Şimdi Ara

SON BİR DANS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BG03 -- 16 Ocak 2023; 1:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden sayısaldan giriyorsun hocam kafayı mı yedin
    Ya dil gir ya sözel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 101. olsan o bursu alamıyorsun çok büyük risk. ben de tıptayım dilden sözelden ya da eşit ağırlıktan ilk 100 denemeyi düşündüm ama zor be hocam rekabet çok arttı hele sayısalda oldukça çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 13 Ocak 2023; 14:20:13 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BG03 -- 16 Ocak 2023; 1:17:58 >
  • Zor

Ayt bilgileri unutuluyor. Tyt neyse
    Bir de sınav kolay gelirse 1-2 dikkat hatasına bb sıralaman 1k+

• dostum , öneri istemişsin sana en büyük önerim kimseye kulak asma kalbinin sesini dinleyerek karar ver bu forumda ve tüm dünyada her insanın zeka seviyesi farklı yapamazsın diyenleri takma belki 150+IQsündür mesela o zaman yapma olasılığın hayli artar ama bu forumdaki kullanıcılar tek taraflı düşünüyor herkesi kendi zekalarında sanıyorlar o yüzden tamamen sana bağlı bir durum ilk 100e girip giremeyeceğin. Hayalinin peşinden gitmeni tavsiye ederim ve bu yolda babanı bile tanıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamechangerchanger -- 13 Ocak 2023; 14:35:44 >
  • ilk 100 e harcayacağın enerjiyi ilk yıldan tıp 1-2-3 ü ezberleme hedefi koyup enerjini ona versen valla on numara hareket olur,ulan parası olan nasıl harcayacağını bilmez,parası olmayan bile parası olduğu zaman harcaması gereken şeyleri bile belirler

kısır döngüye girdim ben bi temel kavramlar çözip geliyim 

• Büyük zaman kaybi. Ona harcayacaginiz vakitle hazırlıkta ingilizce kasmak, müzik aleti öğrenmek, yeni bir hobi edinmek gibi birçok şey yapabilirsiniz. Yine de kendiniz icin en iyisini siz bilirsiniz hocam başarılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sen hep doğru konuşmak zorunda mısın hocam

• Sen ilk yüz istemiyorsun belli ki okulunu değiştirmek istiyorsun ilk yüz bursu isteyen adamın yapacağı iş değil sayısaldan girmek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Napayim hocam fıtratımda var

• Sözelde ilk 100'ün yarısı sayısaldan daha önce giren öğrenciler

• salak salak işlerle uğraşma say100 yapacak olsan ilk senende yapardın bu sene nasıl yapacaksın. abi para istiyosan bu yıl ders çalışacağın vakitte git gerçek bi işte çalış a

gerildim

• Hocam fazla gergin gibisiniz, neyiniz var (sondaki gerildim yazınızı görmemiştim, gergin olduğunuzun farkindaymissiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 15 Ocak 2023; 22:28:44 >
  • hocam 100 beklediğim fizik 70 geldi dumura uğramanın verdiği gurur kaybı gerginlik seviyemde ufak bir artışa neden oldu gibi hissediyorum.

ama asıl nedeni bence bi insanın niye böyle bir şey yapacağına anlam verememem.

• Haklısınız hocam arkadaş macera arıyor, zaman kaybından başka bir şey değil

• Silinsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.