Şimdi Ara

SON DAKİKA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SON DAKİKA: Tahkim Kurulu, Zokora'nın itirazını değerlendirdi ve Emre'ye idari tedbir kararı konmasına ve incelemenin devamına karar verdi.

• böyle bir saçmalık olabilir mi maça 1 gün kalmış süresiz ceza verebilir mi saçmalığın daniskası resmen töbe töbe ya resmen Gs yi şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapıyorla kazara Fenerbahçe şampiyon olmasın diye bunlar kim bilir daha neler yapıcak.
  • Gs bu sene şampiyon olmassa kıyamet kopar. İnce ince çalısmaya devam. Gs şampiyon olur bizede Türkiye kupası verilir. Sonuc tiyatro izlemeye devam. Artık kendi takimimdanda bu duzendende tiksiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Niye eleştiriyorsunuz. Hepinizsöylemedi mi, ırkçılığa 2 maç ceza az diye, ben mi yanlış hatırlıyorum, Fb'liler öyle söylüyordu ?

Orijinalden alıntı: Winglet

fenerbahçe başarılı olmasın diye herşey yapılıyor.

Oyuncun çenesini tutamayıp insanlık suçu işliyorsa bunu ne TFF'den bilebilirsin ne de başka bir yerden.

Emre'nin ırkçılık gibi bir amacı olmadığını rakibini tahrik etmek için söylediğini düşünüyorum ancak ne benim düşüncem ne de onun ırkçı olup olmaması bu gerçeği değiştirmiyor.

Söylenmiş somut bir söz var.

Bir ihtimal daha var.
  • Volkan bilmem neresinde tutuğunda ortalık yıkılmıştı...
    Bu zencide tutuyor bilmem neresini ama ses çıkaran yok...
    Emre'yide Allah bildiği gibi yapsın.Bildiğin zekanın everesti gibi adam ya...

Orijinalden alıntı: gizlimert

Niye eleştiriyorsunuz. Hepinizsöylemedi mi, ırkçılığa 2 maç ceza az diye, ben mi yanlış hatırlıyorum, Fb'liler öyle söylüyordu ?

En başında vereceklerdi o cezayı.Maçtan önce ki gün, "ay pardon emin değiliz,biraz daha oynamasın" demeyecekler bilader.Adamı cezası bitmiş,yarın maça çıkacak,bugün diyorlar "inceleme devam etsin".Şaka gibisiniz.Biraz objektif olun.
  • Gelde ırkçılık yapma arkadaş !

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • Şimdi tahkim kurulu adaletli,süper oldu.2 maç gelince Fenerbahçe'li tahkimdi

Orijinalden alıntı: Chuckly

Şimdi tahkim kurulu adaletli,süper oldu.2 maç gelince Fenerbahçe'li tahkimdi

Tahkim değil PFDK

quote:

Tahkim değil PFDK

Tahkim Kurulu Zokoranın itirazı üzerine Emre Belözoğlu hakkında idari tedbir uygulanmasına ve dosyanın incelenmesine karar verdi

TFF Tahkim Kurulu Başkanının çağrısı üzerine 28 Nisan 2012 günü olağanüstü olarak toplanan Tahkim Kurulu gündemindeki işi inceleyerek aşağıdaki kararı almıştır.

TAHKİM... hani şu diğer antifenerci 4 te 3 cülerin Fenerli dedikleri kurum...

Emreli de Emresiz de....

Orijinalden alıntı: devito

Gs bu sene şampiyon olmassa kıyamet kopar. İnce ince çalısmaya devam. Gs şampiyon olur bizede Türkiye kupası verilir. Sonuc tiyatro izlemeye devam. Artık kendi takimimdanda bu duzendende tiksiniyorum.

Ben de iğreniyorum artık herşeyden. Yeter artık bir neşter vurulsun da kimde ne pislik varsa dökülsün, yeter ki temizlensin bu lig.

Asaletin Bize Yeter
  • oyun oynanırken kural değiştirenlerin bunu yapması gayet doğal,zaten emreye en az 6-8 maç ceza verilmeliydi en başından adam dedim dedi bir kere dönemezsin ne demişler neresinden dönersen dön dönek derler.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • quote:

quote:

Tahkim değil PFDK

Tahkim verdi bu cezayı PFDK 2 maç ceza verdi bunu Zokora tahkime taşıdı cezayı az bulup tahkimde yeniden inceleyelim diyerek incelenene kadar oynamamasına karar vermiş.

Bana kalırsa Ağız okuma uzmanı bulunamamasından daha normal bir durum bu neden bu kadar tepki alıyor?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.