Şimdi Ara

SON BİR UYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar beni tanıyan bilen vardır yazdıklarımı az çok okuyan da vardır burada çoğu kişiye sıralama tahmini de yaptım ben 150 bin gelirken derken dalga mı geçiyorsun 200 bin bile zor gelir diyenler oldu neyse vs vs vs uzar gider.

Şimdi forumda bir gruplaşma var bir kısım insanlar olur olmadık şeyler yazıyor kendilerince haklı da olabilirler lafımız yok ama tercih dönemini yıllarca yaşamış biri olarak size tek bir şey söylüyorum;

kimsenin oyununa gelmeyin burada sıralamalar paylaşılıyor kimisi diyor gelmez kimisi diyor çok rahat gelir falan
    Tercihlerle ilgili tek birşey diyorum sıralamanızı yarıya bölüm ve artı eksi olarak ekleyin

100 bin sıralaman var ise yarısı 50 bu şu demek 50 binden başla 150 bine kadar yaz.

Yok efendim 80 bindesin 82 bindeki yer zor gelir çünkü bu sıralamanız gerçek sıralamqdnwqdjqwqwdbqw .....burada error verdi.Bu yıl böyle bir şey ile karşılacağımızı sanmıyorum,şimdi diyorlar ki sayısalcılar aradan çıktı tamam çıktı peki ben 80 binde isem 70 binlik bölüme yerleşemiyeceksem oraya kim yerleşecek ? o zaman sizin mantığınıza göre ön taraftan aşağılara doğru kaymalar olacak ama diyorsunuz ki 50 binde bir problem olmaz asıl sorun ondan sonra başlaueuaeha.....dıt dıt burada da error

Kalın sağlıcakla Sonuçlar açıklanana kadar buralarda gözükmem zira ona buna laf yetiştircek vaktim de olmayacak bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 23 Temmuz 2012; 16:59:00 >

• İnş bana dediğin gibi olur hocam

Urfa 1.öğretim makinaa 179 binden 185 bine geriler mi acaba?

Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum ,bekleyelim görelim
  • Bende sıralamaların değişeceğini düşünmüyorum eğer 60.000'se 60.000 gelecektir diye düşünüyorum.
  • tm1 'de 60 binlik sıralamam var 40-50 binlik yerlerin tutma ihtimali varmıdır? yani işletme iktisat (ingilizce de olabilir) puanları düşermi artarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

arkadaşlar beni tanıyan bilen vardır yazdıklarımı az çok okuyan da vardır burada çoğu kişiye sıralama tahmini de yaptım ben 150 bin gelirken derken dalga mı geçiyorsun 200 bin bile zor gelir diyenler oldu neyse vs vs vs uzar gider.

Şimdi forumda bir gruplaşma var bir kısım insanlar olur olmadık şeyler yazıyor kendilerince haklı da olabilirler lafımız yok ama tercih dönemini yıllarca yaşamış biri olarak size tek bir şey söylüyorum;

kimsenin oyununa gelmeyin burada sıralamalar paylaşılıyor kimisi diyor gelmez kimisi diyor çok rahat gelir falan
    Tercihlerle ilgili tek birşey diyorum sıralamanızı yarıya bölüm ve artı eksi olarak ekleyin

100 bin sıralaman var ise yarısı 50 bu şu demek 50 binden başla 150 bine kadar yaz.

Yok efendim 80 bindesin 82 bindeki yer zor gelir çünkü bu sıralamanız gerçek sıralamqdnwqdjqwqwdbqw .....burada error verdi.Bu yıl böyle bir şey ile karşılacağımızı sanmıyorum,şimdi diyorlar ki sayısalcılar aradan çıktı tamam çıktı peki ben 80 binde isem 70 binlik bölüme yerleşemiyeceksem oraya kim yerleşecek ? o zaman sizin mantığınıza göre ön taraftan aşağılara doğru kaymalar olacak ama diyorsunuz ki 50 binde bir problem olmaz asıl sorun ondan sonra başlaueuaeha.....dıt dıt burada da error

Kalın sağlıcakla Sonuçlar açıklanana kadar buralarda gözükmem zira ona buna laf yetiştircek vaktim de olmayacak bundan sonra

benim sıralama 390 bin şimdi ben 200 binden başlayıp 600 bine kadar gidicem mi ?

• harus o kadar da değil dostum bu dediklerim genelde üst taraflar için senin yazacağın yerler 250 binden başşlasın 450 binde bitsin
  • Yine katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bokdegilkaka

tm1 'de 60 binlik sıralamam var 40-50 binlik yerlerin tutma ihtimali varmıdır? yani işletme iktisat (ingilizce de olabilir) puanları düşermi artarmı

45 bin pek sanmam ama 50 bin neden olmasın. Ama yinede sıralamalara 40 binden başlayın derim.
  • Sıralamanız ilk 10K içindeyse zaten hiç endişelenmeyin
  • Arkadasa kesinlikle katiliyorum. Bu senenin sartlari kesinlikle ogrencilerden yana. Eminim ki hic birimiz siralamamizdan gerideki bir yere yerlesmeyecegiz. Sadece bazi parali bolumlerde boyle talihsizlik olabilir, o da bu bolumler icin normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok haklı. Diyelim x bindesiniz. Tercihlerinize X-15 bin ile başlayıp , X+20 bin ile bitirin.
  • tm 2 79 k dayım 100 k lık yeri ikinci sıraya yazıcam gelme sansı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

arkadaşlar beni tanıyan bilen vardır yazdıklarımı az çok okuyan da vardır burada çoğu kişiye sıralama tahmini de yaptım ben 150 bin gelirken derken dalga mı geçiyorsun 200 bin bile zor gelir diyenler oldu neyse vs vs vs uzar gider.

Geçen sene TM'de ilk 100k'da olup da sadece MF sınavlarına giren çok adam var.Onlar tercih yapmıyorlardı.Neyse açıklarım ama kabul etmek zor.Çünkü görmek istediğinizi görüyorsunuz.
    Tercihlerden sonra emin olun hepiniz anlayacaksınız.

• MF puan türünde tercih yapacak adaylar için yazıyorum.Ankara karekök dershanesi rehber öğretmenleri ile yapılan görüşme sonucu oluşan tahmini söylüyorum.Konu da azçtım ama kimse iplemedi.

Arkadaşlar bu sene MF puan türünde barajı geçen aday sayısına bir bakın allahınızı severseniz.

Geçen sene ise Mf puan türünde herhangi bir bölüme en son giren adayın başarı sırasına bir bakın allahınızı severseniz.

Örnek vereyim hemen.

Bu sene 218.000 aday MF-3 puan türünden barajı geçmiş.

Geçen sene ise MF-3 puan türünde (tarla bitkileri) bölümüne en son giren aday 290.000 olarak girmiş.

Yahu şimdi arada 72.000 kişi var.Nereye gitti bu 72.00 kişi.

Hadi Tm öğrencileri vardı arada diyelim bu sene onlar çıktı diyelim ya da sayısal zordu millet barajı geçemedi diyelim.

Beyler dikkatttt

O zaman 290.000 olarak alan bölüm bu sene ne bok yiyecek.

Oraya 290.000 olarak girdiyse aday demek ki önünde 289.000 kişi vardı dimi.Bu sene ise zaten 218.000 aday var

Eeee ne olacak arada ki 72.000 kontenjan.Bana biri bunu açıklasın lütfen....

• evet kısmi olarak katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tir@n

MF puan türünde tercih yapacak adaylar için yazıyorum.Ankara karekök dershanesi rehber öğretmenleri ile yapılan görüşme sonucu oluşan tahmini söylüyorum.Konu da azçtım ama kimse iplemedi.

Arkadaşlar bu sene MF puan türünde barajı geçen aday sayısına bir bakın allahınızı severseniz.

Geçen sene ise Mf puan türünde herhangi bir bölüme en son giren adayın başarı sırasına bir bakın allahınızı severseniz.

Örnek vereyim hemen.

Geçen sene ise MF-3 puan türünde (tarla bitkileri) bölümüne en son giren aday 290.000 olarak girmiş.

Hadi Tm öğrencileri vardı arada diyelim bu sene onlar çıktı diyelim ya da sayısal zordu millet barajı geçemedi diyelim.

Beyler dikkatttt

Oraya 290.000 olarak girdiyse aday demek ki önünde 289.000 kişi vardı dimi.Bu sene ise zaten 218.000 aday var

TM Öğrencileri aradan çekildi işte bu sene 218.000 olan adam o senin yazdığın bölüme yakın yerelere gidebilecek ancak.Yani hata yok sistem değişti bu yüzden sıralamalar geçen sene ile aynı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÇKR_06

quote:

MF puan türünde tercih yapacak adaylar için yazıyorum.Ankara karekök dershanesi rehber öğretmenleri ile yapılan görüşme sonucu oluşan tahmini söylüyorum.Konu da azçtım ama kimse iplemedi.

Örnek vereyim hemen.

Beyler dikkatttt

TM Öğrencileri aradan çekildi işte bu sene 218.000 olan adam o senin yazdığın bölüme yakın yerelere gidebilecek ancak.Yani hata yok sistem değişti bu yüzden sıralamalar geçen sene ile aynı değil.

Geçen sene tm öğrencleri ile beraber 290.000 alan bölüm bu sene tm ciler aradan çekilince 218.000 adayı nasıl alacak.

Arada 72.000 kontenajn boşluğu var hocam.

• seni tanırım aga ve fikirlerini önemserim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MÇKR_06

quote:

Örnek vereyim hemen.

Beyler dikkatttt

Geçen sene tm öğrencleri ile beraber 290.000 alan bölüm bu sene tm ciler aradan çekilince 218.000 adayı nasıl alacak.

Arada 72.000 kontenajn boşluğu var hocam.

Hayır 72000 kontenjan boşluğu yok.Geçen sene 290000 barajı geçen adaydan bir kısmı TM'ciydi ve TM'den tercih yaptı.Yani geçen sene MF'den 290000'e giren herkes MF'den tercih yapmadı.Önemli bir kısmı zaten TM'ciydi ve TM'den tercih yaptı.Aynı durum TM için de geçerli bu arada onu da belirteyim.Yani kontenjan boşluğu gibi bir durum oluşmuyor.

• Doğru bir açıklama olmuş. Katılıyorum. Kimsenin dediklerinide kafanıza takmayın. Zor gelir dedikleri yere bakmışsınız ki girmişsiniz...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.