaların bayilerine kotalı sisteme geçiş yaptıklarına dair bir duyuru metni gönderdiği ve bu kapsamda kota aşımı yapan kullanıcıların, aşım ücreti ödeyeceği iddia ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 30 Nisan 2017; 19:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sömürüye devam yani
  • Ysknın verdiği skandal karar için sokağa çıkmayanlar bunun için mi çıkacak yani? Hem de milyonlar
  • İleri gidelim dedikçe geriye doğru koşuyoruz.

Kaan terzicide çıkıp siz istediniz biz yaptık diye milleti tehtid ediyor. Adam gibi yönetim yokki ezsin şunları.

• Egri cetvelden dogru cizgi cikmaz evet verenler mutlusunuz

• Sorun yok, taahhütü bitenler 1 ay yenilemesin bakalım köpek gibi nasıl istediğimizi yapıyorlar. Bu kota kalkacak arkadaş başka yolu yok.

• Devlet zenginleri seviyor halkı eziyor çünkü gücü buna yetiyor nefret ediyorum devletimden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araplar biraz daha para kazanıcak diye halkın gördüğü müameleye bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

AKK İçin milyonlar mı inecek

Bu ülkede referandum da usulsüzlük yapıldı kimsenin çıtı çıkmadı şimdi AKK icin milyonlar dökülecek imiş?

kıçı kırık referandum mu önemli benim internet hızım mı?
  • Ota böceğe sokak diyip durmayın. Yemen mi la bura.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Sorun yok, taahhütü bitenler 1 ay yenilemesin bakalım köpek gibi nasıl istediğimizi yapıyorlar. Bu kota kalkacak arkadaş başka yolu yok.

change.org da bir kampanya baslatilsa ve yayilsa belki etkili olur herkes 1 ayligina iptal ettirse ama oda olmaz sozlesmeliler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Sorun yok, taahhütü bitenler 1 ay yenilemesin bakalım köpek gibi nasıl istediğimizi yapıyorlar. Bu kota kalkacak arkadaş başka yolu yok.

change.org da bir kampanya baslatilsa ve yayilsa belki etkili olur herkes 1 ayligina iptal ettirse ama oda olmaz sozlesmeliler var.

İptali değil sözleşme yenilememeyi diyorum. Bu yapılan da kesin mi değil mi bilmiyorum ama kota gelirse kendileri kaybeder...

• Yok artık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

YSK, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin oyladığı kanunu hiçe saydı. TBMM bu devletin temeli. Sen kıçı kırık bir iki internet servis sağlayıcı firmanın ürün paketi ile TBMM'nin yasama yetkisini bir mi tutuyorsun? O firmalar TBMM'nin oyladığı yasalar sayesinde iş yapabiliyorlar. Bir de yandaş zengin etmek yerine işini yapabilen bir hükümet olsa, o firmaların gıkları çıkamaz, milleti sömüremezler.

bana kalsa tbmm ysk alayını kapatırım hepsi gereksiz.
  • ne akk kimsenin umrunda nede Cumhuriyet her şey haktır bu ülkedeki millete ben şuan çok seviniyorum bunlar yapıldığı için her şey haktır bu millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 30 Nisan 2017; 21:24:40 >
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    ahaha size inanıp niye çıksınlar?
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    ben zaten hayırcıyım
  • Turknet'liler (ben) buna gülüp geçti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknete geçiniz abi Daha hizli daha ferah daha az ücret

• akk ile kafayı bozdunuz arkadaslar buna harcıycanız zamanı sosyal haklar istemeye harcasaydınız ulke kalkınırdı. Son 1 yıldır tbmm ye bil e gittiniz hatta darbe oldu siz hala akk derdındeydınız aha internet kapanacak fln diye korktunuz. Sanal dunya bagımlısı olmussunuz illa sinema izleyecegim ultra cozunurlukte izleyecegım mantıgınızı anlayamıyorum biraz sağınıza solunuza bakın dısarda insanlar aç geziyor sız hala akk de akk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.