Şimdi Ara

SON ÇIKAN FİLİMLERDEN İZLEDİGİNİZ BEGENDİGİNİZ FİLİMLER HANGİLERİ ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • King.Arthur. İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM ÇOK MANYAK BİR FİLİM YAWWW GLADYATÖR DEN SONRA İZLEDİGİM EN GÜZEL SAVAŞ FİLİMİ DİYEBİLİRİM...

• LAST SAMURAİ SON YILLARDA İZLEDİĞİM EN İYİ FİLM LERDEN BİRİ
  • King Arthur güzeldi harbiden, yalnız bu ormanda takılan Merlin'in elemanları bana biraz elf'i hatırlattı nedense. Hele Guinevere savaş boyasıyla, yayıyla falan.

Son çıkan filmlerden Shaun of the Dead'i beğendim. Zombi muhabbetiyle baağı dalga geçmiş ama bu "scay movie" falan gibi vıcık vıcık değil.

Bir de son çıkan sayılmaz ama CROSSROADS'u izledim. Süper film.[Britney Spears'ın oynadığı değil, bu film '86 yapımı yanılıyosam.] Hele Steve Vai ile veletin bi gita düellosu var koptum orada ya.
  • teşekkür ederim kardeşim dedigin filimleri bulmaya çalışacagım
  • bide village die bi film var çok ii diolar haftasonu gidip izlicem rapor veririm sana
  • alien vs pradeteor

kral arthur baya iyi filmlerdi
  • baya bi iyide bunun türkce dublajı çıktımıki acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: blake

alien vs pradeteor

kral arthur baya iyi filmlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu dublaj lı filmler yapay geliyor bana ben orjinal dilde divx izliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draugnar

King Arthur güzeldi harbiden, yalnız bu ormanda takılan Merlin'in elemanları bana biraz elf'i hatırlattı nedense. Hele Guinevere savaş boyasıyla, yayıyla falan.

Elfler onlardan alıntı zaten.
    King Arthur benim hoşuma gitmedi. Savaş sahneleri çok yavandı. Alien versus Predator un nesini beğendiniz ben anlamadım. Son yılların en berbat filmi seçildi çok yerde. Konu yok senaryo yok resmen sallamış adamlar. Yellen yellen ipe diz derler ya hah bu film için geçerli. Benim son zamanlarda izlediğim en iyi film 50 ilk öpücüktü. Son zamanlarda da güzel film yok gibi bişi zaten. Hep Noel e saklıyor amcalar uyuz oluyorum

• konuya gerek yok ki alien ve pradetorun olduğu yerde izlemeden geçilmeyecek film vardır(kısır holywood u savunan birşey yazdım ama işin içinde alien var yakışmadı bana)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjDeViL

King.Arthur. İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM ÇOK MANYAK BİR FİLİM YAWWW GLADYATÖR DEN SONRA İZLEDİGİM EN GÜZEL SAVAŞ FİLİMİ DİYEBİLİRİM...

Filmi bende yeni izledim. Ama beğenmedim.Butür filmleri çok severim. Ama Hellmarch ark. dediği gibi savaş sahneleri yavan geldi. Yüzüklerin efendisini izledikten sonra bu tür filmler beklentimi karşılamamaya başladı. sizlerde de böyle bir şey var mı. İster istemez bir karşılaştırma yapıyor insan. Şimdide alexander de aynı şey olacak sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.