Şimdi Ara

SON DAKİKA: Onyewu Milan'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin uzun süre peşinden koştuğu Onyewyu, AC Milan'a transfer oldu. Amerikalı stoperin İtalyan ekibiyle 3 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi.
    Transferde sürprizlere her zaman açık olmak lâzım. Konfederasyon Kupası'nda Amerika Birleşik Devletleri formasıyla dikkatleri üzerine çeken Oguchi Onyewu; Fenerbahçe, Ajax, PSG, Marsilya, Birmingham, Fulham gibi kulüplerle görüştükten sonra büyük bir sürprize imza atarak Milan'la anlaştı.

Standard Liège'de forma giyen; ancak Belçika takımıyla olan sözleşmesinin süresi dolan Onyewu'nun transferi, Milan'ın resmî internet sitesinden yapılan bir açıklamayla duyuruldu. Açıklamada, "Milan Kulübü, Oguchi Onyewu'yla sözleşme imzaladığını kamuoyuna duyurur. ABD Milli Takımı oyuncusu kulübümüzde 30 Haziran 2012 yılına dek sözleşme imzalamıştır" denildi.

Fenerbahçe'nin 2.3 milyon avroluk teklifini kabul etmeyen Onyewu'nun, İtalyan devinden alacağı ücretse şimdilik bilinmiyor. 2004 yılından bugüne dek Standard Liège'de forma giyen 1.96lık stoper, 2007 yılında kiralık olarak Newcastle'da oynamıştı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yetişen 27 yaşındaki Onyewu, Avrupa'daki futbol kariyerineyse 2002 yılında transfer olduğu Fransa'nın Metz takımında başlamıştı.

• berlisconi transfer yapmıcaz demişti devlet başkanınada güvenemicez artık italyanınnn
  • milan transfer yapmazsa bu sene neyapabilir..yapmak zorundalar çok açık belli oluyo kadroya bakınca
  • Taraftarlar idmanda sis bombası falan atıp yönetimi protesto etti transfer istiyoruz diye sıkıysa yapmasınlar.
  • hayret nasıl olduda 35 yaş altı transfer yaptılar
  • Tam takımına gitmiş.Bana göre gidebilecğei en iyi takıma gitmiş ve Milan'da başarılı olacağından hiç şüphem yok.
  • Hayrını görsünler.Ama bence Onyewu Milan' ın adamı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

hayret nasıl olduda 35 yaş altı transfer yaptılar

ben manchester'dan Ryan Giggs'i felan alırlar diye düşünüyordum. beni mahçup ettiler
  • AC Milan huzurevinde yaşıtlarını bulamacağı için zorluk çekecektir muhakak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.