Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Ağustos 2018; 21:50:58 >

• kuzey kore sandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 7 Mayıs 2017; 17:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisreomdine

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

güzel birbirlerini yok etmeleri dileğiyle dünyada sadece avrupa kalsın adamlar her açıdan güzeller konum olarak güzeller dış görünüş olarak güzeller kültür eğitim olarak güzeller refah olarak güzeller diğerleri de israftan başka birşey değil.

Kurtuluş savaşı sırasında Pakistanlıların bize yardım ettiğini bilmiyorsun galiba ? Aynı zamanda bizi kardeş ülke olarak gördüklerine de bilmiyorsun sanırım :)

Pakistan ve Afganistan ikiside kardeş ülkedir. Bu konuda barışın sağlanmasına yardım etmeliyiz, bu iki devletin savaşması kabul edilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

quote:

quote:

güzel birbirlerini yok etmeleri dileğiyle dünyada sadece avrupa kalsın adamlar her açıdan güzeller konum olarak güzeller dış görünüş olarak güzeller kültür eğitim olarak güzeller refah olarak güzeller diğerleri de israftan başka birşey değil.

Kurtuluş savaşı sırasında Pakistanlıların bize yardım ettiğini bilmiyorsun galiba ? Aynı zamanda bizi kardeş ülke olarak gördüklerine de bilmiyorsun sanırım :)

Pakistan ve Afganistan ikiside kardeş ülkedir. Bu konuda barışın sağlanmasına yardım etmeliyiz, bu iki devletin savaşması kabul edilemez.

• Belcika gel

• Pakistan'da bizim gibi sınırları bol sıkıntılı bir ülke bir tarafta hindistan'la kashmir bölgesinde çatışmada bir tarafta afganlar'la arada iran sınırında'da sıkıntılar oluyor Allah yardımcıları olsun.
  • İkiside kardeş ülke, sınıfımda da 3 tane pakistanlı arkadaşım var severim kendilerini, iyi insanlardır. Ara bulucu olup gerginliği azaltmamız gerek diye düşünüyorum. Dipnot: oraların karışması her şekil ucu bize dokunacaktır. Ortadoğuda olan en ufak karışıklık bizi etkiliyor.

• pakistan azerbaycan gibi doğu turk toprağdır kayıtsız şartısız taraf oluyoruz
  • taraflardan biri pakistan olmasa beter olsunlar derdim ama pakistanlı hergeleler Türkleri sever dost ülke

• quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Pis gavurlar hep Müslüman kanı döküyorlar. İslâm aleminin sefalet içinde olmasının sebebi hep Haçlılardır Siyonizslerdir.

Daha çok içimizdeki İrlandalılar yüzünden oluyor Bazı omurgasızlar varken elin haçlısına ne gerek var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Peki Rusyanın Kurtuluş savaşında Türklere Don Atlet verdiğini biliyormusun (Bu gerçek şaka değildir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Mayıs 2017; 3:13:35 >
  • Bir kere iki ülkenin savaşmasına ve sivillerin ölümüne üzülme izle gerek.Irklarına ve dinlerine bakmadan.İkincisi Afganistan ve Pakistan ülkemizde köklü bağları olan devletlerdir.Evet bir Taliban sorunu her ikisinde var ama oraya Taliban'ı sokanda Batı'dır.Yani sözlerin her şeyden önce insanı değil.

• Türkiye nin devreye girmesi gerek. fakat Erdoğan saray entrikalarından ve Akp nin ve kendi arkasını toplamaktan vakit bulabilir mi onu bilemem.

• Müslüman devletler bilim ve ilim ışığından ayrıldıkları için karanlıkta birbirlerini daha görmeden savaşıyor ve kaybediyorlar. 1,5 milyar civarı müslümanın bu halde olmasının en büyük sebebi dinlerini gerici bir zihniyette yaşayıp beş kuruş etmez insanların arkasından gitmeleridir.

Siz hiç bir konu üzerine arge merkezi açan dini bir topluluk gördünüz mü ?

İşte OKU diye başlayan bir dinin okumayan cahil insanlarının sonu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.