Şimdi Ara

Son dakika!!! 6 Oyuncu Akhisar macı kadrosuna alınmadı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Krasic, yobo, meireless, semih, egemen ve mehmet topal akhisar maci kadrosuna alinmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Krasic ne ara sakatland
  • Duzeltme : Mehmet topuz alinmadi arkadaslar mehmet topal oynuyor.

• Hadi Aykut neyse de bu yanındaki organizmalar ne boka yarıyor.Ne kondişyon yüklenebiliyor ne sakatlar hemen dönüyor.Tüm teknik heyetini topla bir tane adam etmiyor.
  • Bir sorun biter diğeri başlar, takımın üzerinde uğursuzluk var. Her şeye rağmen güzel günler göreceğiz...
  • Sir Aykut Kocaman'ın yeni fantezilerini göreceğiz.
  • Krasıcı 11 e almayabılır anlarım am 2 ay once aldıgı adamı eger sakatlık dısında bı nedenden dolayı almadıysa yıne denecek soz yok. Kanımızı kuruttun be aykut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Krasıcı 11 e almayabılır anlarım am 2 ay once aldıgı adamı eger sakatlık dısında bı nedenden dolayı almadıysa yıne denecek soz yok. Kanımızı kuruttun be aykut.

yeni takıntısı krasiç galiba. adam birisine takmadan duramıyor, yapacak bir şey yok.
  • Kocaman, "benim tercihim değil" mi, "benim ilk tercihim değil" mi tarzı bir söz söylemiş krasic için. Kısacası bu gidişle krasic falan da kalmaz takımda. Ne yapmaya çalışıyor bu Aykut Kocaman anlamadım.
  • Krasic sakattır kesin zaten yürümeye hali yoktu son 2 maçta.Zamanla kendine gelir umarım.
  • http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerde-6-eksik-3

Yahu hadi Krasic'i oynattin begenmedim vs bi yere kadar anlarim da,Semih garibim ne yapti da kesik yedi? Adam yillardir yedek gecen 5 dakika oyuna girdi simdi kesik yemis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Kocaman, "benim tercihim değil" mi, "benim ilk tercihim değil" mi tarzı bir söz söylemiş krasic için. Kısacası bu gidişle krasic falan da kalmaz takımda. Ne yapmaya çalışıyor bu Aykut Kocaman anlamadım.

o açıklamasını dinlemiştim şunu kastetti;
    "krasiç aklımızda yoktu ama boşta olduğuna dair bize teklif geldi bizde alalım dedik aldık, fazla mal göz çıkarmaz dedik"
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Kocaman, "benim tercihim değil" mi, "benim ilk tercihim değil" mi tarzı bir söz söylemiş krasic için. Kısacası bu gidişle krasic falan da kalmaz takımda. Ne yapmaya çalışıyor bu Aykut Kocaman anlamadım.

o açıklamasını dinlemiştim şunu kastetti;
    "krasiç aklımızda yoktu ama boşta olduğuna dair bize teklif geldi bizde alalım dedik aldık, fazla mal göz çıkarmaz dedik"

Evet aynen böyle dedi ben de okudum bu haberi. Adamdaki transfer mantığına bak,bu kadar amatör yönetiliyor bu takım işte Allah seni bildiği gibi yapsın Aykut kanser ettin milleti.

• Dün Ntvspor'da Yobo ve M.Topal'ın iyileştiğini, antremana çıktıklarını ve ağrı hissetmediklerini, son durumlarada bakılıp A.Kocaman isterse bu iki futbolcuya forma verebileceğinin haberi yapılmıştı, son raporlar kötü mü geldi acaba?
  •  Son dakika!!! 6 Oyuncu Akhisar macı kadrosuna alınmadı...
  • A.Kocaman, Topal ve Yoboyu riske atmayacaktır. Avrupa ligi maçlarında onlara ihtiyacımız olacak.

Bu arada Semih büyük ihtimalle Ocak ayında takımdan ayrılacaktır, umarım Nobre ile takas yapılır.
  • "3 Tem­muz sü­re­cin­de bi­le bu ka­dar yo­rul­ma­dım..." Bu söz­ler, F.Bah­çe Tek­nik Di­rek­tö­rü Ay­kut Ko­ca­ma­n'­a ait.

http://kralspor.ensonhaber.com/aykut-kocaman-birakiyor-2012-11-02.html

Çok yoruldu çok.
  • Adamlar sakat burdan bile takıntı çıkarıyorsunuz. Aykut Kocaman Krasic'in alınması için 2 yıl boyunca çabaladı. O zaman niye bu kadar taktın bu adama gelmiyor işte diyenler şimdi de niye bu adama taktın bu kadar niye oynatmıyorsun diyorlar. Aslında cizgisini bozmayan kişi aykut kocaman diğerleri kendine bakmalı
  • Krasiç sakat olmamasına rağmen maç kadrosunda yoksa Aykut Kocaman'a çok güzel şeyler sıralarım burada.

Kesin bir açıklama gelsin ondan sonra bu topiğe tekrar gireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

Krasiç sakat olmamasına rağmen maç kadrosunda yoksa Aykut Kocaman'a çok güzel şeyler sıralarım burada.

Kesin bir açıklama gelsin ondan sonra bu topiğe tekrar gireceğim.

Aykut Yıldırım @aykutTyildirim

Krasic cocugu rahatsizlandigi icin butun geceyi onunla gecirmis.. Bugun uzgun ve yorgun oldugunu icin kadroya dahil edilmemis..

Yobo hazir degil, Egemen, Meireles, Mehmet Topuz sakat.. Semih'in yerine de hoca Bienvenu'yu kadroya almis..

Say, söv kardeşim. Amaç üzüm yemek değil ne de olsa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.