Şimdi Ara

Son Dakika: PKK'nın keskin nişancısı öldürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Son Dakika: PKK'nın keskin nişancısı öldürüldü

PKK'nın keskin nişancısı öldürüldü

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde yol kesen PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonda 1 PKK'lı öldürüldü. PKK'lının üzerinden keskin nişancı tüfeği Kannas ile Kalaşnikof tüfek ele geçirildi.

Lice'nin Abalı Köyü Bırkleyn Köprüsü Mevkii'nden dün saat 16.30 sıralarında bir grup PKK'lı yol kesti. Silah tehdidi ile durdukları araçtakilere kimlik kontrolü yapan, PKK'lılar örgüt propagandasında da bulundu. Olayın duyulması üzerine bölgeye askerler gönderilerek operasyon başlatıldı. Kırsal alana kaçan PKK'lıların bulunduğu alanlar Kobra tipi helikopterler tarafından ateş altına alındı.

Diyarbakır Valiliği, çıkan çıtışmada 1 erkek PKK'lının ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı. PKK'lı ile birlikte 1 keskin nişancı tüfeği Kanas, 1 Kalaşnikof tüfek, 1 el telsizi ele geçirildi. Açıklamada, "Havanın aydınlanmasını müteakip arama ve tarama faaliyetine başlanılmış olup arazi araması devam etmektedir" denildi.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 6 Ekim 2011; 18:20:12 >

• Gebersin şerefsizin evletları.
  • die mf die
  • Yerleri belli gidin temizleyin..
  • Haber başlığını görünce aklıma acaba pkk'nın Vasiliy Zaitsev'inimi öldürdük diye düşündüm.
  • bu pkklı keskin nişancı kadınların bir memesini kesiyorlarmış diyorlardı lan bi ara, doğru muydu acep aklıma geldi şimdi
  • Beyler ben Kanas diye bi tüfek olmadığını düşünüyorum.sniperlara verdiğimiz genel bi ad gibi bi şey.modeli kanas olan bi silah var da ben mi bilmiyorum yoksa ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanas diye buna diyorlar genelde

http://en.wikipedia.org/wiki/Dragunov_sniper_rifle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bu pkklı keskin nişancı kadınların bir memesini kesiyorlarmış diyorlardı lan bi ara, doğru muydu acep aklıma geldi şimdi

Kanasçı Leyla

Irak'ta bir memesini aldırdığı söyleniyordu; ama bu militan gerçek mi, bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 6 Ekim 2011; 18:44:13 >
  • quote:

bu pkklı keskin nişancı kadınların bir memesini kesiyorlarmış diyorlardı lan bi ara, doğru muydu acep aklıma geldi şimdi

samsun'un tarihi hakkında bir belgesel izlemiştim. yanlış hatırlamıyorsam çooook eski zamanlarda "okçu" kadınlar sağ veya sol göğüslerini kesiyorlarmış. onların geleneğini sürdürüyolar sanırım, tabi var ise öyle bir şey.
  • quote:

Yüksekova'da askerlik yapan bir arkadaşım doğruladı bunu.Böyle bir şey var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.