Şimdi Ara

Son Dakika gelişmeleri(Olaylar çıktı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ta taraftar yolu kapattı Onbinler kazanda

Şairler Parkı

Beşiktaş Kartal Yuvası tarihi bir rekor kırmak üzere.

UĞUR BORAL TAKIMA DESTEK VERMEK ADINA TAKIMLA BERABER ŞUAN ÜMRANİYEDE TAKIM OTOBÜSÜ İLE İNÖNÜYE GELECEK.

Çevik kuvvet ile taraftarlar kapışıyor.

Kapalı önünde olaylar çıktı polisin müdahelesi var.

Çevik kuvvet biber gazı kullanmaya başladı kapalının önü tamamen karıştı taraftarlar saldırıya geçti.

Çevik kuvvet kapılara yüklenen taraftarları gözaltına almaya başladı.

• Sanırım biletsizler yükleniyormuş
  • Üstümüze biber gazı sıktılar burda durum çok kötü insanlar zehirlendiler Beşiktaş taraftarına biber gazı sıkılıyor....
  • Kuzen orda suan. Konustum kimsede bilet yok dio kapilari kiricaklar galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Üstümüze biber gazı sıktılar burda durum çok kötü insanlar zehirlendiler Beşiktaş taraftarına biber gazı sıkılıyor....

polisin hangi işi doğruki arkadaş

• STADIN ÖNÜNDE VE ÇARŞIYA DOĞRU GIDEN YOLDA POLİS MÜDAHELE YE DEVAM EDİYOR .. BİBER GAZI İLE NEFES ALMAKTA ZORNANLAR JOPLANANLAR HERŞEY VAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Durumu kötü olanlarda varmış baya bir taraftar etkilenmiş.
  • Taraftar stadta ki yerini almaya başladı.

• Astım hastalarının stadın çevresine yaklaşmamaları yönünde uyarılar yapılıyor.Çevik kuvvet aşırı miktarda biber gazı kullanmış durumda.
  • Sairler Parki ilk defa bu kadar kalabalik akaretlerde insan seli var

• Hangi işimiz ne zaman doğru olacak acaba?
  • Biletsiz olanlar kapılara yüklenirse Polis'in de müdahale etmesi gayet normal arkadaşlar.
  • STADA GIDERKEN KAZAN''IN ÖNÜNDEN GITMEYIN ŞAİRLER PARKI NIN ORDAN YUKARDAN DOLAŞIN KAZAN''IN ÖNÜ TAMAMEN KARIŞTI .. POLİS COK SERT MÜDAHELE EDIYOR ..
  • Son dakika kareleri ; Biber gazı yiyen küçük bir kartal

• takim otobusu akaretlerde kaldi, Samet Aybaba yetisemiycez vs dedi, otobusteki bir adam saatini gosterdi taraftar yolu acti

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Biletsiz olanlar kapılara yüklenirse Polis'in de müdahale etmesi gayet normal arkadaşlar.

Malesef katılmıyorum size. Polis bir çok olayda orantısız güç kullanmaya başladı. Orada masum insanlar, eşleri ve çocukları da etkileniyor biber gazından. Toplumsal olaylarda sakinleştirmek bir yana, insanları tahrik eden, biber gazı kullanarak, olaylarla ilgili - ilgisiz bir çok insanın hayatını tehlikeye sokabilecek müdahalede bulunan polisi kesinlikle haklı görmüyorum. Hep birlikte biber gazı denen bu silahın kullanımının yasaklanması için mücadele etmeliyiz bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • polise zaten diyecek bir şey yokta bira içerek sapıtıp şişeleri polise yağdıranları da kınıyorum ben
  • Türk polisinin olduğu yerde can güvenliğiniz yoktur, Allah yardımcınız olsun.
  • Olaylar kazan önünde başladı hala devam ediyor. Taraftar sürekli polisi tasliyor Polis müdahale ediyor. Sonra taraftar dağılıyor 5 dakika sonra tekrar aynı görüntü. Yarım saatten fazla oldu hala devam ediyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.