Şimdi Ara

Son Dakika: Şemdinli'de hain tuzak; 1 şehit , 1 yaralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Son Dakika: Şemdinli'de hain tuzak; 1 şehit , 1 yaralı

Şemdinli'de hain tuzak; 1 şehit , 1 yaralı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Ortaklar Jandarma Karakolu yakınında askeri konvoyun geçişi sırasında mayın patlaması meydana geldiği, 1 askerin şehit olduğu , 1 askerin de yaralandığı bildirildi.

Şemdinli İlçesi Ortaklar Jandarma Karakolu yakınlarında bugün saat 15.30 sıralarında, askeri konvoyun geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yola döşediği mayın infilak ettirildi. Patlamada bir asker şehit olurken, bir asker de yaralandı. Yaralı asker, Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Şehit olan askerin kimliği henüz açıklanmazken, olay sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 6 Ekim 2011; 17:59:20 >

• İran kadar olamadık ya yazıklar olsun
  • Steve jobs'un yası tutuluyor şuan, yarım saate kadar çoktan arkalara düşmüş olur bu konu.
  • Alllah rahmet eylesin..Erdoğan hala uğraşsın Suriye ile Lübnan ile..
  • sabah haberlerde izledim
    kandile TÜRK bayrağı dikin demişler
    başbakanda,bayrak dikmekle terör bitmez demiş

not:yoruma açık
    hele bir dikilsinde sonra bitermi bitmezmi bakılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Steve jobs'un yası tutuluyor şuan, yarım saate kadar çoktan arkalara düşmüş olur bu konu.

Bunu yazmak için girdim.Steve jobs bir tane diyecek olanlarda var biliyorum,işte onlar bu acı onları yakmadığı sürece asla bilemeyecekler.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şerefsizler.

Asıl benim asabımı bozan, moralimin içine eden de parti"leri"mizin tutumu. Hepsi aynı haltın farklı versiyonları neredeyse. Zaten farklı olanlar bir şekilde engelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Steve jobs'un yası tutuluyor şuan, yarım saate kadar çoktan arkalara düşmüş olur bu konu.

Bunu yazmak için girdim.Steve jobs bir tane diyecek olanlarda var biliyorum,işte onlar bu acı onları yakmadığı sürece asla bilemeyecekler.

1000 steve job 1 mehmetçik etmez tabii bunu herkes anlayamaz.
  • Yahu bunu söylemekten utanıyorum ama artık bu başlıklar o kadar sıradan geliyor ki. Bunu bize böyle sıradanlaştıranlar utansın...
  • yazık yahu yıl 2012 oldu nerdeyse hala mayınlarla şehit veriyoruz.
  • Sen içiçndeki düşmanı besle zamanında önlem alma gerlisin bu noktalara.Bu dediklerim sadece pkk için değil daha bi çok şerefsiz akbabalar içinde geçerli. ciğerini...
  • başka ülkenin topraklarında yaşayıp bizim ülkeye girip kurşun sıkmak aslında savaş nedenidir
    ama nedense ses çıkarılmıyor,çeşitli bahanelerle zaman boşa geçiriliyor

amerikanın hemen yan ülkesine yuva yapıp amerikaya girip kurşun sıksalar,amerika 2 günde girer yerle bir eder
    ama bizim ülkenin yönetim anlayışı farklı ve düzeltilmesi gerekiyor
  • Sonra adım faşist olucak konuşmayayım en iyisi.
  • Şu Hakkâri'nin bir halta yaradığını, ülkeye zarardan başka bir şey verdiği görmedim.
  • kasımda bellı olucak askerlıkte nerete düşceğim, inşallah doğuda çıkarda size güzel haberler fotolar paylaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.