Bu almancı yine saçmalamış Almanyadan Cem Türkyoutube NAYLON - ATATÜRKÇÜLER #almanya #atatürk #arab https://www.youtube.com/shorts/8PILC-X8RCg?si=RDypdO3R1O0ECXf1< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (29. sayfa)
-
-
Yoo aksine super söylemiş nayloncu tayfaya
En büyük Atatürkçü Tarkan , ata Demirer, cem yılmaz vsvs
Neredeydi Disney de ? Aras bulut iyemli nerdeydi ?
Disney den para gelinceye Atatürk unutanlar dün aslan kesildi
İki yüzlülük derim buna
Sen ise skor da ne var ona bakıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman asalaklara laf etme cunku komsusunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu adam komedi ya gelmiş bide bana senin algını aşar diyor 40 yaşına merdiven dayamış ergen hayatı peşinde halen 2 lafından biri Bulgaristan çoh eyi yiğenim almanya fena battı yiğenim evropa bitiyor yiğenim rusya evrendeki en güçlü ülke yiğenim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 31 Aralık 2023; 2:8:59 >
Bir futbol karsilasmasi sanki savas var algisina donmus. Dunyanin onde gelen ulkeleri Araplarla, Katarla proje uretiyor, ticaret yapiyor. Biz ise Arap olunca Katar olunca irkiliyoruz. Ingilterenin futbol kulupleri sponsorlar hep arap, ingilizler aptalmi? Dunku karsilasmada ticari bir anlasma idi, her iki takimda ticari kurumlar ve birkac kurus kazanmak icin Arabistanda mac yapmak istediler, araplar onlara gelin illede burda yapin demedi. Madem bu kadar duyarlilar o zaman Arabistanda yapilacak dediginde TFF oraya gitmeyerek ve ben bu maci Ataturkun kirdigu ulkeden baska yerde oynamam diyerek koyacaktin tepkini. Ben bunu bekkedim yapmadilar!
Ulkenin bulundugu durumu hep basindakine yoruyoruzda halkin durumuda ortada, en uyanik hep biz olacagiz. Cok zor bir milletiz, herseyin acigini ariyoruz. Her olaya ideolojik bakiyoruz, herseye sazan gibi kanip atliyoruz bu yuzdende kolay yonkendiriliyoruz cunku mantigimizla degil duygumuzla hareket ediyoruz. Duygusuyla hareket edenler hep kaybeder, yonetilirler. Yonetilmemek icin mantikla hareket etmen gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 31 Aralık 2023; 2:19:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
bu durumda sen onlara açıortay oluyorsun? ben tensörüm kardeş. senin çapın çevren bana yetmez :) bak sana yancı da bulmuşsun ki aslında o seni bulmuş, adam blinken gibi israil'e destek arar gibi destek arıyor . 9 10 aydır almanya'da muhtemelen, işte kardeş kardeş alman ekonomisi gözlemlerini anlatsın sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 31 Aralık 2023; 2:35:53 > -
@Periah
Hangi Ataturkculere? Benim Ataturkcu olmadigimi nerden cikariyorsun? Benim tepkim tabela Ataturkculerine.
Fetö 40 yildir devlete sizmis, Evren darbesinden sonra her ne hikmetse hersey ona yaramis. Ecevit donemini
hatirla o donemde feto guclu idi, AKP sayesinde ise baska bir seviyeye ulasti, orduya sizdilar , devlete sizmalar pik yapti.
Bizim gibi insanlarla neyi kastediyorsun anlamiyorum CHP yinkastettigini sanmam pkk ya karsi bildiriye imza atamiyor. Baykal CHP si olabilir bu benim cizgimede yakin. Ordunun icindeki gercek vatansever Ordu mensuplarina operasyon yapip Orduyuda bozdular. En can yakici durumlardan biri Kuleli Askeri Lisesinin kapatilmasi, boylesine koklu bir Askeri Liseyi kapadilar.
Son 20 yilda en buyuk darbe ise halkin ahlakina vuruldu, muthis bir ahlaki cokus var ulkede. Bunu depremlerdede gorduk. Bir kaos ciksa savas gibi ilk millet birbirini talan edecek gibi.
Batiya yanasmak kolay, alirsin bir 5 milyon multeci daha severler bizi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Mevlananin unlu bir sozu var sana uyan iste ondan anladin sen onu.
mevlanadan söz var. ama ben daha ilerisinde takılıyorum :) tabi anlamadın değil mi sana az önce yazdıklarım sana baya yabancı geldi? anlıyorum. bak yancı arkadaş orada. 8 9 aydır almanya görmüş, sana almanya anlatsın işte.
bana bulaşma hacı :) karşında muhtemel 120-125 iq oranına sahip ki bu testi alman akademisinde almanca sınavda yapmış ( sonuçta >105 yazıyordu.) ve son 10 almanca soruyu anlayamamış olduğundan yapamamış ve buna rağmen bu skoru almış biri var. bak b2 yazılı testine girdim >50%, matematik sınavına girdim >70% çıkarmış biri var. yani o yüzden bana bazı konularda bulaşma. ben insan kırmayı sevmem, gücendirmeyi sevmem. az çok yazımdan da anlamışsındır nasıl biri olduğumu. aha bak çok övdüğün almanya'da bir gün içinde 2 saat uyku ile girdiğim testin sonuçları bunlardır.
ya almanya çok geri, ya ben çok ileriyim.
o yüzden rahatım kardeş. o yüzden , job center beni seve seve işimde çalıştıracak. ben de keyfim gelince bana önerdiği işlere başvurucam ki gerçi daha önermeye de başlamadı :D rahatım yani. işte günde 1 saat amerika'dan remote iş yapıyorum. ayda 500 dollares de yandna geliyor. yetiyor bremın. istesem 1000 dolar da yaparım. ama gerek yok. finansamt'a takılmamam lazımke.
işte sen çalış öde benim yerime vergileri. ben 5 sene çalıştım ödedim. sen devamke.
3 çocuklu afgan çocuk başına 640 euro alıyorke, yani sana 1920 euro vergi ödemek sadecve bir afgan için düşüyorke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 31 Aralık 2023; 2:55:27 >
-
B2 alsan ne yazar bir tane bir yabancı kadın vardı b2 almıştı ama almancası benden daha kötüydü konuşmada eli kalem tutmayan suriler bile b2 alıyor istersen beğenme jobcenter paranı 2 ay kesecek yeni yasa çıkarsa iş beğenmezsen
Bedevi @kerimcem boş yapma, Fatih Ürek senden daha çok erkektir. En azından senin gibi neyi savunacağını şaşırıp günde 50 takla atmıyordur.
Burada böyle aklın olmayıp boş fikirlerini bile rahatça beyan edebiliyorsan Atatürk sayesindedir, memnun değilsen arap kardeşlerin az uzakta git yanlarına hak ettiğin yönetim şeklini yaşa kardeşlerinle.
-
ben b2 almadım. okumanla sorun var senin. beni job center, oraya geçince bir akademiye gönderdi. ben ders görücem sanırken beni sınava soktular. zaten geceden uyumamışım 2 saat uyku ile gittim girdim.
gerçi londra'da master döneminden ve bg üni döneminden uykusuz kalmaya alışığımdır da ... işte aladın.
iş beğenmeyenler şöyle: job center'a kayıtlısın ama bir mesleğin yok. gönderilen işi beğenmezsen mecbursun. sonuçta 12 milyom multajia sen var bakmak, vergi ödemek... anlıyor sen beni? bende durum farklı. beruflich olarak ben kendi işimde bulucam.
atıyorum iki üç yere. yetiyor bana . diyorum 3 firmaya gönderdim cevap gelmedi. ama aslında atmıyorum zaaaaa xd 1111111 ( en son 2010 larda ergenler böyle yapıyordu. umarım fazla değişim olmamıştır) kandırdım yapıyorum.
son paragrafta umarım senin döneme yakın denk getirmişimdir.
-
Nami diyar Muzafer senmisin?
https://www.tiktok.com/@sef_bipuskutmuskut_varmi/video/7186837653352910086?_t=8id1fWmq7KD&_r=1
bunu nerden buldun? ! komikmiş. gece gece güldüm uykum dağılacak. neyse "bu videoyu bilecek kadar nerelerde takıldın" vs yazmıycam da , ama iyi güldüm. evde milleti uyandırıcam. tiktok da yapıyorsun yani ? :)
hadi cümleten sağlıcakla.
-
Yalnız araplar iyi tohumlanmış ülkede, böyle bir olayda bile savunanlar var. Gerçekten enteresan.
-
Yalnız ben şunu anlamadım. İki tane Türk takımı birbirine karşı oynuyor peki bunların Suudi Arabistan'da ne işi var? Yatırımcı mı aranıyor?
-
Arabistan egemenliğimize kasti saldırı yapıldı diyip özel şirketleri, türk şirketleri ve sanatçılarla olan antlaşmları teker teker fesih ediyor,ultra duyarlı Atatürk koruyucusu ve yaşatıcısı Koçunuz acaba arabistanda bir bakkal dükkanı dahi kapamışmı?
Yahudi planıydı arabistanla araplarla aramızı bozmak,arap olan gazzeye desteği halkta bitirmek bizim halk pek yemedi ama suudlar daha fazla yemiş gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 12:41:19 > -
40 yaşındayım hayatımda hiç görmedim,googleye baktığımdada kurucu lider baskılı formayla yabancı ülkede oynamayı afrikada bile göremedim, dünyada mucidi kimdir acaba bunun biri bana yardımcı olabilirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 12:55:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X