Şimdi Ara

SON DAKİKA: İdlib'de 33 ŞEHİT var. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
3
Favori
141.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
747 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün teskereyi kabul etsinler diye baskı yapan sözde vatanseverler bugün niye kabul ettiniz diye soruyor.

garip

Ne işimiz var idlibde çok merak ediyorum. Türk Askeri kendi ülkesinin dışında ne yapıyor.. Rusla savaşa girebilecek gücümüz olduğunu mu düşünüyoruz nedir anlamıyorum...

İnşallah geri çekiliriz ve daha fazla vatan evladı şehit olmaz...
    | MSI B560M PRO-VDH WIFI | Intel I7 11700KF | Crucial 8GBX4 3600Mhz | RTX 3080 ROG STRIX | Xigmatek Platinum 1200W | | CM HYPER 212 | Kingston SKC3000 1TB | Samsung Odyssey G7 | Corsair 4000D Airflow | Logitech G910 | Logitech G900 | Logitech G933 | 14" F20 116I |
  • Ulan baltacı mehmet paşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: celebic

Bugün bakanlardan ÇOK PİS KINAMA mesajları bekliyorum.

Şöyle ki;

- Sabrımızı test etmesinler,
    - Bizi sınamasınlar,
    - Karşılığını kat kat ödeyecekler,
    - Kanımız yerde kalmayacak,
    - Bunun hesabı sorulacak,
    - Şehitler tepesi boş kalmayacak (madem öyle askerlikten kaçan oğullarını gönder ilk önce)

Bu savaş durumu ekonomik gidişata bahane oldu artık istediği vergiyi koyar, istediği kesintiyi yapar. Bu halkın gerçekleri görmesi için daha kaç şehit vermemiz gerekiyor ya da daha ne olması gerekiyor?
    Aynen Bunları söyleyecek. Sonra mercedese atlayıp Sarayına gidecek. Yandaş Lağım medyası da gerekeni yapacak.3 gün sonra da unutulacak.

Klasik AKP zihniyeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mültecilerin sınırı geçmesine izin verdik ama Yunanistanın bunları içeri alacağının garantisi var mı? Kaçak yollar haricinde legal olarak nasıl geçsinler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pactasund -- 28 Şubat 2020; 12:24:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

33 şehitten fazla olduğu yönünde yabancı medya kuruluşlarının haberleri var bizde bilgi geç akıyor
    Şelale gibi akmışlar başkasının toprağına ama bilgi akmıyor, 5G'nin gelişini yavaşlatılıyor, ekranlarda eski tarz ifadelerle gericilik üzerine gericilik yapılıyor ve yine otoriter bir görünümle sansür uygulanıyor. Kendini sindirerek yaşamak da buymuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ülkenin Milli savunma bakanı var.
    Ülkenin her fırsatta ortaya çıkan danışmanları var.
    Ülkenin Genel Kurmay Başkanı var.

Ama açıklama yapan VALİ.

Mesaj bu kadar.

ha 1 can ha 100 can fark eden birşey yok...

Giden bizim abimiz babamız dayımız amcamız eşimiz kardeşimiz..
    Eskiden " Devlet Adamlığı " vasıflarına haiz kişiler devlet mekanizmalarında yer alırlardı,oturuş kalkışlarından,üsluplarına kadar yansımıştı bu durum;bir ağırlıkları ve vasıfları olurdu.2 apartman dairesi ile bu Dünya'dan göçüp giden haram yememiş Ecevit ve dahi seviyesinde bir devlet adamı olan Erbakan gibi 28 Şubat tezgahında,kitleleri sokağa dökmeyip bir infial yaratmayıp;Devletin bekası için siyasi kariyerini silen fedakar devlet adamları artık zor çıkar bu topraklardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 28 Şubat 2020; 12:33:28 >
    Ülkenin kapısı mı varda tutsunlar ? Koca sınır boş buldukları yere girecekler, zaten yunanistanda durmazlar ilerleyecekler.

Orijinalden alıntı: Josepth

Arkadaşlar mültecilerin sınırı geçmesine izin verdik ama Yunanistanın bunları içeri alacağının garantisi var mı? Kaçak yollar haricinde legal olarak nasıl geçsinler?
    keşke arafta kaybolsalar
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Arkdaş Natonun 5. Maddesi sadece Abd savaşa girince mi işleyecek ? Hatırlatırım Afganistanda bir Abd topragı degildi ve 5. Madde çokta güzel işletildi. O yüzden kimse anlatmasın yok orası bizim toprak degil diye madde işlemez geçin bunları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rusya bizle gorusme gundemimiz yok dedi aksamina askerlerimiz vuruldu,halen dostum putinmi diyecekler?yine mi kandirildik ?ek olarak aklima takildi ,suriye siniri icinde ucan ucaklari bizim radarlardan goremiyormuyuz?

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Bahsettiğim şey tam olarak bu. Ne yazdığımı, ne demek istediğimi anlamıyorsun bile. Twitter'a girdin mi hiç? Şehit haberini ilk paylaşan hesap sahibine edilen küfürleri görsen için acır. Adamın ne anası kalmış ne 7 sülalesi. Hesap sahibi sonunda küfürlere dayanamayıp hesabını kapatmış yada devlet kapattı bilmiyorum. Sonra vay efendim neden hesap kapandı kaçtı bu çocuk diye daha fazla küfür. O küfürleri yazanlardan yakşaşık bi 30-40 tanesinin profiline girdim. Tahmin et bakalım hangi zihniyetteler? Ben söyleyeyim. Hepsi arap sevici akpli. Bir Türk olarak askerlerimin şehit haberini TSK'dan önce Reuters üzerinden alıyorsam, yandaş medya koyunları çomarları saçma haberlerle kandırıyor ve bilinçli muhalif fikirlere inat İnternet erişimine kısıt getirir haber alma özgürlüğümü kısıtlıyorsa benim değil sizlerin değişmesi gerek. Ha ben vpn kullanıp yine giriyorum. Çünkü çomar değilim. A haberle beslenmiyorum. Hep dediğim bişey var. Ne ekonomik ne askeri nede siyasi hiçbir olgu ve sonuçun sebebi dış mihraklar değil, direk olarak recep tayyip ve ona oy veren kitledir. Ekonomi bu halde ise, dolar 6,25 ise, tüm komşuları geçtim dünyanın çoğu ile kavgalı isen sebebi ben değilim sen ve oy verdiğin adamdır. O askerlerimiz orada şehit düştü ise sebebi benim değil senin zihniyetindir. Sınırlarımız içinde bir saldırı olsa anlarım, ortak olalım tek güç olalım derim. Ama muhalefet partileri bas bas bağırıp "Suriyede işimiz ne?" diye sorarken senin başkanın çıkıp "siz bu işleri bilmezsiniz" diyorsa ve üzerine benim 33 mehmetim orada can veriyor, niceleri yaralanıyorsa bunun sebebi ben değil tayyip ve ona oy verenlerdir. Biliyorum ne yazarsam yazayım dinlemeyeceksin çünkü yıllardır dinlemiyosunuz. Tek diyeceğim yazıklar olsun

Alıntıları Göster
    He yani senin bu yazından şunu mu anlamalıyız insanlar tuttukları partilerden sorumlumudur ? Arkadaşlar siz nerede yaşıyorsunuz allah aşkına bugün a partisini tutan yarın b partisini tutmakta özgürdür . Bugün 10 yıl önce oy verdiğim partiyle fikirlerim uymaya bilir uyuşmaya bilir kalkıp sen beni hangi hadile bu konuda yargılaya biliyorsun. Benim suriye konusunda karşıt görüşlü olmadığımı nereden biliyorsun. Bugün bir seçim olsa belkide verenler bir daha oy vermeyecekler çünkü politikacıların günü gününü tutmuyor diyorum ben. Bugün senin savunduğun politikacının nereden biliyorsun yarın aksini yapmayacağını ? Kalkıp o günde onu savunacak mısın yoksa yaptığı yanlışın karşısın damı duracaksın. Ben şuan da tamamen akp karşıtı bir insanım zamanında oy vermiş olmam şuan ki davranışlarını onaylıyorum anlamına gelmez gelemez . Bu zihniyetten sizler kurtulmadıkça insanları yaftalamaya devam ettikçe yurtta sulh olmaz ki cihanda da sulh olsun. İlk önce içimizde birlik beraberliği savunmalıyız . Bizler daha doğru düzgün siyaset bile tartışamıyoruz ki o yüzden bırakın bu farklılaştırmayı insanları yaftalamayı.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.