Şimdi Ara

SON DAKİKA: Ayasofya'nın ibadete açılması için verilen araştırma önergesi AKP oyları ile reddedildi. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
17.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
327 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

ya en komiği bu adamlar tek adam sistemini getirdi, khk denilen bir şey çıkardılar tek adamın iki dudağına bakıyor her şey. tak bir kelime ediyor yarına kanun oluyor.

ama akpliler zannediyorlar ki halen ayasofya'yı camii olarak açabilmek için meclise bilmem neye ihtiyaç var. kardeşim rte zaten bu gücü çoktan kendine aldı. isterse yarın orayı sinagog ilan eder, bu akpliler gider onu da alkışlarlar zaten.

halkı uyutmak için bu ayasofya mevzusunu piyasaya çıkarıp çıkarıp duruyorlar ama ne hikmetse bir türlü camii olarak açılmıyor.

cidden aklım almıyor. bunlar da halen savunuyor. zannediyorlar ki muhalif kanat engelliyor akpyi

Alıntıları Göster
    Gerçekten anlamayan bir tayfa var. Bunlara ne kadar anlatırsan anlat anlamamakta ısrar ediyorlar. Birde herşeyin farkında olup çıkar için savunan tayfa var. Buradakilerin çoğuda öyle zaten. O yüzden boşuna uzun uzun yazmayın kimseye hocam. Ben bıraktım artık. Değmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

hahahaha bu da klasik verecek cevabı olmayınca cevap vermeye tenüzzül edilecek bir insan değilsin neyse kardeş sen blokla geç boşver ama son bir şey söyleyeyim 360 derece dönünce aynı yerde oluyorsun haberin olsun.
    Evet. Tam olarakta ondan bahsettim zaten. 360 derece dönersiniz diyorum. Artık ne anlam çıkartırsanız

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    kardeşim adamlar Ayasofya'nın açılması için önerge vermediler, Ayasofyanın açılması ile ilgili araştırma komisyonu kurulmasını talep ettiler. şimdi bu tamamen algı oluşturmak için kitlesini kandırmak için yapılan bir hareket çünkü araştırma komisyonu kurulması ve araştırma yapması belki de 1 yıllık bir süreç ama ak partili grup başkan vekili 2 Temmuz da danıştay kararı olduğunu ondan sonra gerekli adımların atılacağını söylüyor, yani 25 gün sonra çözüme kavuşacak bir olay için 1 yıl sürecek bir araştırma komisyonunun amacı sizce nedir???
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    sağlıcakla kalın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Baksana amacsıztrol karşı çıkmadığı için eleştirmiş. Olayı niye sulandırıyorsunuz diyor. Tam TROL

Alıntıları Göster
    Trol bellek yetersiz uyarısı vermiş

• 20 temmuzda bir başlık açmayı ve yapacakları hamleleri günbegün takip etmeyi planlıyorum,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tigers615 T kullanıcısına yanıt
    Aynı hukuki süreç Kariye müzesi-kilisesi için de oldu.

Danıştay da çoktan karar verdi ve müze yapan bakanlar kurulu kararını iptal etti.
    Peki sonra ne oldu yazar mısın

Sen yazmazsan ben yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    valla tam olarak bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla önce Danıştay talebi reddetmişti daha sonra idari kurul mu ne reddedilen kararı bozmuştu, aynı süreç Ayasofya için de işleyecek gibi emsal karar olur mu diyorsan olma ihtimali çok yüksek bu nedenle de ak parti az bekleyin 25 gün sonra ne olacağı belli olacak diyerek önergeyi reddetti, şimdi ben sorayım bir araştırma komisyonun kurulup rapor hazırlaması ne kadar zaman sürer? sürecek x zamanı mı beklemek daha mantıklı 2 temmuz'u mu?
  • Burada ayasofyanın ibadete açılması sizi niye rahatsız ediyorculara tükürüklü bir işaret çekmek istiyorum.

• ne yapıyorsunuz siz ya? öyle şap diye açılır mı? daha rantını yiyemediler. şöyle bir dallandırıp budaklandırması lazım. tayyibin meydanlara çıkıp hönkürmesi lazım. arapça laflar ederek kendilerini kutsamaları lazım. olur mu böyle kuru kuruya açılış!!! cık cık cık.
  • Adamlar artık öyle aşmış ki tepki gelmeyeceklerini bilseler Allaha inanmayı kendilerinin iznine tabi tutacaklar

• ben nasıl seni bloklamayı unutmuşum akpandası seni
  • Doğru tespit ama bunu anlaması gereken Akp'li ve Mhp'li kesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Ip kadar durumdan vazife çıkarma meraklısı bir parti görmedim.

Ha bir de bakin bunların bir kaç günlük twitlerine

Dini siyasete alet etme ..... laga luga larından öte bir şey görmezsiniz. Ama olayı sulandiracaklar ya meclis araştırma onerg3si veriyorlar. Gerçekten istedikleri bir şey mi? Evet diyenleri görebilir miyiz? Ama işte birisi yapacağım diyince ilk vizonteledeki karakter gibi

Yemin ediyorum benim aklıma gelmişti
    Misali atlayan bir siyasi irade

Konu başlığı tabi ayrı bir durum. Araştırma önergesi verilmiş ama arkadaş sanki açılması için karar iştenmiş te reddedilmiş gibi yazıyor.

Forum 3 gündür Ayasofya açılacak diye ağlarken
    Şimdi açılmayacak? Diye ağlıyor.

Dini bütün müslüman gardaşlarım benim. Gözlerim yaşardı.

Tabi son olarak bilmeyen varsa diye yazayım. Ayasofya nin müze olması danıştay kararı ile olduğu için cami olarak açılması da ancak danıştay kararına bağlı. 2 temmuzda (yanlış bilmiyorsam) bu görüşülecek. Burda eski karar iptal edildiğinde cami olmasına engel hiç bir durum kalmayacak. Sonrası bir kaç prosedür

Adamlar koro halinde yalan söylüyor şuna bakar mısın ya. Reddedilen BIR ARASTIRMA ONERGESI ama sanki açılmaması için karar çıkmış gibi konuyorlar.

Ha bakın yarın Inşallah açılacak Ayasofya cami olarak. Yunandan çok yine bunlar zirlayacak
    iyi parti amacı belli

zaten yapılacak işlem de belli

bunu forumda konu olarak açan da haberleri yapan da meral akşener de biliyor

"hem ben dedim açmadılar" diye çarpıt, kabul olsa araştırma da olsa "ben meclise verdim de öyle açılacak" de

isteyen istediği önergeyi versin. Bu devirde yapılan bir icraat hükümetin, yapılmayan veya yanlış yapılan ise yine hükümetindir.

ama sen bunları yazdığın için trol oluyorsun

makarnacı oluyorsun

"dur seni unutmuşuz blok deniliyor"

buna rağmen ülkeyi ayrıştıran bölen yine sen oluyorsun

ne zannediyorsunuz.

hem ülkede hem de forumda böyle konularda 3-5 kişi çıkınca karşı taraf bitti kimse yok mu diyorsunuz.

inanın milet muhatap olmak istemiyor.

çünkü normal bir tartışma vs olamıyor.

tamam "Akparti herşeyi doğru yapıyor" "reis harika" vs. diyen birileri olsa da;

karşısındakilerin büyük çoğunluğu "hükümeti destekleyen herkesi" makarnacı trol blok vs diyerek yıpratmaya çalışan saygısız kimselerden oluşuyor.

güzelce konuşma ortamı bırakmadınız. bununda sorumlusunu yine başkası olarak görüyorsunuz

Kariyenin müze olma kararı bozuldu.

Kariye cami oldu mu?

Neden olmadı?

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    yani neyi tartıştığımızı tam olarak anlayamadım kusura bakma.
  • Birader, siyasetçiler umarım sözlerinde dururlar ve Ayasofya, camii olarak ibadete açılır.

Ama sana tavsiyem; konu hakkında kesin konuşma ki olası bir siyasi çark anında sende çark etmek zorunda kalmayasın...

Bu millet idam hakkında " Önüme getirsinler, imzalayayım." şeklinde ifadeleri daha unutmadı diyeceğim ama unutanlar olmuş belli ki..

Hatırlatayım daha sonra idam konusunda "halkın yüksek desteğine rağmen" o kadar kolay bir şey değil denmişti... :)

Kendinize iyi bakın.
  • Ayasofya açılınca dolar 1'e düşecek, asgari ücret 4000 tl olacakmış, kesin bilgi yayalım.

Hukuki süreç hukuki süreç denen şeyin bir manası yok.
    Aynısı Kariye müzesinde oldu. Sonuçta Kariye’nin müze kararı iptal oldu fakat müze olarak devam ediyor. Cami yapıldı mı? Yav yapamazlar. Yapsalar ne olacak? Yapılması için bir gerekçe yok bunca gelir getiren, milyonlarca insanı ülkemize çeken muhteşem tarihi eserler bunlar.

Bu emsal ortadayken hukuki süreç demenizin anlamını soruyorum.
    Bir kahekaya bakar. Bugün müze değil camidir artık dese kim ne yapabilir?
    Bir sıva çekilecek mecburen İsa ve hazret i Meryem figürlerine vesairelere. O kadar.

• Gerçekten getirisi nedir Ayasofya'nın ibadete açılmasının ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.