Bildirim
Son Dakika Gökhan Töre Beşiktaş'ta
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hayırlı olsun -
1 yıl kiralama + 5 m euro opsiyon güzel olur. (Max 5) -
quote:
Orijinalden alıntı: _kartal_07
hayırlı olsun
İnşallah öyle olur ben çok istiyodum bu transferi -
ntvspor.net
https://www.youtube.com/watch?v=DQo5nN9qMhI -
Sanırım kadro bu olacak:
Tolga, İsmail, Aykut, Sivok, Hilbert, Holmen, Fernandes ,Oğuzhan ,Olcay ,Gökhan Töre, Almeida
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gökhan Töre'de bal yapmayan arı potansiyeli görüyorum. 3-4 sene önce bizde öynayan Giovanni Dos Santos'a benzetiyorum. -
Beşiktaş ın hızlı yerli kanat oyuncuları var çok güzel bir avantaj, hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-
Sanırım kadro bu olacak:
Tolga, İsmail, Aykut, Sivok, Hilbert, Holmen, Fernandes ,Oğuzhan ,Olcay ,Gökhan Töre, Almeida
Holmen cık.. -
Defansa takviye yapılsa gayet güzel kadronuz var.
oğuzhan fernandes ikilisinin yanında bir defansif ortasaha tamamdır.
birde bitirici ayaklarını kullanan forvet lazım, malum almeida kafasından başka biryerini kullanamıyor -
Holmen FB ile imzalamış diyorlar o ayrı konu da,
Gçkhan Töre yi çok çok beğeniyordum. Takımımıza geldiği için çok mutluyum. Olcay ile Gökhan töre açıklarda muhteşem iş yapacaklar inşallahj
-
Hele bi imza atsın -
quote:
Orijinalden alıntı: serhanuygur
Holmen FB ile imzalamış diyorlar o ayrı konu da,
Gçkhan Töre yi çok çok beğeniyordum. Takımımıza geldiği için çok mutluyum. Olcay ile Gökhan töre açıklarda muhteşem iş yapacaklar inşallahj
Ferdi - Oğuzhan
Töre - Olcay
Mustafa
Ben bu adamların pas organizasyonu yaptıklarını düşünemiyorum
-
Bu arkadaşı neden bu kadar cok isteyen var anlamıyorum sanırım milli takımda dikkat çekmesi.Yanlıs hatırlamıyorsam kariyeri boyunca 8 gol atmıs 7 asist yapmıs,performansını beğenmesemde bu sene onun mevkısınde oynayan Holosko 12 gol 6 asist yaptı.Bu adamnı cok macını izledim ben kefilim diyebilecek biri var mı? -
Quaresma nin Türk olaninida aldik, yetenek acisindan soyluyorum. Ayrica hakiki besiktasli. Bir oyuncu inşallah çok başarılı olur, hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: [ILKER]
Bu arkadaşı neden bu kadar cok isteyen var anlamıyorum sanırım milli takımda dikkat çekmesi.Yanlıs hatırlamıyorsam kariyeri boyunca 8 gol atmıs 7 asist yapmıs,performansını beğenmesemde bu sene onun mevkısınde oynayan Holosko 12 gol 6 asist yaptı.Bu adamnı cok macını izledim ben kefilim diyebilecek biri var mı?
Bundesliga'da sezon boyunca en çok pozisyona giren oyunculardanmış kendileri ayrıca.. (Oynadığı sezon) -
Kiskandin iyi oyuncu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: [ILKER]
Bu arkadaşı neden bu kadar cok isteyen var anlamıyorum sanırım milli takımda dikkat çekmesi.Yanlıs hatırlamıyorsam kariyeri boyunca 8 gol atmıs 7 asist yapmıs,performansını beğenmesemde bu sene onun mevkısınde oynayan Holosko 12 gol 6 asist yaptı.Bu adamnı cok macını izledim ben kefilim diyebilecek biri var mı?
Olcay için de aynı şeyler söyleniyordu ama sonuç ortada.
Gökhan Chelsea altyapısında yetişmiş, fanatik Beşiktaşlı ve yerli statüsünde. Çok maçını izlemedim ama izlediğim maçlarda gördüğüm kadarıyla iyi adam eksiltiyor ve süratli bir futbolcu. İşyapar bence.
Gökhan'ı bende çok beğenirdim.Umarım transfer netlik kazanır.
İnşallah hayırlısı olur ama yeni TD belli değilken niye böyle bir transfer yapıldı?
Benzer içerikler
- başkasının passoligiyle maça girmek
- mühendis oktay sebahattin şirin
- galatasaray ne demek
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- beşiktaş dizi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X